ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιουν 2019, 13:15 Δεν κοιμομασταν με ανοικτές πόρτες αυτό είναι προπαγανδιστικός μύθος
Αυτο που γραφεις ειναι ανοησια ...
Δεν ειναι καθολου μυθος ... Το εζησα ...
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιουν 2019, 13:15 Δεν κοιμομασταν με ανοικτές πόρτες αυτό είναι προπαγανδιστικός μύθος
Στο χωριό μου στην Λαμία ακόμη και σήμερα κοιμάμαι με ανοικτές πόρτες .talaipwros έγραψε: 26 Ιουν 2019, 13:22Εννοειται οτι κοιμομασταν με ανοιχτές πόρτες και μιλαω για δημο Υμηττού δεκαετια του 70ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιουν 2019, 13:15 Δεν κοιμομασταν με ανοικτές πόρτες αυτό είναι προπαγανδιστικός μύθος
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιουν 2019, 13:26Εγώ το ζω ακόμη και σήμερα αλλά ..δεν κατοικώ στην Αθήνα μέσα στο κέντρο ..
FUCK DONALD TRUMP
Ενταξει αλλα οσα και να δωσει,αν ειναι να αυξηθουν οι τιμες απο αυτο,θα αυξηθουν αναλογως.talaipwros έγραψε: 27 Ιουν 2019, 14:58 Άσχετο, αν ισχύσει απο τα 2000, τα 1500 θα τα παρει το μαιευτηριο και ο γυναικολόγος λογω αυξησης τιμών
Ενα κομματακι ψωμι να το παίρνουν οι καημενοι οι ξενοι. Επιδοματα με τιποτε. Μονο οι αιλλυναις και κυριως αυτοι που έχουν χρηματα. 2 χιλιαρικα στον κατοικο των Βπ για καθε ελληνοπουλο που γεννιεται. Τα εχει αναγκη ο καημενος.Να μην τα παιρνουν οι ανεργοι τζιτζηκες και να επιβαρύνονται οι νοικοκυρηδες δουλευταραδες.μίστερ μαξ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 15:05 Καλα ρε ΝουΔουλικά, εξηγείστε μου γιατι ειστε εναντια στα συσσιτια μονο για ελληνες ενω ειστε υπερ των επιδομάτων μονο για ελληνες. Πκια η διαφορά;
μίστερ μαξ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 15:05 Καλα ρε ΝουΔουλικά, εξηγείστε μου γιατι ειστε εναντια στα συσσιτια μονο για ελληνες ενω ειστε υπερ των επιδομάτων μονο για ελληνες. Πκια η διαφορά;
Πεντε χρόνια κυβερνατε. Ποσα λεφτα δωσατε επίδομα γεννησης σε μετανάστες;Arisvilla έγραψε: 27 Ιουν 2019, 15:14μίστερ μαξ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 15:05 Καλα ρε ΝουΔουλικά, εξηγείστε μου γιατι ειστε εναντια στα συσσιτια μονο για ελληνες ενω ειστε υπερ των επιδομάτων μονο για ελληνες. Πκια η διαφορά;
Ενα κομματακι ψωμι να το παίρνουν οι καημενοι οι ξενοι. Επιδοματα με τιποτε. Μονο οι αιλλυναις και κυριως αυτοι που έχουν χρηματα. 2 χιλιαρικα στον κατοικο των Βπ για καθε ελληνοπουλο που γεννιεται. Τα εχει αναγκη ο καημενος.Να μην τα παιρνουν οι ανεργοι τζιτζηκες και να επιβαρύνονται οι νοικοκυρηδες δουλευταραδες.
Το Ιασω ευχαριστεί τον Κούλη.Arisvilla έγραψε: 27 Ιουν 2019, 15:14Ενα κομματακι ψωμι να το παίρνουν οι καημενοι οι ξενοι. Επιδοματα με τιποτε. Μονο οι αιλλυναις και κυριως αυτοι που έχουν χρηματα. 2 χιλιαρικα στον κατοικο των Βπ για καθε ελληνοπουλο που γεννιεται. Τα εχει αναγκη ο καημενος.Να μην τα παιρνουν οι ανεργοι τζιτζηκες και να επιβαρύνονται οι νοικοκυρηδες δουλευταραδες.μίστερ μαξ έγραψε: 27 Ιουν 2019, 15:05 Καλα ρε ΝουΔουλικά, εξηγείστε μου γιατι ειστε εναντια στα συσσιτια μονο για ελληνες ενω ειστε υπερ των επιδομάτων μονο για ελληνες. Πκια η διαφορά;