https://nd.gr/ekloges-2019/ypopsifioi-vouleutes Κάνε επιλογή στο κουτάκι να στο βγάλει. Χελπ ε νίγγα άουτ, γιατί έχει πολλές φόλες εκτός από μπόγδα (κίκι, όλγάρα, θάνοLugozzi έγραψε: 26 Ιουν 2019, 19:19Για βάλε το ψηφοδέλτιο της α'ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2019, 19:17Εγώ το αποφάσισα, αλλά οι μλκς με βάλανε στην α΄ να βλέπω την καράφλα του μπόγδανου να γυαλίζει![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Α. Γεωργιάδης: Θα πουλήσουμε...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Α. Γεωργιάδης: Θα πουλήσουμε...
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
πιο ακριβό από της νοτοπούλου και της αχτσιόγλου αποκλείεται να είναι- μουνί που αγοράζει υπουργιλίκι μόνο επί συριζαμίστερ μαξ έγραψε: 26 Ιουν 2019, 18:07 Ετσι ειναι, ολα πουλουνται και αγοραζονται συμφωνα με τον φιλελερισμό. Να μας πει μονο ποσο ο ιδιος αγόρασε το μνι της Ευγενίας, να δουμε αν κατέβαλε 28% ΦΠΑ που οριζει ο νομος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 26 Ιουν 2019, 19:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
πας σε μια παραλία και βάζεις τα πράγματά σου δίπλα από το beachobaro, αν σου πούνε τίποτε φώναξε αστυνομία. Ή που θα κωλώσουν και θα σε αφήσουν ήσυζο ή ποτ θα σε βρουν σε κανένα χαντάκιΓραφικός έγραψε: 26 Ιουν 2019, 18:32 Δεν μου πάει καρδιά να πληρώσω για να μπω στη θάλασσα ρε γαμώ το![]()
Το τζάμπα μπάνιο το θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμά μου. Είναι σαν να μου χρεώνουν το οξυγόνο.
Φίλε μπογδανο θα έριχναΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2019, 19:22https://nd.gr/ekloges-2019/ypopsifioi-vouleutes Κάνε επιλογή στο κουτάκι να στο βγάλει. Χελπ ε νίγγα άουτ, γιατί έχει πολλές φόλες εκτός από μπόγδα (κίκι, όλγάρα, θάνοLugozzi έγραψε: 26 Ιουν 2019, 19:19Για βάλε το ψηφοδέλτιο της α'ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2019, 19:17
Εγώ το αποφάσισα, αλλά οι μλκς με βάλανε στην α΄ να βλέπω την καράφλα του μπόγδανου να γυαλίζει![]()
)
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Παρατηρώ ένα σοβαρό πρόβλημα δυσλεξίας.Lord Brum έγραψε: 26 Ιουν 2019, 19:22πιο καριβό από της νοτοπούλου και της αχτσιόγλου αποκλείεται αν είναι- μουνί που αγοράζει υπουργιλίκι μόνο επί συριζαμίστερ μαξ έγραψε: 26 Ιουν 2019, 18:07 Ετσι ειναι, ολα πουλουνται και αγοραζονται συμφωνα με τον φιλελερισμό. Να μας πει μονο ποσο ο ιδιος αγόρασε το μνι της Ευγενίας, να δουμε αν κατέβαλε 28% ΦΠΑ που οριζει ο νομος.
που να με δεςι να γράφω σε κινητό με οτοκορεκτAsevastos έγραψε: 26 Ιουν 2019, 19:25Παρατηρώ ένα σοβαρό πρόβλημα δυσλεξίας.Lord Brum έγραψε: 26 Ιουν 2019, 19:22πιο καριβό από της νοτοπούλου και της αχτσιόγλου αποκλείεται αν είναι- μουνί που αγοράζει υπουργιλίκι μόνο επί συριζαμίστερ μαξ έγραψε: 26 Ιουν 2019, 18:07 Ετσι ειναι, ολα πουλουνται και αγοραζονται συμφωνα με τον φιλελερισμό. Να μας πει μονο ποσο ο ιδιος αγόρασε το μνι της Ευγενίας, να δουμε αν κατέβαλε 28% ΦΠΑ που οριζει ο νομος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μπα, δεν δύναμαι δυστυχώς. Πιο εύκολα το έριχνα πιπιλή που είναι αυθεντικό ψυχάκι. Προς φορτσάκη - μωραϊτάκη προσανατολίζομαι, αλλά θέλω άλλους δύο γιατί είναι τέσσερις οι σταυροίLugozzi έγραψε: 26 Ιουν 2019, 19:25Φίλε μπογδανο θα έριχναΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2019, 19:22https://nd.gr/ekloges-2019/ypopsifioi-vouleutes Κάνε επιλογή στο κουτάκι να στο βγάλει. Χελπ ε νίγγα άουτ, γιατί έχει πολλές φόλες εκτός από μπόγδα (κίκι, όλγάρα, θάνο)
Μπογδάνος, Κικίλιας, Πλεύρης, Πιπιλή.
Δες ΣυριγοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2019, 19:30Μπα, δεν δύναμαι δυστυχώς. Πιο εύκολα το έριχνα πιπιλή που είναι αυθεντικό ψυχάκι. Προς φορτσάκη - μωραϊτάκη προσανατολίζομαι, αλλά θέλω άλλους δύο γιατί είναι τέσσερις οι σταυροίLugozzi έγραψε: 26 Ιουν 2019, 19:25Φίλε μπογδανο θα έριχναΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2019, 19:22
https://nd.gr/ekloges-2019/ypopsifioi-vouleutes Κάνε επιλογή στο κουτάκι να στο βγάλει. Χελπ ε νίγγα άουτ, γιατί έχει πολλές φόλες εκτός από μπόγδα (κίκι, όλγάρα, θάνο)
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- NewModelArmy
-
Ορέστης 35
Τι καβλακι ειναι αυτο το ιδιοις στμασοι;
- ΜπλεΜπουμπυς
Δεν θα σας αφησει τιποτα να πουλησετε Αδωνι ο ΣΥΡΙΖΑ ...
ΤΑΙΠΕΔ: Υπεγράφη η σύμβαση πώλησης για το Νότιο Αφάντου στη Ρόδο
Υπεγράφη η σύμβαση πώλησης (SPA) για το Νότιο Αφάντου στη Ρόδο, ενώ επήλθε και το οικονομικό κλείσιμο της συναλλαγής με την καταβολή εφάπαξ του τιμήματος των 15,2 εκατ. ευρώ.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Τσιόδρας, Μωραϊτάκης, Συρίγος είναι μια λογική επιλογή.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Ιουν 2019, 19:30
Μπα, δεν δύναμαι δυστυχώς. Πιο εύκολα το έριχνα πιπιλή που είναι αυθεντικό ψυχάκι. Προς φορτσάκη - μωραϊτάκη προσανατολίζομαι, αλλά θέλω άλλους δύο γιατί είναι τέσσερις οι σταυροί
Νομίζω ότι οι σταυροί είναι 3.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-