!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παρουσιαση προγραμματος ΝΔ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Παρουσιαση προγραμματος ΝΔ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

απλα θα γεμισει ο κοσμος ελ τσαβς και ρομα

το πετυχημενο αγγλοσαξωνικο μοντελο που οδηγησε τα 2/3 του γηγενους πληθυσμου να ζουν ως λουμπεν στοιχεια καθ'ολοκληρια η εν μερει
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Asevastos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Asevastos »

Δημοκράτης έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:23
Highlander έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:22
Δημοκράτης έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:21
η ΝΔ όμως ήταν και συνυπέυθυνη για την πτωχευση και έχει κυβερνήσει και 20 χρόνια :lol:
έχασε τις εκλογές μέσα στην διαχείρηση της πτώχευσης από τον παπατζή που υποσχόταν πράσιν α άλογα
Ακριβώς και τώρα δουλεύει τον κόσμο ότι θα σώσει τη χώρα από αυτούς που την κατέστρεψαν και την έφεραν στη χρεοκοπία. :lol:
δεν νομίζω ότι δουλεύει κόσμο όταν λέει ότι θα μας σώσει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζουμε βέβαια και στο να στείλιε έστω έναν ζαίο φυλακή
Για τα ψεύτικα στοιχεία της κυβέρνησης Καραμανλή πόσοι δεξιοί έπρεπε να είναι στη φυλακή;
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Highlander έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:25 Το κόμμα του οποίου πρώην πρόεδρος και νυν βουλευτής είναι ο Καραμανλής ισχυρίζεται ότι θα βγάλει τη χώρα από την κατάσταση χρεοκοπίας στην οποία την έφεραν.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του Καραμανλή, το βουνό του χρέους αυξήθηκε από τα 184 στα 300 δις ευρώ
χαϊλάντερ, ακολουθείτε γραμμή φώφης;

γιατί όταν κάνατε αλλαξοκωλιές με τους καραμανλικούς, δεν τα λέγατε αυτά.

ερώτηση: θα συνεχίστει η σύμβαση των ζίροου-σίξτυ ή θα σας φορτωθούμε και επισήμως μέσω ΟΑΕΔ και ταμείου ανεργίας;
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:27 απλα θα γεμισει ο κοσμος ελ τσαβς
που τέτοια τύχη, εθνικοφιλελεύθερε...
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

elchav έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:28
Highlander έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:25 Το κόμμα του οποίου πρώην πρόεδρος και νυν βουλευτής είναι ο Καραμανλής ισχυρίζεται ότι θα βγάλει τη χώρα από την κατάσταση χρεοκοπίας στην οποία την έφεραν.
Κατά τη διάρκεια της θητείας του Καραμανλή, το βουνό του χρέους αυξήθηκε από τα 184 στα 300 δις ευρώ
χαϊλάντερ, ακολουθείτε γραμμή φώφης;

γιατί όταν κάνατε αλλαξοκωλιές με τους καραμανλικούς, δεν τα λέγατε αυτά.

ερώτηση: θα συνεχίστει η σύμβαση των ζίροου-σίξτυ ή θα σας φορτωθούμε και επισήμως μέσω ΟΑΕΔ και ταμείου ανεργίας;
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:27 απλα θα γεμισει ο κοσμος ελ τσαβς
που τέτοια τύχη, εθνικοφιλελεύθερε...
Ο Καραμανλής είναι πρώην πρόεδρος και νυν βουλευτής της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ. Κάπου τα έχεις μπερδέψει.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Asevastos έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:27

Ακριβώς και τώρα δουλεύει τον κόσμο ότι θα σώσει τη χώρα από αυτούς που την κατέστρεψαν και την έφεραν στη χρεοκοπία. :lol:
δεν νομίζω ότι δουλεύει κόσμο όταν λέει ότι θα μας σώσει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζουμε βέβαια και στο να στείλιε έστω έναν ζαίο φυλακή
Για τα ψεύτικα στοιχεία της κυβέρνησης Καραμανλή πόσοι δεξιοί έπρεπε να είναι στη φυλακή;
δεν ξέρω, ποσο κόστισαν στο ελληνικό κράτος; Τι χάσαμε λόγω τον ψεύτικων στοιχείων;
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Highlander έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:29 Ο Καραμανλής είναι πρώην πρόεδρος και νυν βουλευτής της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ. Κάπου τα έχεις μπερδέψει.
αρνείσαι δηλαδή ότι είχατε αγκαλιάσει τον καραμανλισμό και τώρα -σε γραμμή φώφης και γαπ- πυροβολείτε καραμανλή;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Δημοκράτης

Highlander έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:25

Μόνος σου προδόθηκες
Το κόμμα του οποίου πρώην πρόεδρος και νυν βουλευτής είναι ο Καραμανλής ισχυρίζεται ότι θα βγάλει τη χώρα από την κατάσταση χρεοκοπίας στην οποία την έφεραν.
θα την βγαλει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους συνδικλαιστές και όλο το πασοκ :lol: :lol:

υγ δεν είδα κανέναν ζαίο να κλαίγεται για το ότι ο Καραμανλής μοίραζε δις σε συντάξεις
Άβαταρ μέλους
Highlander

elchav έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:31
Highlander έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:29 Ο Καραμανλής είναι πρώην πρόεδρος και νυν βουλευτής της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ. Κάπου τα έχεις μπερδέψει.
αρνείσαι δηλαδή ότι είχατε αγκαλιάσει τον καραμανλισμό και τώρα -σε γραμμή φώφης και γαπ- πυροβολείτε καραμανλή;
Για τον Καραμανλή να απολογηθούν αυτοί που τον είχαν πρόεδρο στο κόμμα τους και που τώρα είναι βουλευτής τους.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Δημοκράτης έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:32
Μόνος σου προδόθηκες
Το κόμμα του οποίου πρώην πρόεδρος και νυν βουλευτής είναι ο Καραμανλής ισχυρίζεται ότι θα βγάλει τη χώρα από την κατάσταση χρεοκοπίας στην οποία την έφεραν.

υγ δεν είδα κανέναν ζαίο να κλαίγεται για το ότι ο Καραμανλής μοίραζε δις σε συντάξεις
Ο Καραμανλής άνηκε και ανήκει στη ΝΔ.
Για ποιον λόγο θα πρέπει να κλαίγονται οι συριζαίοι για τον πρώην πρόεδρο και νυν βουλευτή σας; Εσείς να απολογηθείτε για τα έργα και τις ημέρες του.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

under έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:08
talaipwros έγραψε: 21 Ιουν 2019, 15:55 Α, οπότε δεν είναι εντός 24ωρου για όλους, αλλά για τα επείγοντα, δηλαδή πάνε στο νοσοκομείο.

Αλλιώς απλώς δεν υπάρχεί αρκετή χωρητικότητα ( capacity)
Φανταζομαι οτι κεντρικα μεσω ΕΟΠΥΥ θα γινεται η διαδικασια για να παιρνουν προτεραιοτητα αυτες οι δυο ομαδες και θα διαχεονται στα πρωτα διαθεσιμα ιατρεια.Μπορει να γινει μεσα σε ενα ευλογο διαστημα ωστε να προσαρμοστουν τα ιατρεια.
Ειναι μονο για αμεα και over 65.
Οι άνω των 65 είναι από μόνοι τους μια τεράστια ηλικιακή ομάδα και μακράν οι συχνότεροι χρήστες υπηρεσιών υγείας.

Είναι σα να λες ότι στο κυλικείο του σχολείου θα σερβίρονται κατά προτεραιότητα όλες οι τάξεις από την Α' μέχρι την Ε' και από τη Στ' όλοι οι μαθητές με επώνυμο μέχρι Ρ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει πιο αναλυτικό σχέδιο αλλά ουσιαστικά μιλάμε για ριζική αναδιοργάνωση της πρόσβασης στα ραντεβού, όχι για κάτι που γίνεται εύκολα σε ένα ή δυο μήνες.

Το αυτό ισχύει για τα περισσότερα κομμάτια του προγράμματος.

Εμένα μου έκανε φοβερή εντύπωση εκεί που λέει ότι αν μια επένδυση κολλάει στις άδειες από τις υπηρεσίες θα πηγαίνει πάνω στον υφυπουργό για υπογραφή. Δεν ξέρω αν το συνειδητοποιούν αλλά εννοούν ο υφυπουργός με μια απλή διαταγή να μπορεί να κάνει μουνί καλλιγραφία την περιβαλλοντική, χωροταξική και άλλη νομοθεσία που εφαρμόζουν οι υπηρεσίες. Αυτό είναι σίγουρη συνταγή ώστε η επόμενη κίνηση όποιου δε θέλει την επένδυση να είναι προσφυγή στο ΣτΕ, η οποία θα κερδηθεί 9000%.
Δημοκράτης

Highlander έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:42
Μόνος σου προδόθηκες

Για ποιον λόγο θα πρέπει να κλαίγονται οι συριζαίοι για τον πρώην πρόεδρο και νυν βουλευτή σας; Εσείς να απολογηθείτε για τα έργα και τις ημέρες του.
είσαι εντελώς χαζός άνθρωπε μου; Σε είπα να κλαίγονται οι ζαίοι για τον Καραμανλή; Λέω ότι δεν είδα τους ζαίους να κλαίγονται όταν οι συνταξιουχοι τσέπωναν τα 10 δις τον χρόνο λόγω των οποίων πήγαμε στην πτώχευση. Γιατί εγώ Καραμανλή δεν είχα ψηφισει και δεν ήμουν ποτέ οπαδός του δώσε τζάμπα χρήμα στην πλέμπα. ΟΙ ζαίοι όμως ήταν πάντα οπαδοί αυτής της λογικής
Κατα΄τα άλλα εγώδεν είμαι νεοδημοκρατής και γενικά οπαδός σαν εσάς τα βλήτα.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Δημοκράτης έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:45

είσαι εντελώς χαζός άνθρωπε μου; Σε είπα να κλαίγονται οι ζαίοι για τον Καραμανλή; Λέω ότι δεν είδα τους ζαίους να κλαίγονται όταν οι συνταξιουχοι τσέπωναν τα 10 δις τον χρόνο λόγω των οποίων πήγαμε στην πτώχευση. Γιατί εγώ Καραμανλή δεν είχα ψηφισει και δεν ήμουν ποτέ οπαδός του δώσε τζάμπα χρήμα στην πλέμπα. ΟΙ ζαίοι όμως ήταν πάντα οπαδοί αυτής της λογικής
Εσύ ψηφίζεις το κόμμα του οποίου είναι πρώην πρόεδρος και νυν βουλευτής ο Καραμανλής, ο οποίος αύξησε δυσθεώρητα το χρέος της χώρας. Οι συριζαιοι τι σχέση έχουν;
Δημοκράτης

Highlander έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:46

Εσύ ψηφίζεις το κόμμα του οποίου είναι πρώην πρόεδρος και νυν βουλευτής ο Καραμανλής, ο οποίος αύξησε δυσθεώρητα το χρέος της χώρας. Οι συριζαιοι τι σχέση έχουν;
εγώ ψυφιζω την ΝΔ για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και γιατι στην ΝΔ πλέον δεν κάνουν τα καραγκιοζηλικια του 2005. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποκριτάκο δεν είχε ποτέ π΄ροβλημα που οι πασοκονεοδημοκράτες καταχρέωναν την χώρα για να μοιράζουν μισθούς και συντάξεις που το κράτος δεν είχε να πληρώσει. Οπότε μη μας λες μαλακίες ότι σε πειράζει που ο Καραμανλής αύξησε το κρατικό χρέος. Τζάμπα συντάξεις για την πλέμπα έγιναν τα δανεικά ώστε να μην μειωθούν οι συντάξεις όπως έπρεπε να έχει γίνει από το 96
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

under έγραψε: 21 Ιουν 2019, 13:35 Τωρα live

Ο αντιπρόεδρας ο Άδωνις που είναι; Τον κλειδώσατε σε κάνα πατάρι; Μολόγα ρε.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Δημοκράτης έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:49
Highlander έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:46
εγώ ψυφιζω την ΝΔ για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και γιατι στην ΝΔ πλέον δεν κάνουν τα καραγκιοζηλικια του 2005. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποκριτάκο δεν είχε ποτέ π΄ροβλημα που οι πασοκονεοδημοκράτες καταχρέωναν την χώρα για να μοιράζουν μισθούς και συντάξεις που το κράτος δεν είχε να πληρώσει. Οπότε μη μας λες μαλακίες ότι σε πειράζει που ο Καραμανλής αύξησε το κρατικό χρέος. Τζάμπα συντάξεις για την πλέμπα έγιναν τα δανεικά ώστε να μην μειωθούν οι συντάξεις όπως έπρεπε να έχει γίνει από το 96
Και ποιος σου είπε ότι το πρόβλημα ήταν απαραιτήτως οι συντάξεις; Μπορεί το πρόβλημα να ήταν η λανθασμένη διαχείριση ή να υπήρχε διαφθορά.

Το αποτέλεσμα πάντως είναι πολύ συγκεκριμένο. Το χρέος επί Καραμανλή αυξήθηκε κατά 120 δις ευρώ. Ο Καραμανλής είναι πρώην πρόεδρος και νυν βουλευτής του κόμματος που θα ψηφίσεις στις εκλογές. Εσύ λοιπόν να απολογηθείς, όχι εγώ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”