Χμμ... έτσι το λέμε τώρα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The end.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Re: The end.
Στην επόμενη ζωή μου, λοιπόν. Αν δεν γεννηθώ δροσόφιλα ή μυρμηγκοφάγος.Μπίστης έγραψε: 26 Ιουν 2019, 10:42Τώρα που το σκέφτομαι ο Πετράν είχε αυστηρά όρια ξεβλαχέματος. 30 ή 35 πρέπει να ήταν
η λίστα δεν απευθύνεται σε πχορουμίτες
εμείς έχουμε το πχόρουμμας, είμεθα γιομάτοι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Εκτός των σεξουαλικών με αθλητικά κριτήρια τεστ πρέπει να είχες ως προαπαιτούμενα και κατι γκρι κοστούμια. Δεν θυμάμαι αν ανάφερε να χτυπήσεις ένα τουλάχιστον τατού ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Γι' αυτό τον θυμήθηκα.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 26 Ιουν 2019, 10:42Κάτι τέτοια δεν έβαζε;Μπίστης έγραψε: 26 Ιουν 2019, 10:39 Που είναι η λίστα του ΚΛΙΚ γιά τα πράγματα που πρέπει να κάνεις μέχρι τα 40 ; ( ή νωρίτερα ; )
blackpaint έγραψε: 26 Ιουν 2019, 04:28Αν δεν εχεις ακομα διασχισει την Αλασκα με ελκηθρο με σκυλια, δεν εχεις ζησει. Η αν δεν εχεις δουλεψει εθελοντης σε ορφανοτροφειο πολεμου στην Αφρικη. Η αν δεν εχεις κανει πεζοπορια στα βουνα της Γουατεμαλας. Η αν δεν εχεις κοιμηθει σε ιγκλου. Η αν δεν εχεις οδηγησει ολοκληρη την Ρουτ 66. Η αν δεν εχεις φαει πεγιοτλ σε αρχαιο Ινκα ναο. Η ορειβασια στο Κιλιμαντζαρο. Η συγκομιδη ψιλοκυβινης στη Ναπα Βαλευ φθινοπωρο. Η παρει τον Υπερσιβηρικο χειμωνιατικα. Η τρεξει με τους ταυρους να σε κυνηγανε στην Παμπλονα. Η δεν εχεις πιει τσελεμια μεχρι τελικης πτωσης παρεα με σαντου στα Ιμαλαια. Η να κολυμπησεις με φαλαινοκαρχαριες στο Μεξικο. Η να προσευχηθεις στο Μπλε Τζαμι στην Ινσταμπουλ. Η να κανεις εξασκηση στο σημαδι πυροβολοντας τενεκεδακια με αυθεντικα περιστροφα του 1860 σε ραντσο στο Τεξας. Η να πεταξεις με αεροστατο πανω απο το Γκραν Κανυον. Η καγιακ αναμεσα στα παγοβουνα στην Ισλανδια. Η να εξερευνησεις παρανομα τις κλειστες στο κοινο κατακομβες στο Παρισι. Η να μεθυσεις με κινεζικο κρασι με φιδια.
Βέβαια είχε και βλαχοκαπιταλιστικά όπως το να γίνεις λιάρδα στην Άντζελα ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Όσο είμεθα μέσα, ΟΚ. Όταν αποσυνδεόμαστε όμως και μπαίνουμε σ' εκείνον τον εικονικό κόσμο με τους λογαριασμούς, τα προβλήματα, το στρες κλπ; Τι γίνεται τότε, μου λες;νύχτα έγραψε: 26 Ιουν 2019, 10:45η λίστα δεν απευθύνεται σε πχορουμίτες
εμείς έχουμε το πχόρουμμας, είμεθα γιομάτοι
Άλλαξε πλευρό. Προσπάθησε επάνω στον δεξι ώμο, να έρθει πιο ψηλά η καρδιά.Cavaliere έγραψε: 26 Ιουν 2019, 02:59 Για κάποιο λόγο πιστεύω πως τα έζησα όλα. Ελπίζω πως όχι, αλλά φοβάμαι, ναι. Δεν είναι απογοήτευση, αλλά τέλος. Θέλω να λέω, όχι. Αλλά δεν το πιστεύω.
ΘΑΤΙΚΗΛΨΑshrike έγραψε: 26 Ιουν 2019, 10:48 Όσο είμεθα μέσα, ΟΚ. Όταν αποσυνδεόμαστε όμως και μπαίνουμε σ' εκείνον τον εικονικό κόσμο με τους λογαριασμούς, τα προβλήματα, το στρες κλπ; Τι γίνεται τότε, μου λες;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Cavaliere έγραψε: 26 Ιουν 2019, 02:59 Για κάποιο λόγο πιστεύω πως τα έζησα όλα. Ελπίζω πως όχι, αλλά φοβάμαι, ναι. Δεν είναι απογοήτευση, αλλά τέλος. Θέλω να λέω, όχι. Αλλά δεν το πιστεύω.
Ναι, κι εγω έτσι αισθάνομαι. Βέβαια το συνδέω και με το τέλος της κοινωνίας μας, της εποχής μας αλλά και του κόσμου. Αν ισχυει, τότε αυτό το αίσθημα του κορεσμου δίνεται για να "φυγουμε" πιο ανώδυνα και πιο ευχαριστα ας πουμε...
"Άχρι καιρού..."
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Φρανκ Σινάτρα;
- Sid Vicious
Μόνο αυτό έχω κάνει από την λίστα, μια κοπέλα από το Χονκ Κονγκ είχε φέρει. Δυνατό αλκοολούχο αλλά δεν με εντυπωσίασε. Είχε και αλκοολούχο με ποντίκι αλλά μάσησα να το δοκιμάσω, υπάρχουν όρια!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
αυτό μόνο ένα πράμα μπορεί να σημαίνει!Cavaliere έγραψε: 26 Ιουν 2019, 02:59 Για κάποιο λόγο πιστεύω πως τα έζησα όλα. Ελπίζω πως όχι, αλλά φοβάμαι, ναι. Δεν είναι απογοήτευση, αλλά τέλος. Θέλω να λέω, όχι. Αλλά δεν το πιστεύω.
έκανες θρήσομ με σήμεηλ και κάποια σαν την Ιβάνκα ρε τιτάνα;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- omg kai 3 lol
sys3x έγραψε: 26 Ιουν 2019, 12:46αυτό μόνο ένα πράμα μπορεί να σημαίνει!Cavaliere έγραψε: 26 Ιουν 2019, 02:59 Για κάποιο λόγο πιστεύω πως τα έζησα όλα. Ελπίζω πως όχι, αλλά φοβάμαι, ναι. Δεν είναι απογοήτευση, αλλά τέλος. Θέλω να λέω, όχι. Αλλά δεν το πιστεύω.
μαλλον αντιληφθηκε οτι δεν προκειται να το κανει
omg kai 3 lol έγραψε: 26 Ιουν 2019, 12:50sys3x έγραψε: 26 Ιουν 2019, 12:46αυτό μόνο ένα πράμα μπορεί να σημαίνει!Cavaliere έγραψε: 26 Ιουν 2019, 02:59 Για κάποιο λόγο πιστεύω πως τα έζησα όλα. Ελπίζω πως όχι, αλλά φοβάμαι, ναι. Δεν είναι απογοήτευση, αλλά τέλος. Θέλω να λέω, όχι. Αλλά δεν το πιστεύω.
μαλλον αντιληφθηκε οτι δεν προκειται να το κανει
- blackpaint
μερικα απο αυτα ναι, τα αλλα ελπιζω καποια στιγμη να τα κανω.Naida έγραψε: 26 Ιουν 2019, 08:29Έχεις κάνει κάτι από όλα αυτά;blackpaint έγραψε: 26 Ιουν 2019, 04:28Αν δεν εχεις ακομα διασχισει την Αλασκα με ελκηθρο με σκυλια, δεν εχεις ζησει. Η αν δεν εχεις δουλεψει εθελοντης σε ορφανοτροφειο πολεμου στην Αφρικη. Η αν δεν εχεις κανει πεζοπορια στα βουνα της Γουατεμαλας. Η αν δεν εχεις κοιμηθει σε ιγκλου. Η αν δεν εχεις οδηγησει ολοκληρη την Ρουτ 66. Η αν δεν εχεις φαει πεγιοτλ σε αρχαιο Ινκα ναο. Η ορειβασια στο Κιλιμαντζαρο. Η συγκομιδη ψιλοκυβινης στη Ναπα Βαλευ φθινοπωρο. Η παρει τον Υπερσιβηρικο χειμωνιατικα. Η τρεξει με τους ταυρους να σε κυνηγανε στην Παμπλονα. Η δεν εχεις πιει τσελεμια μεχρι τελικης πτωσης παρεα με σαντου στα Ιμαλαια. Η να κολυμπησεις με φαλαινοκαρχαριες στο Μεξικο. Η να προσευχηθεις στο Μπλε Τζαμι στην Ινσταμπουλ. Η να κανεις εξασκηση στο σημαδι πυροβολοντας τενεκεδακια με αυθεντικα περιστροφα του 1860 σε ραντσο στο Τεξας. Η να πεταξεις με αεροστατο πανω απο το Γκραν Κανυον. Η καγιακ αναμεσα στα παγοβουνα στην Ισλανδια. Η να εξερευνησεις παρανομα τις κλειστες στο κοινο κατακομβες στο Παρισι. Η να μεθυσεις με κινεζικο κρασι με φιδια.Cavaliere έγραψε: 26 Ιουν 2019, 02:59 Για κάποιο λόγο πιστεύω πως τα έζησα όλα. Ελπίζω πως όχι, αλλά φοβάμαι, ναι. Δεν είναι απογοήτευση, αλλά τέλος. Θέλω να λέω, όχι. Αλλά δεν το πιστεύω.