Κρυφοκομμουνιστή δεν με λες...DIOMEDESGR έγραψε: 22 Ιουν 2019, 02:18Και συ ρε κρυφό-κομμουνιστής?Γραφικός έγραψε: 22 Ιουν 2019, 02:14 Ε, δεν γίνεται όλοι να έχουμε δικαίωμα στο πτυχίο. Σωστότερο είναι να έχουν μόνο όσοι το φυσάνε. Έτσι που το πάμε δεν θα έχουμε κανέναν να μας μαζεύει τα σκουπίδια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος...
-
Γραφικός
Re: Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος...
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Αν έχεις δηλώσει Αριστερός σου ζητώ συγνώμη.Γραφικός έγραψε: 22 Ιουν 2019, 02:19Κρυφοκομμουνιστή δεν με λες...DIOMEDESGR έγραψε: 22 Ιουν 2019, 02:18Και συ ρε κρυφό-κομμουνιστής?Γραφικός έγραψε: 22 Ιουν 2019, 02:14 Ε, δεν γίνεται όλοι να έχουμε δικαίωμα στο πτυχίο. Σωστότερο είναι να έχουν μόνο όσοι το φυσάνε. Έτσι που το πάμε δεν θα έχουμε κανέναν να μας μαζεύει τα σκουπίδια.
Δεν το κατάλαβα.
Carry on.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Το πρόβλημα σου δεν θα έπρεπε να είναι να μην έχουν *. Θέλω να πω, θα έπρεπε να θέλεις να έχουν κι αυτοί* που δεν περάσανε πανελλήνιες αλλά έχουν λεφτά και γιατί όχι δλδ, στο λαιμό θα σου κάτσουνε ή είσαι εναντίων της (πανεπιστημιακής η οποιασδήποτε άλλης) μόρφωσης.
Η πραγματικότητα φυσικά είναι, και το αναφέρω γιατί είσαι λίγο στάλινα, ότι και αυτοί που δεν έχουν πολλά χρήματα μπορούν να σπουδάσουν στην Ελλάδα, δημόσια παιδεία γαρ, αλλά όχι ιδιωτικά που απλά σημαίνει ότι κάποιοι από αυτούς που έχουν γκαφρά και θα ήταν πρόθυμοι να τα σκάσουν εδώ παρά στο Πούτσεστερ τα σκάνε στο Πούτσεστερ, νταξ όλα κομπλέ; ευχαριστημένος;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κρυφοκοθμούνι ο γραφ;DIOMEDESGR έγραψε: 22 Ιουν 2019, 02:25Αν έχεις δηλώσει Αριστερός σου ζητώ συγνώμη.
Δεν το κατάλαβα.
Carry on.
Μη με πεις, με την ανακοίνωση Σεργουλόπουλου σοκαρίστηκες κ συ;
.
.
- DIOMEDESGR
Βρε τι σοκαρίστηκα, ΔΕΝ έφαγα για τις επόμενες 4 ώρες!sys3x έγραψε: 22 Ιουν 2019, 02:27 Κρυφοκοθμούνι ο γραφ;
Τραγικό το δράμα μου!
-
Γραφικός
Θα μας διευκρινίσετε τελικά τι το τόσο επιλήψιμο είχε η κίνηση των φοιτητών που έκανε έναν άθρωπο κατά της βίας σαν το Nero να δηλώσει ψιλοϋπέρ της ή να πάω για ύπνο; Το πρόβλημα ήταν το γκράφιτι στον τοίχο;
Ερωτήσεις προς αυτούς που υποστηρίζουν τις συγκεκριμένες ενέργειες των φοιτητών:
Γιατί θεωρούν δικαίωμά τους να φέρονται αντικοινωνικά, να καταστρέφουν ατιμώρητα περιουσία που πληρώνεται από όλους τους φορολογούμενους για να έχουν αυτοί αλλά και οι άλλοι φοιτητές που δεν συμφωνούν μαζί τους σχολή να φοιτούν;
Γιατί δεν κάνουν τα ίδια όσοι από αυτούς συνεχίζουν μεταπτυχιακές σε σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού; Εκεί που είναι πελάτες κανονικά και με τον νόμο αφού πληρώνουν ένα σκασμό χρήματα θα έπρεπε να έχουν περισσότερες απαιτήσεις/διακαιώματα. Μήπως απλά φταίει η εγχώρια ανοχή στην αληταρία που καλύπτεται με ιδεολογικό φερετζέ;
Γιατί θεωρούν δικαίωμά τους να φέρονται αντικοινωνικά, να καταστρέφουν ατιμώρητα περιουσία που πληρώνεται από όλους τους φορολογούμενους για να έχουν αυτοί αλλά και οι άλλοι φοιτητές που δεν συμφωνούν μαζί τους σχολή να φοιτούν;
Γιατί δεν κάνουν τα ίδια όσοι από αυτούς συνεχίζουν μεταπτυχιακές σε σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού; Εκεί που είναι πελάτες κανονικά και με τον νόμο αφού πληρώνουν ένα σκασμό χρήματα θα έπρεπε να έχουν περισσότερες απαιτήσεις/διακαιώματα. Μήπως απλά φταίει η εγχώρια ανοχή στην αληταρία που καλύπτεται με ιδεολογικό φερετζέ;
Έλα ρε μλκ, το είχες καταλάβει και συ ότι ήταν πούστης;DIOMEDESGR έγραψε: 22 Ιουν 2019, 02:30Βρε τι σοκαρίστηκα, ΔΕΝ έφαγα για τις επόμενες 4 ώρες!sys3x έγραψε: 22 Ιουν 2019, 02:27 Κρυφοκοθμούνι ο γραφ;
Τραγικό το δράμα μου!
![]()
Από που;
.
.
Στάθη ακόμη στο μήπως είσαι;ST48410 έγραψε: 22 Ιουν 2019, 02:36 Ερωτήσεις προς αυτούς που υποστηρίζουν τις συγκεκριμένες ενέργειες των φοιτητών:
.
.
-
Γραφικός
Σε κάποια από αυτά που λες έχεις δίκιο σε άλλα άδικο (από πότε δεν είναι δικαίωμα του καθενός να είναι αντικοινωνικόςST48410 έγραψε: 22 Ιουν 2019, 02:36 Ερωτήσεις προς αυτούς που υποστηρίζουν τις συγκεκριμένες ενέργειες των φοιτητών:
- DIOMEDESGR
Τώρα ήταν ανάγκη να γράψεις αυτήν την σοκαριστική λέξη?
Πέταξα το μισό πιτόγυρο στον κάδο.
Ύστερα από τόσα pride του Αλ6 και μυαλό δεν βάζετε!
Θα προσπαθήσω Γραφικέ.Γραφικός έγραψε: 22 Ιουν 2019, 02:35 Θα μας διευκρινίσετε τελικά τι το τόσο επιλήψιμο είχε η κίνηση των φοιτητών που έκανε έναν άθρωπο κατά της βίας σαν το Nero να δηλώσει ψιλοϋπέρ της ή να πάω για ύπνο; Το πρόβλημα ήταν το γκράφιτι στον τοίχο;
Η νοοτροπία ότι ασκούμε κριτική στον καθηγητή για τα πιστεύω του και όχι για την ποιότητα του μαθήματός του.
Η στάση τους η οποία δείχνει ότι μάλλον θα έπαιρναν το μέρος οποιουδήποτε καταληψία ή μπάχαλου από θέση αρχής και όχι επειδή θα συμφωνούσαν με συγκεκριμένα αιτήματα σε κάποια εξαιρετική περίσταση
Η νοοτροπία ότι η σχολή που πληρώνουν άλλοι για να έχουν αυτοί δωρεάν τους ανήκει και κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα
ΥΓ Το γκράφιτι προφανώς είναι το κερασάκι στην τούρτα. Πόσοι από αυτούς πάνε να κάνουν γκράφιτι μέσα στο σπίτι τους αν ο μπαμπάς ή η μαμά δεν τους κάνει το χατήρι; Ή σε ένα ιδιωτικό κατάστημα ας πούμε επειδή δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες. Τζάμπα μαγκιά επειδή ξέρουν ότι δεν θα έχουν συνέπειες. Τους γνώρισα και στο εξωτερικό. Κοτούλες γίνονται όλοι όταν δεν τους παίρνει και υπάρχουν κυρώσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 22 Ιουν 2019, 02:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχεις πάει ΚΑΙ σε πράηντ τρελέ μου;DIOMEDESGR έγραψε: 22 Ιουν 2019, 02:41Τώρα ήταν ανάγκη να γράψεις αυτήν την σοκαριστική λέξη?
Πέταξα το μισό πιτόγυρο στον κάδο.
Ύστερα από τόσα pride του Αλ6 και μυαλό δεν βάζετε!
.
.
Από την στιγμή που το δικαίωμά του αυτό ασκεί καταπίεση στους υπολοίπους. Θέλει να είναι αντικοινωνικός με τους φίλους, τους συγγενείς ή την οικογένειά του. Οκ. Θέλει πχ να πηγαίνει σε δημόσιους χώρους και να πετάει σκουπίδια κάτω, να βάζει μουσική στην διαπασών σε ώρες κοινής ησυχίας ή να κατουράει τα ξένα αυτοκίνητα; Θα έχει συνέπειες.Γραφικός έγραψε: 22 Ιουν 2019, 02:41 από πότε δεν είναι δικαίωμα του καθενός να είναι αντικοινωνικός
-
Γραφικός
Μα όταν σου τρίβει τα πιστεύω του στη μάπα, ιδίως σε σχολή φιλοσοφικής, επηρεάζεται κι η ποιότητα του μαθήματός του.ST48410 έγραψε: 22 Ιουν 2019, 02:42 Θα προσπαθήσω Γραφικέ.
Η νοοτροπία ότι ασκούμε κριτική στον καθηγητή για τα πιστεύω του και όχι για την ποιότητα του μαθήματός του.
Αυτό είναι θέμα βαθύτερο που σε ενοχλεί, δεν φάνηκε από το άρθρο,ST48410 έγραψε: 22 Ιουν 2019, 02:42 Η στάση τους η οποία δείχνει ότι μάλλον θα έπαιρναν το μέρος οποιουδήποτε καταληψία ή μπάχαλου από θέση αρχής και όχι επειδή θα συμφωνούσαν με συγκεκριμένα αιτήματα σε κάποια εξαιρετική περίσταση
Αυτό είναι θέμα βαθύτερο που σε ενοχλεί, δεν φάνηκε από το άρθρο,ST48410 έγραψε: 22 Ιουν 2019, 02:42 Η νοοτροπία ότι η σχολή που πληρώνουν άλλοι για να έχουν αυτοί δωρεάν τους ανήκει και κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 0 Απαντήσεις