!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μακελειό στο Τέξας: Ελληνικής καταγωγής ο δράστης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
fagano3
Re: Μακελειό στο Τέξας: Ελληνικής καταγωγής ο δράστης
Αυτοι που γιναν κληρικοι σιγουρα ηταν φανατικοι μουσουλμανοι...
- blackpaint
Μα οι πιο πολλοι με μπυρες, γκομενες, ναρκωτικα και κλαμπιγκ ασχολουνταν λιγους μηνες πριν δουν το φως το αληθινο, συνηθως μεσω καποιου πολυ αποτελεσματικου καθοδηγητη στο ιντερνετ. Ο δε τυπος ηταν τελειως απροσαρμοστος, loner με ακραιες ιδεες αχταρμα και πιθανοτατα παρθενος. Δεν κοινωνικοποιηθηκε πχ μεσω καποιου γκαν κλαμπ, τα οπλα ητανε σημαδι της αντικοινωνικοτητας του.fagano3 έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:14 Στρατολογηθηκαν επειδη δεν αφοοιωθηκαν.Αμα ειχαν αφομοιωθει θα ασχολουνταν με μπυρες και γκομενες.
Αντιθετα δυστυχως στην αμερικη μερος της αφομοιωσης ειναι και η ψυχωση με τα οπλα.
Πολιτισμικα απροσαρμοστος θα ηταν αν πηγαινε να γεμισει γκραφιτι το πανεπιστημιο ή αν εκανε τον Ρουβικωνα.Το τελευταιο θα ειχε πλακα αλλα δυστυχως δεν ειναι τοσο χαζοι οι Ρουβικωνες.
Στην δε αμερικη δεν εχει ρουβικωνες, εχει ομως black Lives matter & αντιφα, που δεν ντρεπονται να λερωσουν λευκα μαρμαρα.

στο αγαλμα του φονια Κολομβου. Καβλα.
-
Συριζαίος
Ενσωματωθηκαν ; Αυτό έχει σημασία.fagano3 έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:28 Αυτοι που γιναν κληρικοι σιγουρα ηταν φανατικοι μουσουλμανοι...
Καταρυφθηκε άλλη μια προπαγάνδα της πουτσας
- blackpaint
στην ελλαδα, αλεβιτες ειναι οι περισοοτεροιfagano3 έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:28 Αυτοι που γιναν κληρικοι σιγουρα ηταν φανατικοι μουσουλμανοι...
-
fagano3
Αλαουιτες ειναι οχι αλεβιτες.Δεν ειναι ακριβως το ιδιο.blackpaint έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:31στην ελλαδα, αλεβιτες ειναι οι περισοοτεροιfagano3 έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:28 Αυτοι που γιναν κληρικοι σιγουρα ηταν φανατικοι μουσουλμανοι...
Αυτοι που ηρθαν πριν τον πολεμο 'η νομιμα οπως φιλοι μου συριοι γιατροι ισως.
Με τον πολεμο οι περισσοτεροι χριστιανοι και κοσμικοι μουσουλμανοι οπως οι αλαουιτες συνταχθηκαν με Ασαντ.
-
fagano3
Για να γινει κληρικος ο αλλος σημαινει οτι ηταν χριστιανος.Εχει χριστιανους στην Συρια ξερεις.
-
Συριζαίος
Γιατροί, μηχανικοί;Άσε τις παπαριες. Λέει και για μεικτους γάμους.fagano3 έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:37Για να γινει κληρικος ο αλλος σημαινει οτι ηταν χριστιανος.Εχει χριστιανους στην Συρια ξερεις.
-
fagano3
Η αντικοινωνικοτητα σε συνδιασμο με την ενασχοληση με τα οπλα ειναι πολιτισμικο χαρακτηριστικο της αμερικης,οχι της Ελλαδος.Δεν εξηγε ελληνικο ... πολιτισμο.blackpaint έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:29Μα οι πιο πολλοι με μπυρες, γκομενες, ναρκωτικα και κλαμπιγκ ασχολουνταν λιγους μηνες πριν δουν το φως το αληθινο, συνηθως μεσω καποιου πολυ αποτελεσματικου καθοδηγητη στο ιντερνετ. Ο δε τυπος ηταν τελειως απροσαρμοστος, loner με ακραιες ιδεες αχταρμα και πιθανοτατα παρθενος. Δεν κοινωνικοποιηθηκε πχ μεσω καποιου γκαν κλαμπ, τα οπλα ητανε σημαδι της αντικοινωνικοτητας του.fagano3 έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:14 Στρατολογηθηκαν επειδη δεν αφοοιωθηκαν.Αμα ειχαν αφομοιωθει θα ασχολουνταν με μπυρες και γκομενες.
Αντιθετα δυστυχως στην αμερικη μερος της αφομοιωσης ειναι και η ψυχωση με τα οπλα.
Πολιτισμικα απροσαρμοστος θα ηταν αν πηγαινε να γεμισει γκραφιτι το πανεπιστημιο ή αν εκανε τον Ρουβικωνα.Το τελευταιο θα ειχε πλακα αλλα δυστυχως δεν ειναι τοσο χαζοι οι Ρουβικωνες.
Στην δε αμερικη δεν εχει ρουβικωνες, εχει ομως black Lives matter & αντιφα, που δεν ντρεπονται να λερωσουν λευκα μαρμαρα.
στο αγαλμα του φονια Κολομβου. Καβλα.
Ελληνικος ... πολιτισμος ειναι το γκραφιτι ή να μην σεβεσαι τις διαβασεις.
Σοβαρα πιστευεις οτι οι Ρουνικωνες θα καναν ντου σε συμβολαιογραφεια στην αμερικη και δεν θα τους ξαπλωνανε;
-
fagano3
Εγω να αφησω τις παπαριες ή εσυ που μου παιρνεις τους χριστιανους και τους αλαουιτες (που δεν ειναι αποδεκτοι ως μουσουλμανοι απο τους αλλους) ως δειγμα ενσωματατωσης των μουσουλμανων στην Ευρωπη.Συριζαίος έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:39Γιατροί, μηχανικοί;Άσε τις παπαριες. Λέει και για μεικτους γάμους.
Σε αντιθεση με εσας εγω εχω γνωρισει ενσωματωμενους Συριους και ξερω το μπαγκγραουντ τους.
-
Συριζαίος
Σε βίασαν;fagano3 έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:43Εγω να αφησω τις παπαριες ή εσυ που μου παιρνεις τους χριστιανους και τους αλαουιτες (που δεν ειναι αποδεκτοι ως μουσουλμανοι απο τους αλλους) ως δειγμα ενσωματατωσης των μουσουλμανων στην Ευρωπη.
Σε αντιθεση με εσας εγω εχω γνωρισει ενσωματωμενους Συριους και ξερω το μπαγκγραουντ τους.
- Eθνικοκοινωνιστης
η καταπιεση που αισθανοναι οι λευκοι ανδρες σε αυτο το αποπνικτικο κοινωνικο περιβαλλον για τους ιδιους περιβαλλον πους αναγκαζει να αντιδρουν εγκληματικα
οι μαυροι ειναι οι νεοι εβραιοι που γκετοποιουνται απο το νεοφιλελε κατεστημενο για να γινονται στοχοι για την αλλη πλευρα
οι μαυροι ειναι οι νεοι εβραιοι που γκετοποιουνται απο το νεοφιλελε κατεστημενο για να γινονται στοχοι για την αλλη πλευρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 19 Μάιος 2018, 08:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
fagano3
Μην μεταφερεις τις αριστερες φαντασιωσεις σου στους αλλουςΣυριζαίος έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:44Σε βίασαν;fagano3 έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:43Εγω να αφησω τις παπαριες ή εσυ που μου παιρνεις τους χριστιανους και τους αλαουιτες (που δεν ειναι αποδεκτοι ως μουσουλμανοι απο τους αλλους) ως δειγμα ενσωματατωσης των μουσουλμανων στην Ευρωπη.Συριζαίος έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:39
Γιατροί, μηχανικοί;Άσε τις παπαριες. Λέει και για μεικτους γάμους.
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτο μοιραια θα συμβει σε λιγα χρονια απο σημεραΝταρνάκας έγραψε: 19 Μάιος 2018, 00:04Μαζί σου! Να ξεκινήσει από τους Έλληνες της Γερμανίας και συγκεκριμένα από όσους έχουν πάρει γερμανική υπηκοότητα τα τελευταία 5 χρόνια. Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι όπως λένε!Γιωργης έγραψε: 18 Μάιος 2018, 20:49 Μια χαρα ειχε γινει και στην ελλαδα σε επαλ πριν κατι χρονια. Εγω τα λεω καιρο εσεις λετε οτι τρολαρω.
Απελαση ολων των ελληνων απο ευρωπαικες χωρες τωρα
καιρος να συμβαλλει πλεον ο οποιοδηποτε εχει ωφεληθει πολλαπλως απο την χωρα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
fagano3
Τι ακριβως θα συμβει;Θα διωξουν τους Ελληνες απο την Γερμανια;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Μάιος 2018, 08:49αυτο μοιραια θα συμβει σε λιγα χρονια απο σημεραΝταρνάκας έγραψε: 19 Μάιος 2018, 00:04Μαζί σου! Να ξεκινήσει από τους Έλληνες της Γερμανίας και συγκεκριμένα από όσους έχουν πάρει γερμανική υπηκοότητα τα τελευταία 5 χρόνια. Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι όπως λένε!Γιωργης έγραψε: 18 Μάιος 2018, 20:49 Μια χαρα ειχε γινει και στην ελλαδα σε επαλ πριν κατι χρονια. Εγω τα λεω καιρο εσεις λετε οτι τρολαρω.
Απελαση ολων των ελληνων απο ευρωπαικες χωρες τωρα
καιρος να συμβαλλει πλεον ο οποιοδηποτε εχει ωφεληθει πολλαπλως απο την χωρα
Αντε ο Γιωργης ειναι τρολι, εσεις τα πιστευετε αυτα;
- Eθνικοκοινωνιστης
σκληροι εθνικιστες δηλωνετε καιρος να συμβαλλετε
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση