"Εγώ καλέ δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, αναρχικός είμαι μα τον Μπακούνιν, αλλά..."μίστερ μαξ έγραψε: 25 Ιουν 2019, 22:31paul25 έγραψε: 25 Ιουν 2019, 22:26 Αφου βαλαμε τα θετικα, ας βαλουμε και τα αρνητικα.Τα εχει ολα μαζεμενα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ισοπέδωσε το κράτος δικαίου,...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πεπραγμένα Συριζα
Re: Πεπραγμένα Συριζα
Πάνος Σκουρλέτης

Ευτυχώς που ο κόσμος δεν πάει καλά. Θα ήταν ανυπόφορο να τα πήγαινα άσχημα σ’ έναν κόσμο που θα τα πήγαινε καλά!
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
Το πρόβλημα με τις ανθρωποκοινωνίες είναι ότι οι ανακοινώσεις δράσεων φέρνουν νέες δράσεις.
Τί σημαίνει αυτό: αν ένας αρχηγός κόμματος ανακοινώσει ότι θα στηρίξει ένα άλλο κόμμα για να κυβερνήσει, ο ψηφοφόρος αναρωτιέται "και γιατί ψηφίζω εσένα αντί τον άλλο κατευθείαν; Κι από την άλλη αν ήταν να ψηφίσω τον άλλο που έχω για αντίπαλο, γιατί ψήφιζα εσένα;".
Έχω βάσιμες υποψίες ότι η Φώφη πάει να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ (μιλάμε για υπέρτατη ύβρι του ελληνικού και παγκόσμιου πολιτισμού καθώς ξέρουμε ότι όλα είναι ένα ΠΑΣΟΚ στον πλανήτη μας). Που σε μία τέτοια περίπτωση η ΝΔ θα μείνει και πάλι ορφανή στο κυνήγι της εξουσίας.
Με απλά λόγια, η ανακοίνωση ότι το ΠΑΣΟΚ θα συνδράμει στο σχηματισμό κυβέρνησης της ΝΔ κάνει πολύ πιο απίθανο το πόνημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 628 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 58 Απαντήσεις