!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Άνθρωποι θα δουλεύουν δύο ώρες τη μέρα και θα κάνουν διακοπές για μήνες» προβλέπουν επιστήμονες
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Re: «Άνθρωποι θα δουλεύουν δύο ώρες τη μέρα και θα κάνουν διακοπές για μήνες» προβλέπουν επιστήμονες
ε πότε κατέληξε κάπου κάποιος στο Phorum για να καταλήξουμε κι εμείς;
Καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλά όπως χρησιμοποιείς την λέξη συσσώρευση είναι σαν να έχει κάποιος πλούτη που τα στέρησε απο τους άλλους και τα έχει ο ίδιος και τα χαίρεται ενω απο τους άλλους λείπουν.
Αυτό δεν πιστεύω οτι ισχύει, πιστεύω οτι τα ιδιωτικά κεφάλαια επενδύονται και συντελούν στην δημιουργία νέου πλούτου.
Κουβέντα κάνουμε, ούτε εξειδικευμένες γνώσεις εχουμε ούτε κομπλεξικοί είμαστε. Μπορεί απλά να διαφωνούμε.
Re: «Άνθρωποι θα δουλεύουν δύο ώρες τη μέρα και θα κάνουν διακοπές για μήνες» προβλέπουν επιστήμονες
.Kauldron έγραψε: 20 Ιουν 2019, 22:56Ακριβώς. Νομίζω τη δεκαετία του '50 είχαν προβλέψει οτι θα μπορούν να ζούν 4 άνθρωποι με το μισθό ενός, που θα δουλεύει 10 ώρες τη βδομάδα. 10 ώρες τη μέρα δουλεύει ο κόσμος, θα δε φτάνουν ούτε για να ζήσει ένας.
Γιά τήν Επιβίωση.... τό πσωμάκι δηλαδή.... χρειάζεται νά δουλεύει σήμερα τό 10% τού πληθυσμού....
Όλα τ άλλα μήπως είναι υπερεκτιμημένα .... καί υπερτιμημένα ;;;
Ο Πατέρας μου μέ ένα μισθό ζούσε μία οικογένεια + αυτά πού καβάτζωνε γιά αγορές σπιτιών γιά μάς....
Αλλά δέν ήταν ΣΠΑΤΑΛΟΣ όπως η μετέπειτα νοοτροπία....
Ούτε έτρωγε έξω γιά νά τά πληρώνει 5απλά....
Οι σημερινές κοινωνίες είναι επιδεικτικές..... λένε οι Ψυχολόγοι.....φάτε επίδειξη....
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Ισχύει για πολύ κόσμο.Οι σημερινές κοινωνίες είναι επιδεικτικές..... λένε οι Ψυχολόγοι.....φάτε επίδειξη....
Αγοράζουν πράγματα που δεν χρειάζονται.
Με λεφτά που δεν έχουν.
Για να εντυπωσιάσουν ανθρώπους που δε συμπαθούν.
(το διάβασα κάπου).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Τι το παλεύεις ρε παλικαρε, τα παιδιά είναι ταλιμπάνοι δεν καταλαβαίνουν ό,τι και να τους πεις, ό,τι πει το Κοράνι. Θα έλεγα και αναίσθητοι αλλά δεν θέλω να αδικισω κάποιον που μπορεί απλά να είναι θύμα και να μην μπορεί να σκαμπασει παραπάνω. Πάντως ακόμα δεν το έχω χωνέψει, μέχρι πριν μερικά χρόνια δεν υπήρχε καθόλου φιλοσοφία, επιχειρηματολογία υπερασπισης του Καπιταλισμού, ήταν κάτι αδιανόητο ή δεν ξέρω και να υπήρχε την κρυβαν καλά, την κράταγαν για τα κλειστά συνεδρία της δαπ ξερωγω, πάντως δεν είχε κάνεις το θράσος να την ξεστομίζει δημόσια, τα τελευταία χρόνια κάνουν τεράστια εκστρατεία για να πάρουν τα ηνία από την αριστερά και δίνουν πόνο, τώρα μάλλον τα έχουμε δει όλα, Natasha ετοιμάσου ήρθε η ώρα των Γραφών, ξεμπερδευουμε!Γραφικός έγραψε: 20 Ιουν 2019, 23:50Δηλαδή το ότι από τα αγαθά και τις υπηρεσίες που παράγονται, το 1% έχει τη δυνατότητα να απολαύσει όσα μπορεί το υπόλοιπο 99% αθροιστικά, δεν θα το έλεγες συσσώρευση πλούτου.gassim έγραψε: 20 Ιουν 2019, 23:46 ναι πλούτος είναι αλλά δεν υπάρχει συσσώρευση.
Υπάρχει αύξηση μέσω επενδύσεων μέσω των οποίων ο πλούτος πολλαπλασιάζεται και διαχέεται και στην υπόλοιπη κοινωνία.
Πώς θα το έλεγες;
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Αν με το "ξεμπερδεύουμε" εννοείς την συνειδησιακή λυτρωση, τότε πεφτεις μέσα.the_black_planet έγραψε: 23 Ιουν 2019, 14:42Τι το παλεύεις ρε παλικαρε, τα παιδιά είναι ταλιμπάνοι δεν καταλαβαίνουν ό,τι και να τους πεις, ό,τι πει το Κοράνι. Θα έλεγα και αναίσθητοι αλλά δεν θέλω να αδικισω κάποιον που μπορεί απλά να είναι θύμα και να μην μπορεί να σκαμπασει παραπάνω. Πάντως ακόμα δεν το έχω χωνέψει, μέχρι πριν μερικά χρόνια δεν υπήρχε καθόλου φιλοσοφία, επιχειρηματολογία υπερασπισης του Καπιταλισμού, ήταν κάτι αδιανόητο ή δεν ξέρω και να υπήρχε την κρυβαν καλά, την κράταγαν για τα κλειστά συνεδρία της δαπ ξερωγω, πάντως δεν είχε κάνεις το θράσος να την ξεστομίζει δημόσια, τα τελευταία χρόνια κάνουν τεράστια εκστρατεία για να πάρουν τα ηνία από την αριστερά και δίνουν πόνο, τώρα μάλλον τα έχουμε δει όλα, Natasha ετοιμάσου ήρθε η ώρα των Γραφών, ξεμπερδευουμε!Γραφικός έγραψε: 20 Ιουν 2019, 23:50Δηλαδή το ότι από τα αγαθά και τις υπηρεσίες που παράγονται, το 1% έχει τη δυνατότητα να απολαύσει όσα μπορεί το υπόλοιπο 99% αθροιστικά, δεν θα το έλεγες συσσώρευση πλούτου.gassim έγραψε: 20 Ιουν 2019, 23:46 ναι πλούτος είναι αλλά δεν υπάρχει συσσώρευση.
Υπάρχει αύξηση μέσω επενδύσεων μέσω των οποίων ο πλούτος πολλαπλασιάζεται και διαχέεται και στην υπόλοιπη κοινωνία.
Πώς θα το έλεγες;
"Άχρι καιρού..."
-
talaipwros
Λες για το τι γινόταν στα ρακομελαδικα των Εξαρχείων;the_black_planet έγραψε: 23 Ιουν 2019, 14:42 . Πάντως ακόμα δεν το έχω χωνέψει, μέχρι πριν μερικά χρόνια δεν υπήρχε καθόλου φιλοσοφία, επιχειρηματολογία υπερασπισης του Καπιταλισμού, ήταν κάτι αδιανόητο ή δεν ξέρω και να υπήρχε την κρυβαν καλά, την κράταγαν για τα κλειστά συνεδρία της δαπ ξερωγω, πάντως δεν είχε κάνεις το θράσος να την ξεστομίζει δημόσια
Τον Έλληνα Δημόσιο Υπάλληλο "προβλέπουν" αλλα ας μην το κάνουμε θέμα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Μακάρι να είναι έτσι Νατάσα μου, εμένα πάντως μου αρκεί να κατέβει ο Χριστός σε ρόλο Φερεντίνου ή Μπονάτσου και να μας πει "μια πλάκα ήταν όλα παιδιά", να τελειώσει αυτή η φαρσοκωμωδία, αυτό θα είναι σίγουρα λύτρωση, και μετά ας γίνει ό,τι θέλει!Natasha έγραψε: 23 Ιουν 2019, 15:03Αν με το "ξεμπερδεύουμε" εννοείς την συνειδησιακή λυτρωση, τότε πεφτεις μέσα.the_black_planet έγραψε: 23 Ιουν 2019, 14:42Τι το παλεύεις ρε παλικαρε, τα παιδιά είναι ταλιμπάνοι δεν καταλαβαίνουν ό,τι και να τους πεις, ό,τι πει το Κοράνι. Θα έλεγα και αναίσθητοι αλλά δεν θέλω να αδικισω κάποιον που μπορεί απλά να είναι θύμα και να μην μπορεί να σκαμπασει παραπάνω. Πάντως ακόμα δεν το έχω χωνέψει, μέχρι πριν μερικά χρόνια δεν υπήρχε καθόλου φιλοσοφία, επιχειρηματολογία υπερασπισης του Καπιταλισμού, ήταν κάτι αδιανόητο ή δεν ξέρω και να υπήρχε την κρυβαν καλά, την κράταγαν για τα κλειστά συνεδρία της δαπ ξερωγω, πάντως δεν είχε κάνεις το θράσος να την ξεστομίζει δημόσια, τα τελευταία χρόνια κάνουν τεράστια εκστρατεία για να πάρουν τα ηνία από την αριστερά και δίνουν πόνο, τώρα μάλλον τα έχουμε δει όλα, Natasha ετοιμάσου ήρθε η ώρα των Γραφών, ξεμπερδευουμε!Γραφικός έγραψε: 20 Ιουν 2019, 23:50
Δηλαδή το ότι από τα αγαθά και τις υπηρεσίες που παράγονται, το 1% έχει τη δυνατότητα να απολαύσει όσα μπορεί το υπόλοιπο 99% αθροιστικά, δεν θα το έλεγες συσσώρευση πλούτου.
Πώς θα το έλεγες;
![]()
![]()
![]()
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
Ο Θεός μπορεί να έχει χιουμορ αλλά δεν νομίζω ότι χαίρεται με τα καμωματά μας και τις δοκιμασίες που περνάμε απαραίτητα για να σωθουμε. Μου φαίνεται ότι λυπαται. Αιωνίως λυπαται...the_black_planet έγραψε: 23 Ιουν 2019, 15:14Μακάρι να είναι έτσι Νατάσα μου, εμένα πάντως μου αρκεί να κατέβει ο Χριστός σε ρόλο Φερεντίνου ή Μπονάτσου και να μας πει "μια πλάκα ήταν όλα παιδιά", να τελειώσει αυτή η φαρσοκωμωδία, αυτό θα είναι σίγουρα λύτρωση, και μετά ας γίνει ό,τι θέλει!Natasha έγραψε: 23 Ιουν 2019, 15:03Αν με το "ξεμπερδεύουμε" εννοείς την συνειδησιακή λυτρωση, τότε πεφτεις μέσα.the_black_planet έγραψε: 23 Ιουν 2019, 14:42
Τι το παλεύεις ρε παλικαρε, τα παιδιά είναι ταλιμπάνοι δεν καταλαβαίνουν ό,τι και να τους πεις, ό,τι πει το Κοράνι. Θα έλεγα και αναίσθητοι αλλά δεν θέλω να αδικισω κάποιον που μπορεί απλά να είναι θύμα και να μην μπορεί να σκαμπασει παραπάνω. Πάντως ακόμα δεν το έχω χωνέψει, μέχρι πριν μερικά χρόνια δεν υπήρχε καθόλου φιλοσοφία, επιχειρηματολογία υπερασπισης του Καπιταλισμού, ήταν κάτι αδιανόητο ή δεν ξέρω και να υπήρχε την κρυβαν καλά, την κράταγαν για τα κλειστά συνεδρία της δαπ ξερωγω, πάντως δεν είχε κάνεις το θράσος να την ξεστομίζει δημόσια, τα τελευταία χρόνια κάνουν τεράστια εκστρατεία για να πάρουν τα ηνία από την αριστερά και δίνουν πόνο, τώρα μάλλον τα έχουμε δει όλα, Natasha ετοιμάσου ήρθε η ώρα των Γραφών, ξεμπερδευουμε!
![]()
![]()
![]()
"Άχρι καιρού..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 570 Προβολές