!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κορυφαία στελέχη της ΝΔ σε εκδήλωση του αναθεωρητικού ιστορικού Ντέιβιντ Ίρβιγκ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
the_black_planet
Phorum.gr user: the_black_planet

Re: Κορυφαία στελέχη της ΝΔ σε εκδήλωση του αναθεωρητικού ιστορικού Ντέιβιντ Ίρβιγκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet »

Golden Age έγραψε: 23 Ιουν 2019, 15:08
the_black_planet έγραψε: 23 Ιουν 2019, 14:59
Yochanan έγραψε: 20 Ιουν 2019, 16:06 15 χρονώ νέα, φρέσκο πραμα. κάποιος μπορεί να έλπιζε ότι θα είχε ξεχαστεί αλλα φευ, έχουσι γνώσιν οι ... βιγλάτορες
Τι γίνεται τελικα με τον Golden ρε παιδιά τελευταία;; Ειναι σίγουρα αυτος, έχει καταλάβει κανείς κάτι;;;
Να χαρώ εγώ...""""""""""αντιναζιστές""""""""""......
Εντάξει ανησυχούσαμε ρε συ Γκόλντεν, εμείς από τις πράξεις κρίνουμε, δεν θέλουμε και το κακό σου και έχεις περίεργη συμπεριφορά τελευταία. Αν εσύ νιώθεις κομπλέ μια χαρά!
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
the_black_planet

Re: Κορυφαία στελέχη της ΝΔ σε εκδήλωση του αναθεωρητικού ιστορικού Ντέιβιντ Ίρβιγκ

Yochanan έγραψε: 20 Ιουν 2019, 16:06 15 χρονώ νέα, φρέσκο πραμα. κάποιος μπορεί να έλπιζε ότι θα είχε ξεχαστεί αλλα φευ, έχουσι γνώσιν οι ... βιγλάτορες
Τι γίνεται τελικα με τον Golden ρε παιδιά τελευταία;; Ειναι σίγουρα αυτος, έχει καταλάβει κανείς κάτι;;;
Βασικά αυτό που θέλω να ρωτήσω, είσαι ακόμα ΧΑτης;;;
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

the_black_planet έγραψε: 23 Ιουν 2019, 15:26

Φυσικά

Το νήμα το άνοιξα για να ξεσκεπάσω την υποκρισία των "τοξοτών". Κι έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου...
the_black_planet

Golden Age έγραψε: 23 Ιουν 2019, 15:34
the_black_planet έγραψε: 23 Ιουν 2019, 15:26

Φυσικά

Το νήμα το άνοιξα για να ξεσκεπάσω την υποκρισία των "τοξοτών". Κι έπεσα μέσα στις προβλέψεις μου...
Το νήμα καλά έκανες και το άνοιξες, ναι μεν είναι γνωστά αυτά αλλά στην Ελλάδα οι άνθρωποι έχουν μνήμη χρυσόψαρου, καλό είναι να υπενθυμίζονται κάποια πράγματα! Αλλά για το άλλο που έλεγα πριν να μην ανησυχούμε για σένα είχα άδικο :cry
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Σε ό,τι αφορά το ναζισμό της νδ στο νήμα viewtopic.php?f=29&t=10608 μπορείτε να βρείτε κι άλλα στοιχεία. Το συγκεκριμένο κόμμα ιδρύθηκε από τον φύλακα άγγελο των εγκληματιών πολέμου της κατοχής, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον άνθρωπο που κατονομάστηκε από τον Μαξ Μέρτεν ως συνεργάτης τους.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
ΓΕΣΑΡ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΕΣΑΡ »

Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2019, 15:51 Σε ό,τι αφορά το ναζισμό της νδ στο νήμα viewtopic.php?f=29&t=10608 μπορείτε να βρείτε κι άλλα στοιχεία. Το συγκεκριμένο κόμμα ιδρύθηκε από τον φύλακα άγγελο των εγκληματιών πολέμου της κατοχής, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον άνθρωπο που κατονομάστηκε από τον Μαξ Μέρτεν ως συνεργάτης τους.
Ήταν ο Καραμανλής φυλακας-αγγελος των ληστοσυμμοριτων και εαμοβουλγαρων; :smt017
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Golden Age έγραψε: 23 Ιουν 2019, 15:07
Nandros έγραψε: 23 Ιουν 2019, 14:54
Golden Age έγραψε: 23 Ιουν 2019, 00:47 Έγραψα πουθενά ότι είναι κακό;

Εσείς δεν ξέρω τί άποψη έχετε.

Πάντως ο υπουργός σας δεν είχε παρακολουθήσει απλώς την ομιλία. Τον είχε αποκαλέσει και "μύστη της αλήθειας".
Αγοράκι, η αλεπού είναι 100 χρονών. Μπορεί το αλεπόπουλο να είναι 101 χρονών;
Γιατί ανάστησες μια είδηση 15 ετών;
Λες και δεν καταλάβαμε ότι στοχεύεις την νουδούλα, μπας και μαζέψεις 1-2 ψηφαλάκια παραπάνω!
Και δεν είναι υπουργός ΜΟΥ.
Στρουθοκαμηλίστε όσο θέλετε... Την επόμενη φορά που θα ασχολείστε με πολιτικά θέματα του παρελθόντος, όλα αυτά τα ποστ σας με τα "15 χρόνια" θα σας τα κοπανάω απανωτά σαν μούντζες.

Α και είναι υπυοργός σου, καθότι είσαι ταλιμπανοφανατικό κομματόσκυλο της ΝΔ :g030: :wave:
Σε ξεβράκωσαν όλοι, φάνηκε η γύμνια σου, εκνευρίστηκες και πετάς λάσπη παντού, νεοναζιάρη του πχόρουμ! :smt077:

Φύσα το τώρα!

Και ένα πολιτικό γεγονός "φρέσκο", μόνο 7 ετών:

:g030:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

ΓΕΣΑΡ έγραψε: 23 Ιουν 2019, 16:19
Γάταρος έγραψε: 23 Ιουν 2019, 15:51 Σε ό,τι αφορά το ναζισμό της νδ στο νήμα viewtopic.php?f=29&t=10608 μπορείτε να βρείτε κι άλλα στοιχεία. Το συγκεκριμένο κόμμα ιδρύθηκε από τον φύλακα άγγελο των εγκληματιών πολέμου της κατοχής, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον άνθρωπο που κατονομάστηκε από τον Μαξ Μέρτεν ως συνεργάτης τους.
Ήταν ο Καραμανλής φυλακας-αγγελος των ληστοσυμμοριτων και εαμοβουλγαρων; :smt017
O Kωνσταντίνος Καραμανλής, ο ιδρυτής της νδ, ήταν ο φύλακας άγγελος των ναζί εγκληματιών πολέμου της κατοχής και κατάφερε να τους εξασφαλίσει ασυλία. Επίσης κατονομάστηκε από τον Μαξ Μέρτεν ως συνεργάτης τους.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Ατσαλινος ρομαντισμος απο Polydor

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”