Γάλη, παντως αν φύγεις απο την ΝΔ και ψάχνεσαι, στειλε πμ. Εμεις εκτιμούμε τους ανθρώπους με δυνατότητες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2019, 14:36Κουράζει κάπως η φασούλα των άμωμων αναχωρητών που ψάχνουν δικαιολογίες να απέχουν επιδεικτικά. Και, στα παπάρια μας, κάπου ε;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιουν 2019, 13:47Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θα ρισκάρω.under έγραψε: 23 Ιουν 2019, 13:22
Το θεμα ειναι να αλλαξει σελιδα η χωρα τωρα.Μην το ρισκαρετε.
Αν γινει αυτο,στις επομενες εκλογες κι εσυ και ο Ταλαιπωρος θα ειστε πρωτοι για την επανακλογη του Κυριακου![]()
Την κομμένη γλώσσα της νδ στην ποδιά της Μοροπούλου την είδα και δεν αντέχω τόσα αίματα.
Από εδώ και πέρα, τι να πω;
Τη Βίβιαν και τα μάτια σας ρεμάλια, γιατί αν τη χάσετε θα την κάνει κι ο πόντικας.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η υποψήφια βολευτης Μοροπουλου (ΝΔ) λαμβανε παρανομη Συνταξη
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Η υποψήφια βολευτης Μοροπουλου (ΝΔ) λαμβανε παρανομη Συνταξη
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Να παρει το μπουλο οπως και η Λοιζου. Η διαφορα ειναι οτι οι νδ ψηφοφόροι δεν κάθονται να την υπερασπιστούν μεχρι το τελευταίο λεπτο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ψωνίσατε από ζβέρκο τώρα. Η γαλή έρχεται για να φύγειμίστερ μαξ έγραψε: 23 Ιουν 2019, 16:17Γάλη, παντως αν φύγεις απο την ΝΔ και ψάχνεσαι, στειλε πμ. Εμεις εκτιμούμε τους ανθρώπους με δυνατότητες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2019, 14:36Κουράζει κάπως η φασούλα των άμωμων αναχωρητών που ψάχνουν δικαιολογίες να απέχουν επιδεικτικά. Και, στα παπάρια μας, κάπου ε;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Ιουν 2019, 13:47
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θα ρισκάρω.
Την κομμένη γλώσσα της νδ στην ποδιά της Μοροπούλου την είδα και δεν αντέχω τόσα αίματα.
Από εδώ και πέρα, τι να πω;
Τη Βίβιαν και τα μάτια σας ρεμάλια, γιατί αν τη χάσετε θα την κάνει κι ο πόντικας.![]()
![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
get a gomeno και γρήγορα μαλάκα. Έχεις αρχίσει άτυπα επιληπτικάΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Ιουν 2019, 00:46 Ούτε τα νικς σας δεν έχετε καταφέρει να γράψετε σωστά σε αυτό το νήμα και μου γράφεις εμένα για ντάματζ κοντρόλ; Ειδικά όταν σε ανύποπτο χρόνο έχω γράψει τη γνώμη μου για τη μρπλ. Η οποία τρώει από εκατό μεριές, δε νομίζω να θυμόταν καν την σύνταξη. Σε κάθε περίπτωση, έχομε απόλυτη εμπιστοσύνη στον αυριανό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και το επιτελείο του. Οι δε ζάιοι καλούνται να αποσυρθούν στα λαγούμια των όπου περιμένουν το μοιραίο, και θα ειδοποιηθούν όταν και εάν έχομε νεότερα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
A και να μην ξεχάσω...
#sixameni-dexia
#sixameni-dexia
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Μια ζωή ζαία ήταν κι ας μην ήταν στον σύριζα, εγώ είχα ξυνίσει οταν την ανακοίνωσαν. Δεν ξέρω γιατί την εβαλε η ΝΔ στο ψηφοδέλτιο, αλλά ευκαιρία να τη τζασουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φραγμένος_Τελεστής την 23 Ιουν 2019, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-_-
Καθε δευτερόλεπτο που δεν τη σουτάρουν η ΝΔ χάνει ψήφους.
Μάλλον δεν θα το γνώριζε όταν την έβαλε στο ψηφοδέλτιο. Εξάλλου η ΝΔ είναι ένα αξιοπρεπές κόμμα ,δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοιου είδους πρακτικές. Γι' αυτό δεν την έχουν τζάσει ακόμα. Είναι σε σοκ.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 23 Ιουν 2019, 17:45 Μια ζωή ζαία ήταν κι ας μην ήταν στον σύριζα, εγώ είχα ξυνίσει οταν την ανακοίνωσαν. Δεν ξέρω γιατί την εβαλε η ΝΔ στο ψηφοδέλτιο, αλλά ευκαιρία να τη τζασουμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Να ρωτάς πράγματα που έχουν σχέση με το νήμα. Μιλάμε για τη ΝΔ.Apergos8 έγραψε: 23 Ιουν 2019, 16:14Δεν μπορείς να απαντήσεις;Kauldron έγραψε: 23 Ιουν 2019, 15:34Να 'χε και κάποια σχέση αυτό που λέω εγώ μ' αυτό που λες εσύ, τί καλά που θα ήτανε...Apergos8 έγραψε: 23 Ιουν 2019, 15:28
Η Χρυσή Αυγή θέλει να πάρει Κωνσταντινούπολη, Βόρεια Ηπειρο,Σμύρνη κτλ;Θέλει πράγματα που δε γίνονται ναι ή όχι;
Σε λίγο θα λέω κάτι στ' αθλητικά (αν ασχολιόμουν), σχολιάζοντας κάποια εκτέλεση φάουλ, πχ, και θα πεταχτεί ένας και θα πεί "ναι, αλλά η ΧΑ αυτό κι εκείνο".
Εμμονικοί είσαστε ρε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εκτός από το κομμάτι που πιστεύει παρά πολύ στη ζωή με φόρους των άλλων.Χαοτικός έγραψε: 23 Ιουν 2019, 19:56
Εντελώς δεξιά μιλάμε.
https://ia801402.us.archive.org/8/items ... %CE%B1.mp3
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 567 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia