Ετσι, μεγαλώσαμε στον δρόμο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τί σπουδές έχετε;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Τί σπουδές έχετε;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
οι περισσοτερες θεωρητικες, δεν ειναι καν επιστημες. με κορυφη τη θεολογια, που ειναι το ακριβως αντιθετο της επιστημης.Naida έγραψε: 27 Ιουν 2019, 09:00Δηλαδή το πεδίο των θεωρητικών σπουδών είναι υποδεέστερο των θετικών;Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιουν 2019, 08:55αληθεια τωρα, ονομαζονται σπουδες αυτα τα πραματα;Στύγιος έγραψε: 27 Ιουν 2019, 03:42 Πτυχίο + μεταπτυχιακό κλασικής φιλολογίας +πτυχίο Θεολογίας+ διδακτορικό λατινικής φιλολογίας.
καταλαβαινω να θελει να τα μαθει καποιος απο χομπι, , αλλα δεν ειναι λιγο ντροπη για τα πανεπιστημια να διδασκουν τετοια πραματα, και να δινουν τιτλους σπουδων; και μαλιστα αυτοι οι τιτλοι να υπολογιζονται σαν ισοτιμοι με τιτλους απο θετικες επιστημες;![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Κι εγώ κάποτε (ως έφηβος) σνόμπαρα την Θεολογία αλλά έχω μετανιώσει γιά την ανοησία μου. Δεν γίνεται να λέγεται επιστήμονας ο ειδικευμένος στο μερικό και αυτόν που ασχολείται με το παν να τον ειρωνευόμαστε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τα έκανε αυτά ένας που παραμένει ακόμα κομμουνιστής;Στύγιος έγραψε: 27 Ιουν 2019, 03:42 Πτυχίο + μεταπτυχιακό κλασικής φιλολογίας +πτυχίο Θεολογίας+ διδακτορικό λατινικής φιλολογίας.
Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου μέχρι τα 28 και υπηρέτησα ως δόκιμος και έφεδρος αξιωματικός,παντού και πάντα...
Οι κομμουνιστές που ήθελαν όλα τα υ, η, ει, οι να γράφονται με ι.
Στύγιος έγραψε: 27 Ιουν 2019, 00:10 Για να μην παρεξηγιόμαστε και για να μη μπινελικώνετε άδικα κακομοίρηδες συριζαίους, εγώ κομμούνι είμαι, ευχαριστώ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 27 Ιουν 2019, 09:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αν είναι θεωρητικός κομμούνι δεν πειράζει, και ο καπιταλισμός διαβολικός είναι, αρκεί να μην στηρίζει κάποια από τις εθνομηδενιστικές ελληνικές εκφάνσεις του
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Να τον πάνε σε γιατρό.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κάποτε όλο αυτό ήταν μια λέξη: Καλντεριμιτζής!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Northern Spirit
Αποφοιτος δημοτικου στο Σουδαν.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Ντρέπεσαι να πεις ότι πέρασες τις πανελλήνιες με πριμοδότηση.
- Northern Spirit
ναρκωτικα;
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
ο θεολογον δεν ασχολειται με το παν. ουτε καν με τον πανΜπίστης έγραψε: 27 Ιουν 2019, 09:42 Κι εγώ κάποτε (ως έφηβος) σνόμπαρα την Θεολογία αλλά έχω μετανιώσει γιά την ανοησία μου. Δεν γίνεται να λέγεται επιστήμονας ο ειδικευμένος στο μερικό και αυτόν που ασχολείται με το παν να τον ειρωνευόμαστε
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Νομίζω πως δεν έχει μεγάλη διαφορά με την φιλοσοφία
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Πτυχίο και μεταπτυχιακό.
-
- Casper -
Εεεεμ, νομίζω στην θεολογία κάνουνε αρκετά μαθήματα φιλολογικών, ιστορίας, αρχαία ελληνικά και φιλοσοφία. Ο θεολόγος να μας πει που ξέρει καλύτερα. Εσύ πώς ξέρεις με τι ασχολούνται; Ή έχουμε σε όλα άποψη απλά για να έχουμε και να υποτιμούμε;Ασέβαστος έγραψε: 27 Ιουν 2019, 18:00ο θεολογον δεν ασχολειται με το παν. ουτε καν με τον πανΜπίστης έγραψε: 27 Ιουν 2019, 09:42 Κι εγώ κάποτε (ως έφηβος) σνόμπαρα την Θεολογία αλλά έχω μετανιώσει γιά την ανοησία μου. Δεν γίνεται να λέγεται επιστήμονας ο ειδικευμένος στο μερικό και αυτόν που ασχολείται με το παν να τον ειρωνευόμαστεμε ενα συγκεκριμμενο ψευτοθεο ασχολειται. σιγα μην πουμε επιστημονα και τον αστρολογο η τον εναλλακτικο γιατρο και καθε κομπογιαννιτη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 122 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
-
- 3 Απαντήσεις