!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τι σώμα θα βγάλετε στην παραλία φέτος το καλοκαίρι;
Re: τι σώμα θα βγάλετε στην παραλία φέτος το καλοκαίρι;
Jay Cutler, εσύ;Παντογνώστης έγραψε: 18 Ιουν 2019, 18:32 Παρατηρώ ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι αγυμναστοι τελείως. Βλέπεις 20χρονες με μπουταρες και κυτταρίτιδα και 30χρονους με μπυροκοιλια ,αηδιαστικους τελείως. Για αυτό και όταν εμφανιζομαι στην παραλία οι γυναίκες όλων των ηλικιών με κοιτούν σαν αρπακτικά και οι άντρες με ζήλια.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Την τελευταία 10ετία σχεδόν, εχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Παλιότερα ήταν πολύ χειρότερα, απ αυτη την αποψη.Παντογνώστης έγραψε: 18 Ιουν 2019, 18:32 Παρατηρώ ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι αγυμναστοι τελείως. Βλέπεις 20χρονες με μπουταρες και κυτταρίτιδα και 30χρονους με μπυροκοιλια ,αηδιαστικους τελείως.
-
Ορέστης 35
Οι αντρες κοιτανε πιο πολυ τους γυμνασμενους απο τις γυναικες πιστευω. Εγω κυριως παρατηρω αυτους που εχουν ωραιες γκομενες.Παντογνώστης έγραψε: 18 Ιουν 2019, 18:32 Παρατηρώ ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι αγυμναστοι τελείως. Βλέπεις 20χρονες με μπουταρες και κυτταρίτιδα και 30χρονους με μπυροκοιλια ,αηδιαστικους τελείως. Για αυτό και όταν εμφανιζομαι στην παραλία οι γυναίκες όλων των ηλικιών με κοιτούν σαν αρπακτικά και οι άντρες με ζήλια.
-
Ορέστης 35
Εχει μεγαλωσει με αλλους γονεις η νεα γενια. Εμας εκαναν οικονομια στο φαγητο οι γονεις μας. Δεν επιχειρουσαν να μεγιστοποιησουν την αναπτυξη των παιδιων φροντιζοντας να υπαρχει η καταλληλη ποσοτητα πρωτεινων, ασβεστιου και βιταμινων στο φαγητο τους. Πιναμε ενα ποτηρι νουνου, τρωγαμε μακαρονια με σαλτσα και ειμασταν ευχαριστημενοι. Λογικο μεγαλωνοντας να γινουμε κοντοι και μπουχεσες. Τωρα τα παιδια ειναι ολα πανυψηλα, ακομα και τα κοριτσια. Ισως ειναι αρνητικο τοσο υψος. Ομως εχουν τη νοοτροπια του ελεγχου της διατροφης τους και της αυτοβελτιωσης, γι αυτο τρεχουν στα γυμναστηρια. Εμεις εχουμε το φαι της μαμας.vantono έγραψε: 18 Ιουν 2019, 18:39Την τελευταία 10ετία σχεδόν, εχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Παλιότερα ήταν πολύ χειρότερα, απ αυτη την αποψη.Παντογνώστης έγραψε: 18 Ιουν 2019, 18:32 Παρατηρώ ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι αγυμναστοι τελείως. Βλέπεις 20χρονες με μπουταρες και κυτταρίτιδα και 30χρονους με μπυροκοιλια ,αηδιαστικους τελείως.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Βάλε και καμιά φωτογραφία.Παντογνώστης έγραψε: 18 Ιουν 2019, 18:32 Παρατηρώ ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είναι αγυμναστοι τελείως. Βλέπεις 20χρονες με μπουταρες και κυτταρίτιδα και 30χρονους με μπυροκοιλια ,αηδιαστικους τελείως. Για αυτό και όταν εμφανιζομαι στην παραλία οι γυναίκες όλων των ηλικιών με κοιτούν σαν αρπακτικά και οι άντρες με ζήλια.
Αν ήσουν πολύ καλός και ψηλός, θα σε κοίταγαν και κάποιοι άντρες σαν αρπακτικά.
Τελικά πήγαινα σε λάθος παραλίες ή φορούσα λάθος μαγιώ. Αρκετοί άντρες ξεκούραζαν τα μάτια τους πάνω μου, σε παραλία με πολλές οικογένειες και πολλές τυρόπιτες που είχαν καταναλωθεί στο γραφείο το χειμώνα!
Όχι ότι οι άντρες έλεγαν βέβαια! Κανονικά πηγαίνω σε πιο νεανικές.
Αντε και καλό οφθαλμολουτρικό καλοκαίρι
Αντε και καλό οφθαλμολουτρικό καλοκαίρι
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Athina__P έγραψε: 23 Ιουν 2019, 22:09 Τελικά πήγαινα σε λάθος παραλίες ή φορούσα λάθος μαγιώ. Αρκετοί άντρες ξεκούραζαν τα μάτια τους πάνω μου, σε παραλία με πολλές οικογένειες και πολλές τυρόπιτες που είχαν καταναλωθεί στο γραφείο το χειμώνα!
Αντε και καλό οφθαλμολουτρικό καλοκαίρι![]()
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
-
Ορέστης 35
Ποιες ειναι οι οφθαλμολουτρικες παραλιες;Athina__P έγραψε: 23 Ιουν 2019, 22:09 Τελικά πήγαινα σε λάθος παραλίες ή φορούσα λάθος μαγιώ. Αρκετοί άντρες ξεκούραζαν τα μάτια τους πάνω μου, σε παραλία με πολλές οικογένειες και πολλές τυρόπιτες που είχαν καταναλωθεί στο γραφείο το χειμώνα!
E, όποιες έχουν νεολαία βασικά. Όταν ο άλλος νοικοκυρευτεί, δεν τα προλαβαίνει όλα και μερικά μένουν πίσω και με την καθιστική ζωή... Να πω την αλήθεια η οικογενειακή παραλία όπου βρέθηκα ήταν σε επαρχιακή πόλη όπου όλα γίνονται με αυτοκίνητο. Στην Αθήνα μερικοί είναι φιτ χωρίς να το καταλαβαίνουν, γιατί μπορεί να περπατήσουν μέχρι το Μετρό κλπ.
Εγω το εχασα το παιχνιδι του σωματος τα τελευταια 15-20 χρονια που σταματησα ν'αθλουμαι.
Επισης, ειμαι οπαδος του μαγιο-σλιπ και να φουσκωνει οσο το δυνατον περισσοτερο.
Εχω παρατηρησει οτι τελικα αυτο κοιτανε οι περισσοτερες γυναικες.
Συνηθως φοραω και καδενα χρυση και γυαλι αυστηρα στυλ τοπ γκαν.
Επισης, ειμαι οπαδος του μαγιο-σλιπ και να φουσκωνει οσο το δυνατον περισσοτερο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΒΡΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 24 Ιουν 2019, 00:45Athina__P έγραψε: 23 Ιουν 2019, 22:09 Τελικά πήγαινα σε λάθος παραλίες ή φορούσα λάθος μαγιώ. Αρκετοί άντρες ξεκούραζαν τα μάτια τους πάνω μου, σε παραλία με πολλές οικογένειες και πολλές τυρόπιτες που είχαν καταναλωθεί στο γραφείο το χειμώνα!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- omg kai 3 lol
το περασμενο ΣΚ, πιστευω ειμαστε σε καλο δρομο!

-
Ορέστης 35
Κι εγω τα τελευταια 25 χρονια εχω χαλασει.Daje έγραψε: 24 Ιουν 2019, 19:36 Εγω το εχασα το παιχνιδι του σωματος τα τελευταια 15-20 χρονια που σταματησα ν'αθλουμαι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 420 Απαντήσεις