!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρνητες των δημοσκοπησεων τα exit polls θα τα πιστεψετε;
Re: Αρνητες των δημοσκοπησεων τα exit polls θα τα πιστεψετε;
Eσένα Φρούραρχε πολύ γελαστό σε βλέπω. Πήρες χαμπάρι οτι διαλύθηκε το κόμμα σου σήμερα;
- hellegennes
Πόσο έξω όμως, ε; Κανείς δεν το περίμενε. Μία μονάδα και κάτι πάνω και κάτω από τα όριά σου για τους πρώτους, ΧΑ εντελώς έξω.kameron έγραψε: 25 Μάιος 2019, 12:26 εγω βλεπω την διαφορα κοντα στο 6%
ΝΔ περιπου 31-32
συριζα περιπου 25-26
ΧΑ περιπου 8
ΠΑΣΟΚ περιπου 6-7
ΚΚΕ το κλασικο 6
και τα υπολοιπα εκει περιπου που λες κι εσυ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Πήρες χαμπάρι ότι η ακροδεξιά περνά το 12 ή μπα;;;mao mao έγραψε: 27 Μάιος 2019, 01:54 Eσένα Φρούραρχε πολύ γελαστό σε βλέπω. Πήρες χαμπάρι οτι διαλύθηκε το κόμμα σου σήμερα;
Πήρες χαμπάρι ότι τελικά υπήρχε κόσμος δεξιά της ΝΔ που δεν ξαναγύρνα στο μαντρί και είναι θέμα χρόνου να βρεθεί κάτω από μια στέγη ή μπα;;
- metaxoskolikas
η ακροδεξιά συνολικά ήταν στο 15%.
παρά το γεγονός ότι η νδ άντλησε πάρα πολλές ψήφους λόγω μακεδονικού.
παρά το γεγονός ότι η νδ άντλησε πάρα πολλές ψήφους λόγω μακεδονικού.
- metaxoskolikas
πόσο θα γίνει αυτό το ποσοστό μετά από κυβέρνηση ΝΔ;;
- wooded glade
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
τελικα ειχαμε ομοβροντια fake κατηγοριων για σωστες δημοσκοπησεις
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Φταει η αποχη ! Νικαμε!
Θυμηθηκε τον Γεναρη του '15 καθως ο Σεπτεμβρης δε βολευει ο υπουργος προπαγανδας
Σχεδόν 24 ώρες και μετά από μεγάλο διάστημα... αφωνίας, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς έδωσε μια ενδιαφέρουσα εκδοχή για την εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς «βρήκε» πως φταίει η αποχή.
Οι δημοσκοπικές εταιρείες, όπως είπε, «δεν μπόρεσαν να διαβλέψουν το ποσοστό της αποχής» και «το γεγονός ότι είχαμε 7,8 μονάδες χαμηλότερη συμμετοχή από ότι στις εκλογές του Γενάρη του ΄15, επηρέασε κατά συντριπτικό τρόπο, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό την επίδοση του δικού μας ψηφοδελτίου. Αυτό είναι που δεν ανιχνεύθηκε».
https://www.protothema.gr/politics/arti ... ou-suriza/«Εμείς μπαίνουμε στη μάχη και μπαίνουμε για την εκλογική νίκη» σημείωσε. Αναφορικά με την απλή αναλογική και τη σημασία της ψήφου σε μικρά κόμματα, είπε ότι «αυτό που είναι κρίσιμο με βάση τον εκλογικό νόμο που θα ισχύσει, τον εκλογικό νόμο που εμείς επιθυμούσαμε ένα εφαρμοστεί, είναι το ποιο θα είναι πρώτο κόμμα. Προφανώς, υπάρχει ρόλος για όλα τα κόμματα, ο οποίος διασφαλίζεται με πολύ καλύτερους όρους όταν εφαρμόζεται η απλή αναλογική».
Θυμηθηκε τον Γεναρη του '15 καθως ο Σεπτεμβρης δε βολευει ο υπουργος προπαγανδας
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Βλέπεις όμως ότι εγώ έδινα μικρό εύρος, 1% διαφορά, εάν το έκανα όπως οι δημοσκοπικές με εύρος 4% στους μεγάλους και 2% στους επόμενους θα ήμουν απολύτως μέσα.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2019, 12:58Πόσο έξω όμως, ε; Κανείς δεν το περίμενε. Μία μονάδα και κάτι πάνω και κάτω από τα όριά σου για τους πρώτους, ΧΑ εντελώς έξω.kameron έγραψε: 25 Μάιος 2019, 12:26 εγω βλεπω την διαφορα κοντα στο 6%
ΝΔ περιπου 31-32
συριζα περιπου 25-26
ΧΑ περιπου 8
ΠΑΣΟΚ περιπου 6-7
ΚΚΕ το κλασικο 6
και τα υπολοιπα εκει περιπου που λες κι εσυ
Πάντως, δεν περίμενα να πάει τόσο χαμηλά ο σύριζα στην Αττική και ειδικά σε συγκεκριμένες περιοχές στη Β' Αθηνών και στη Β' Πειραιά, για αυτό και τον είχα για 1-2% πιο πάνω από αυτό που πήρε.
Για τη Χ.Α. φαινόταν ότι είχε καθίσει, αλλά το 4,9% είναι έκπληξη και μάλιστα με συγκρίσιμη πτώση σε όλην τη χώρα. Του Βαρουφάκη την είχα πιάσει τη δυναμική όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις. Το target group του όμως είναι ακόμα μεγαλύτερο.
- hellegennes
Βρε, πάλι σχετικά κοντά έπεσες. Απλά στα πάνω και στα κάτω όρια. Στην ΧΑ έπεσες εντελώς έξω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όντως, έπρεπε να συνυπολογίσω ότι πέραν του Βελόπουλου και της Ν.Δ., θα είχαν διαρροές και προς τα άλλα μικρά δεξιά κόμματα, συνολικά πρέπει να έχασαν μια έξτρα μονάδα προς τα εκεί.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:54 Βρε, πάλι σχετικά κοντά έπεσες. Απλά στα πάνω και στα κάτω όρια. Στην ΧΑ έπεσες εντελώς έξω.
Είναι πιθανόν η Χ.Α. να πάει και πιο κάτω στις εθνικές, αλλά θα μπει πάλι στη Βουλή.
Η Χρυσή Αυγή θα πάρει στις βουλευτικές από 4% το υψηλότερο μέχρι 2,5% το λιγότερο.kameron έγραψε: 27 Μάιος 2019, 21:03Όντως, έπρεπε να συνυπολογίσω ότι πέραν του Βελόπουλου και της Ν.Δ., θα είχαν διαρροές και προς τα άλλα μικρά δεξιά κόμματα, συνολικά πρέπει να έχασαν μια έξτρα μονάδα προς τα εκεί.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:54 Βρε, πάλι σχετικά κοντά έπεσες. Απλά στα πάνω και στα κάτω όρια. Στην ΧΑ έπεσες εντελώς έξω.
Είναι πιθανόν η Χ.Α. να πάει και πιο κάτω στις εθνικές, αλλά θα μπει πάλι στη Βουλή.
Υπεράνω όλων η πατρίς
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
-71 έγραψε: 19 Μάιος 2019, 23:56 Καλό θα είναι να μη θεωρείτε δεδομένη την ήττα του συριζα,εγώ άλλα βλέπω έξω.Περιμένω νικη συριζα με μικρότερη διαφορά από του '15.
Ψιλοαραιωσες η μου φαινεται;
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Που ειναι οι φωνες κατα των δημοσκοπησεων;
Τι εγινε ρε παιδια;
Ειμαστε σε προεκλογικη περιοδο και μας τελειωσαν οι αρνητες
Τι εγινε ρε παιδια;
Ειμαστε σε προεκλογικη περιοδο και μας τελειωσαν οι αρνητες
Αρίστος for Tsirpas
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 658 Προβολές
-