!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσο παλιός είσαι;
Re: Πόσο παλιός είσαι;
Η forthnet ήταν η πρώτη εταιρία που έδινε γραμμές ίντερνετ σε ιδιώτες.
η hol νομίζω ήταν πρώτη και σαν εταιρία, αλλά και πιο πριν υπήρχε αν τα θυμάμαι καλά.Μηχανικός έγραψε: 22 Ιουν 2019, 10:02 Η forthnet ήταν η πρώτη εταιρία που έδινε γραμμές ίντερνετ σε ιδιώτες.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Πω πω, ταχύτητες είπες. Τι θυμήθηκα τώρα.
Φίλος έχει πάει για κάποια σεμινάρια στο πανεπιστήμιο, μέσω της δουλειάς του (στον ιδιωτικό τομέα δούλευε). Την επόμενη κιόλας μέρα, με βρίσκει και μου λέει "Ρε μαλάκα, έχω πάθει πλάκα. Ο καθένας μας έχει τερματικό και σύνδεση με internet στα 64K!!!!. Δώσε δισκέτες και πες μου τι θες να σου κατεβάσω, τώρα που βρήκαμε ταχύτητες που πετάνε!"
Edit: ξέχασα να πω πότε... κάπου '96 ή '97 πρέπει να 'ταν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shrike την 22 Ιουν 2019, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- shrike
Κ εγώ τη forthnet θυμάμαι πάντως σαν πρώτη, από το '95 που πρωτο-συνδέθηκα. Και όλοι οι διάφοροι μικροί, από τη forthnet παίρνανε γραμμή.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
του γουίκη λεέι την φορθ το 95 και την χολ το 93, αλλά πέρα απο αυτό νομίζω οι της χολ υπήρχαν στον χώρο και πριν κάνουν εταιρία.shrike έγραψε: 22 Ιουν 2019, 13:23 Κ εγώ τη forthnet θυμάμαι πάντως σαν πρώτη, από το '95 που πρωτο-συνδέθηκα. Και όλοι οι διάφοροι μικροί, από τη forthnet παίρνανε γραμμή.
Στον ήχο της σύνδεσης παιδιά, στην χειραψία, είχατε καταλάβει πότε μιλάμε εμείς και πότε ο απέναντι; Είχατε βγάλει ποτέ το καλωδιάκι ενώ συνέβαινε;
Spoiler
- shrike
Τσου. Αλλά θυμάμαι ότι είχα αναπτύξει μια κάποια ικανότητα, εκεί προς το τέλος της προσπάθειας σύνδεσης, να καταλαβαίνω πότε θα συνδεθεί και πότε όχι (γιατί φυσικά δεν γινόταν πάντα σύνδεση) από τον ήχο. Ή τουλάχιστον έτσι πίστευα, πάντως τις πιο πολλές φορές έπεφτα μέσα.enaon έγραψε: 22 Ιουν 2019, 20:22Στον ήχο της σύνδεσης παιδιά, στην χειραψία, είχατε καταλάβει πότε μιλάμε εμείς και πότε ο απέναντι; Είχατε βγάλει ποτέ το καλωδιάκι ενώ συνέβαινε;shrike έγραψε: 22 Ιουν 2019, 13:23 Κ εγώ τη forthnet θυμάμαι πάντως σαν πρώτη, από το '95 που πρωτο-συνδέθηκα. Και όλοι οι διάφοροι μικροί, από τη forthnet παίρνανε γραμμή.
Λέγανε για το τι φαί παίρνουν στην δουλειά και θυμήθηκα παλιά ότι κάποιοι έβγαζαν φαγητά μέσα στα λεωφορεία και τα τραίνα.
Όταν ήμουν μικρός το τραίνο Καλαμάτα-Αθήνα αν δεν είχε καθυστέρηση (συνήθως είχε) έκανε 6,5 ώρες. Το λεωφορείο έκανε 5,5 ώρες.
Όταν ήμουν μικρός το τραίνο Καλαμάτα-Αθήνα αν δεν είχε καθυστέρηση (συνήθως είχε) έκανε 6,5 ώρες. Το λεωφορείο έκανε 5,5 ώρες.
-
stergiosbik
Όταν ήμουν φαντάρος στον Έβρο,παίρναμε το λεωφορείο από Θεσ/νίκη στις 10 το βράδυ και φτάναμε Άλεξ/λη στις 6,30 το πρωι.Μηχανικός έγραψε: 17 Ιούλ 2019, 01:08 Λέγανε για το τι φαί παίρνουν στην δουλειά και θυμήθηκα παλιά ότι κάποιοι έβγαζαν φαγητά μέσα στα λεωφορεία και τα τραίνα.![]()
Και από κει αλλάζαμε λεωφορείο για να πάμε ο καθένας στην περιοχή που θέλαμε.
Όταν ήμουν λεγεωνάριος στη Δακία, τα τέθριππα έκαμαν 3 ημέρες για να καλύψουν εννέα λεύγες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Η Μέμα είχε το πιο καβλιαρικο νjι και λjι του ελληνικού κινηματογράφουThe Rebel έγραψε: 07 Οκτ 2019, 19:40 Για να δούμε θυμάστε αυτό το κινηματογραφικό ζευγάρι....;![]()
![]()
[img]https://i.postimg.cc/x8rZwXbJ/7175 ... .jpg[/img]
Ανοιξατε καινουριο και δεν ειδοποιησατε, φτου σας. Καλως σας βρηκα παλι 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS