Που ξερεις τα "καλα καθουμενα";taliban έγραψε: 22 Ιουν 2019, 22:41 Ο μαξ τρολλαρει.
Τρέμει και μόνο στην ιδέα που θα βαράει σκοπετο τέρμα Λήδρας.
Θα φιδιαζει όμως στα "καλά καθούμενα" .![]()
υγ-εχω να βγαλω σκοπια απο τοτε που ήμουν υεα α' στην Κρήτη.
Που ξερεις τα "καλα καθουμενα";taliban έγραψε: 22 Ιουν 2019, 22:41 Ο μαξ τρολλαρει.
Κάνε DNA test και θα καταλάβεις.
Αυτές τις χαριτωμένες χαζομαρίτσες τις μαθαίνουμε στην 5η δημοτικού. Μέχρι το γυμνάσιο πιστεύω ότι είναι καλό να τις έχει αποβάλλει κανείςΖενίθεδρος έγραψε: 22 Ιουν 2019, 22:37 Ας μην ήταν η Αικατερίνη η Μεγάλη, που νικησε τους Οθωμανούς και τους ανάγκασε να υπογράψουν τη συνθήκη του Κιουτσουκ Καιναρτζη, και θα σας έλεγα εγώ τι ωραία που θα περνουσατε.
Καλά εσύ, έβγαλες άσχετη την Αρβελερ. Έχεις ανέβει σε άλλες σφαίρες ιστοριοδιφιας. Δεν παρακολουθείσαι.Nero έγραψε: 22 Ιουν 2019, 22:51Αυτές τις χαριτωμένες χαζομαρίτσες τις μαθαίνουμε στην 5η δημοτικού. Μέχρι το γυμνάσιο πιστεύω ότι είναι καλό να τις έχει αποβάλλει κανείςΖενίθεδρος έγραψε: 22 Ιουν 2019, 22:37 Ας μην ήταν η Αικατερίνη η Μεγάλη, που νικησε τους Οθωμανούς και τους ανάγκασε να υπογράψουν τη συνθήκη του Κιουτσουκ Καιναρτζη, και θα σας έλεγα εγώ τι ωραία που θα περνουσατε.
Κύπρο υπηρέτησα, γι'αυτόμίστερ μαξ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 22:50Που ξερεις τα "καλα καθουμενα";taliban έγραψε: 22 Ιουν 2019, 22:41 Ο μαξ τρολλαρει.
υγ-εχω να βγαλω σκοπια απο τοτε που ήμουν υεα α' στην Κρήτη.![]()
την έβγαλα αναρμόδια να μιλάει για την ελληνιστική εποχή. Και είναιΖενίθεδρος έγραψε: 22 Ιουν 2019, 22:55Καλά εσύ, έβγαλες άσχετη την Αρβελερ. Έχεις ανέβει σε άλλες σφαίρες ιστοριοδιφιας. Δεν παρακολουθείσαι.Nero έγραψε: 22 Ιουν 2019, 22:51Αυτές τις χαριτωμένες χαζομαρίτσες τις μαθαίνουμε στην 5η δημοτικού. Μέχρι το γυμνάσιο πιστεύω ότι είναι καλό να τις έχει αποβάλλει κανείςΖενίθεδρος έγραψε: 22 Ιουν 2019, 22:37 Ας μην ήταν η Αικατερίνη η Μεγάλη, που νικησε τους Οθωμανούς και τους ανάγκασε να υπογράψουν τη συνθήκη του Κιουτσουκ Καιναρτζη, και θα σας έλεγα εγώ τι ωραία που θα περνουσατε.![]()
Μόλις περιέγραψες την σύγχρονη Ελληνική Ιστορία.NewModelArmy έγραψε: 22 Ιουν 2019, 22:57 Παγκόσμια υπερδυναμη θα ηταν τωρα η δοξασμενη Οθωμανια.Αντ αυτου ικανοποιηθηκε ο Ελ με ενα ασημαντο κρατος που απο την αρχη της υπαξης του δεν κανει τίποτα αλλο απο το να παρακαλαει για δανεικα.
Φανερωμένη, Καλα Καθουμενα, ντολτσε βιτα.taliban έγραψε: 22 Ιουν 2019, 22:55Κύπρο υπηρέτησα, γι'αυτόμίστερ μαξ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 22:50Που ξερεις τα "καλα καθουμενα";taliban έγραψε: 22 Ιουν 2019, 22:41 Ο μαξ τρολλαρει.
υγ-εχω να βγαλω σκοπια απο τοτε που ήμουν υεα α' στην Κρήτη.![]()
![]()
Καλά πέρασα.
μα είναι γεμάτο το γιουτουμπ με τούρκους που τους βγαίνουν ελληνικά τα γονίδια

Θα λεγαμε για τα τοπ10 καλυτερα πανεπιστημια στον κοσμο και θα βρήσκαμε μεσα το ενα στην Αθηνα, το αλλο στην Ισνταμπουλ (ελληνικο), το αλλο Σμυρνη, αντε και κανα ξωφτερο στην τραπεζουντα. Γμσετα ομως, μερικοί ξυπολητοι αλητεραδες πήγαν και τα γμησανε ολα. Εναντια στα πρωτο-σοσιαλιστικα οράματα του Φερραίου.NewModelArmy έγραψε: 22 Ιουν 2019, 22:57 Παγκόσμια υπερδυναμη θα ηταν τωρα η δοξασμενη Οθωμανια.Αντ αυτου ικανοποιηθηκε ο Ελ με ενα ασημαντο κρατος που απο την αρχη της υπαξης του δεν κανει τίποτα αλλο απο το να παρακαλαει για δανεικα.
Βάλε και τα παράλια της Μικράς Ασίας που θα τα είχαμε μετατρέψει σε νέα Μύκονο.μίστερ μαξ έγραψε: 22 Ιουν 2019, 23:05Θα λεγαμε για τα τοπ10 καλυτερα πανεπιστημια στον κοσμο και θα βρήσκαμε μεσα το ενα στην Αθηνα, το αλλο στην Ισνταμπουλ (ελληνικο), το αλλο Σμυρνη, αντε και κανα ξωφτερο στην τραπεζουντα. Γμσετα ομως, μερικοί ξυπολητοι αλητεραδες πήγαν και τα γμησανε ολα. Εναντια στα πρωτο-σοσιαλιστικα οράματα του Φερραίου.NewModelArmy έγραψε: 22 Ιουν 2019, 22:57 Παγκόσμια υπερδυναμη θα ηταν τωρα η δοξασμενη Οθωμανια.Αντ αυτου ικανοποιηθηκε ο Ελ με ενα ασημαντο κρατος που απο την αρχη της υπαξης του δεν κανει τίποτα αλλο απο το να παρακαλαει για δανεικα.
Καλα σου λεει, υπαρχουν έρευνες στο Lancet, Nature, science.com, youtubeΧουργιατς έγραψε: 22 Ιουν 2019, 23:03
μα είναι γεμάτο το γιουτουμπ με τούρκους που τους βγαίνουν ελληνικά τα γονίδια