ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΣΥΡΙΖΑ!
20 μονάδες πάνω
Παλι αυτοθαυμάζεσαι Γάλη; Μαλλον επειδη περνας τοση ωρα στο καθρέφτη, για αυτο δεν εχεις δει κατι πιο σπουδαίο.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2019, 15:16Καλό μου παιδί, δεν έχεις καταλάβει ούτε τα βασικά.μίστερ μαξ έγραψε: 21 Ιουν 2019, 14:30
Μαλλον οι δικες σου ψοφάνε μολις ερθουν αντιμέτωπες με κριτική σκέψη. Ομως, οση αδύναμία έχουν στον τομέα της λογικής, τόση δύναμη εχεις στο πεισμα να μην παραδεκτείς!![]()
Με τους ζαίους και τους αντικάτι γενικώς, δεν μπαίνει καν θέμα λογικής σκέψης στην αντίδραση μου.
Αντιδρώ με αμιγώς φυσικούς μηχανισμούς. Όταν μου μυρίζει κάτι σάπιο, απομακρύνομαι ενστικτωδώς.
Η σκέψη μου λειτουργεί σε πιο εξελιγμένες καταστάσεις.
Καλά, αν δεις το νέο σετάκι με τις ψεύτικες βλεφαρίδες που πήρα, θα πάθεις πλάκα λέμε. Θεά!μίστερ μαξ έγραψε: 21 Ιουν 2019, 15:57Παλι αυτοθαυμάζεσαι Γάλη; Μαλλον επειδη περνας τοση ωρα στο καθρέφτη, για αυτο δεν εχεις δει κατι πιο σπουδαίο.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2019, 15:16Καλό μου παιδί, δεν έχεις καταλάβει ούτε τα βασικά.μίστερ μαξ έγραψε: 21 Ιουν 2019, 14:30
Μαλλον οι δικες σου ψοφάνε μολις ερθουν αντιμέτωπες με κριτική σκέψη. Ομως, οση αδύναμία έχουν στον τομέα της λογικής, τόση δύναμη εχεις στο πεισμα να μην παραδεκτείς!![]()
Με τους ζαίους και τους αντικάτι γενικώς, δεν μπαίνει καν θέμα λογικής σκέψης στην αντίδραση μου.
Αντιδρώ με αμιγώς φυσικούς μηχανισμούς. Όταν μου μυρίζει κάτι σάπιο, απομακρύνομαι ενστικτωδώς.
Η σκέψη μου λειτουργεί σε πιο εξελιγμένες καταστάσεις.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιουν 2019, 16:14 Καλά, αν δεις το νέο σετάκι με τις ψεύτικες βλεφαρίδες που πήρα, θα πάθεις πλάκα λέμε. Θεά!![]()