!!! DEVELOPMENT MODE !!!
#erxetai_pizza
- wooded glade
Re: #erxetai_pizza
Πονηρό.
Δεν θα προλαβαίνουν οι πιτσαδόροι να μοιράζουν το βράδυ των εκλογών.
Εγώ θα ψηφίσω το πρωϊ, θα παίξω μερικές κούρσες από νωρίς και μετά θα είμαι στο αεροπλάνο, προς το νησί των Ξηρών.
Εκεί έχει μία pizza USA αλλά δεν είναι Domino's.
Την επόμενη μέρα θα επιθεωρήσω τις εγκαταστάσεις εγκλεισμού των ζαίων.
Δεν θα προλαβαίνουν οι πιτσαδόροι να μοιράζουν το βράδυ των εκλογών.
Εγώ θα ψηφίσω το πρωϊ, θα παίξω μερικές κούρσες από νωρίς και μετά θα είμαι στο αεροπλάνο, προς το νησί των Ξηρών.
Εκεί έχει μία pizza USA αλλά δεν είναι Domino's.
Την επόμενη μέρα θα επιθεωρήσω τις εγκαταστάσεις εγκλεισμού των ζαίων.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Μαυροβασίλης
Antonis Samaras likes this
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Αισθητική ΝΔ. Μπορείς να πεις ότι μύρισε και λίγο σκατίλα.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Highlander
Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια και εκλεπτυσμένη αριστεία αλλά κεντρικό "πολιτικό" σύνθημα το "έρχεται πουτσα".
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όταν μάρκετινγκ ίντερνς σε παίρνουν στο μεζέ σε πανελλήνια μετάδοση, ίσως κάτι να μην έχεις πράξει σωστά στην προσπάθειά σου να αλλάξεις την ελλάδα και την ευρώπη. Λέω εγώ τώρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 25 Ιουν 2019, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Μιλάμε ούτε να ήταν η εκδίκηση του Σαμαρά που τον ανεβοκατέβαζαν πιτσαδόρο 
Η εκδίκηση σε αντίθεση με την πίτσα τρώγεται κρύα
Η εκδίκηση σε αντίθεση με την πίτσα τρώγεται κρύα
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ωραίο το πικάρισμα
ιδέες για κάουντερ :
Οι ροζουλί πασόκοι προτιμούν την μεσογειακή διατροφή

ιδέες για κάουντερ :
Οι ροζουλί πασόκοι προτιμούν την μεσογειακή διατροφή
μεσογειακή διατροφή

ροζουλί πασόκοι

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Αυτο.Και δεν μιλαμε για καμια πολυεθνικη που δεν μπορεις να της κανεις και τιποτα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2019, 11:53 Όταν μάρκετινγκ ίντερνς παίρνουν σε παίρνουν στο μεζέ σε πανελλήνια μετάδοση, ίσως κάτι να μην έχεις πράξει σωστά στην προσπάθειά σου να αλλάξεις την ελλάδα και την ευρώπη. Λέω εγώ τώρα
Μιλαμε για πιτσαρια.
Το να σε τραμπουκιζει πιτσαρια σημαινει οτι δεν μετρας απλως μερες αλλα οτι για τον κοσμο εισαι ενας θιασος καραγκιοζηδων και τιποτα παραπανω.
- Highlander
Απλώς ξέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα κόμμα που χρησιμοποιεί την εξουσία σαν μέσο αυταρχικής επιβολής.under έγραψε: 25 Ιουν 2019, 11:59Αυτο.Και δεν μιλαμε για καμια πολυεθνικη που δεν μπορεις να της κανεις και τιποτα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Ιουν 2019, 11:53 Όταν μάρκετινγκ ίντερνς παίρνουν σε παίρνουν στο μεζέ σε πανελλήνια μετάδοση, ίσως κάτι να μην έχεις πράξει σωστά στην προσπάθειά σου να αλλάξεις την ελλάδα και την ευρώπη. Λέω εγώ τώρα
Μιλαμε για πιτσαρια.
Το να σε τραμπουκιζει πιτσαρια σημαινει οτι δεν μετρας απλως μερες αλλα οτι για τον κοσμο εισαι ενας θιασος καραγκιοζηδων και τιποτα παραπανω.
Ναι ενταξειHighlander έγραψε: 25 Ιουν 2019, 12:00 Απλώς ξέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα κόμμα που χρησιμοποιεί την εξουσία σαν μέσο αυταρχικής επιβολής.
Κατα τα αλλα στο twitter γινεται πανηγυρι
https://twitter.com/Tsipras_int2/status ... 5533220870
fixedHighlander έγραψε: 25 Ιουν 2019, 12:00 Απλώς ξέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα κόμμα που χρησιμοποιεί την εξουσία τους Ρουβίκωνες σαν μέσο αυταρχικής επιβολής.
Πάνος Σκουρλέτης
Και με την Μοροπουλου έγινε πανηγύρι στο Twitter αλλά δεν ασχολήθηκες με αυτό.under έγραψε: 25 Ιουν 2019, 12:03Ναι ενταξειHighlander έγραψε: 25 Ιουν 2019, 12:00 Απλώς ξέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα κόμμα που χρησιμοποιεί την εξουσία σαν μέσο αυταρχικής επιβολής.![]()
Κατα τα αλλα στο twitter γινεται πανηγυρι
https://twitter.com/Tsipras_int2/status ... 5533220870
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 3493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος