Όχι, πιστεύω ότι οι κυνικοί δεν έχουν ανάγκη επιβεβαίωσης από το περιβάλλον τους, ανεξαρτήτως αν είναι πραγματικό ή εικονικό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΑΣ ΘΕΤΩ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ
Re: ΣΑΣ ΘΕΤΩ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ουσιαστικά το ίδιο πράμα είναι ρε, με την προϋπόθεση ότι η συντριπτική πλειοψηφία των νουδοψηφοφόρων θα το ρίξει τελικά όντως στον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη (όπως παρατηρείς δεν κατηγορώ τους ψηφοφόρουςshrike έγραψε: 21 Ιουν 2019, 13:45Ναι, αλλά τώρα τα λες αυτά, που βρίσκεσαι σε ασφαλή απόσταση. Δεν τα 'λεγες και προχθές...
Ελπίζω να ήμουν αρκούντως σαφής.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγώ τον ψήφισα στις ευρωεκλογές αλλά έχω την εντύπωση ότι αν τον ξαναψηφίσω αυτό που θα προκύψει θα ταιριάζει περισσότερο στον σύριζα.sys3x έγραψε: 21 Ιουν 2019, 14:48
Ουσιαστικά το ίδιο πράμα είναι ρε, με την προϋπόθεση ότι η συντριπτική πλειοψηφία των νουδοψηφοφόρων θα το ρίξει τελικά όντως στον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη (όπως παρατηρείς δεν κατηγορώ τους ψηφοφόρουςαλλά προτρέπω να σκεφτούν μια άλλη εναλλακτική η οποία ίσως να τους ταίριαζε περισσότερο).
![]()
Ελπίζω να είμαι επίσης σαφής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο Τζημερος είναι συμπαθεστατος, θα ήθελα να τον ανακρίνω κι εγώ από κοντά στο πάρτυ.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Μαυροβασίλης
διευκρίνισε #νοχομο για κάθε ενδεχόμενο
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Σατανά.
Εβροεκλογές σε είπα τι ψήφισα ε;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2019, 14:54Εγώ τον ψήφισα στις ευρωεκλογές αλλά έχω την εντύπωση ότι αν τον ξαναψηφίσω αυτό που θα προκύψει θα ταιριάζει περισσότερο στον σύριζα.sys3x έγραψε: 21 Ιουν 2019, 14:48
Ουσιαστικά το ίδιο πράμα είναι ρε, με την προϋπόθεση ότι η συντριπτική πλειοψηφία των νουδοψηφοφόρων θα το ρίξει τελικά όντως στον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη (όπως παρατηρείς δεν κατηγορώ τους ψηφοφόρουςαλλά προτρέπω να σκεφτούν μια άλλη εναλλακτική η οποία ίσως να τους ταίριαζε περισσότερο).
![]()
Ελπίζω να είμαι επίσης σαφής.
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είναι εξαιρετική επιλογή. Σύμβολο του αγώνα κατά του εθνολαϊκισμού με πεδίο, μάλιστα, τον προνομιακό, για τους παρακρατικούς της αριστεράς, χώρο των πανεπιστημίων. Σε συνδυασμό με την επιλογή πικραμμένου, ο κυριάκος και το επιτελείο του χειρίζονται με μεγάλη δεξιοτεχνία τους συμβολισμους
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Το βασικό στοιχείο για μένα είναι ότι επιτέλους η δεξιά ξεπέρασε το ενοχικό της σύνδρομο απέναντι στον κάθε χλιμίντζουρα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Ιουν 2019, 17:14Είναι εξαιρετική επιλογή. Σύμβολο του αγώνα κατά του εθνολαϊκισμού με πεδίο, μάλιστα, τον προνομιακό, για τους παρακρατικούς της αριστεράς, χώρο των πανεπιστημίων. Σε συνδυασμό με την επιλογή πικραμμένου, ο κυριάκος και το επιτελείο του χειρίζονται με μεγάλη δεξιοτεχνία τους συμβολισμους
Τα υπόλοιπα είναι αδιάφορες λεπτομέρειες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Μαυροβασίλης
ο Σκυλακάκης τί ακριβώς συμβολίζει;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Εδω που τα λεμε το οτι επι Γιαννακου και Καραμανλη βγηκε βιβλιο με τους γελοιους ισχυρισμους της Ρεπουση,ειναι η απολυτη αποδειξη του ενοχικου συνδρομου.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2019, 17:19 Το βασικό στοιχείο για μένα είναι ότι επιτέλους η δεξιά ξεπέρασε το ενοχικό της σύνδρομο απέναντι στον κάθε χλιμίντζουρα.
Τα υπόλοιπα είναι αδιάφορες λεπτομέρειες.
Πλεον βρισκομαστε σε αλλη φαση οπου οι Ρεπουσηδες δεν φανταζουν σαν ιερα τερατα διανοησης εξ ου και η Γιαννακου μπορει να επανελθει αφου ως προς τα ΑΕΙ ειχε κανει καλη δουλεια και της αναγνωριζεται.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Μαυροβασίλης
αυτά δεν μπορώ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-