!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συριζα, ΝΔ, Κιναλ. Απο το ιδιο χαρμανι.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Πάολο

Re: Συριζα, ΝΔ, Κιναλ. Απο το ιδιο χαρμανι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάολο »

Otto Weininger έγραψε: 20 Ιουν 2019, 19:13 Δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος. Έχουν εξηγήσει πολλοί οικονομολόγοι σοβαροί τι συνεπάγεται.
Ακόμα δραχμολαγνοι, όπως ο Λαπαβιτσας που μίλαγε για δελτία.
Θα σταματησουν οι κατσικες να κατεβαζουν γαλα.
Το ηφαιστειο της Θηρας θα ενεργοποιηθει.
Η σκονη της Αφρικης θα μας σκεπασει.
Οι κομμουνιστες θα μας παρουν τις γυναικες.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

μίστερ μαξ έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:12 Εμας δεν μας ενδιαφέρει η κοινωνία και τα προβλήματα της. Εμας μας ενδιαφέρουν οι αναρχικοί. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

( :P )
..άκρως ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ..το υπόλοιπο κείμενο του ποστ σου ..
Πάολο

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιουν 2019, 10:37 Να υποθέσω ότι η επόμενη επιλογή είναι

Μ25 "Η Πάολα και ο πρωτάρης";
Μπα. Δες αυτο.
''Το αραχνιασμενο γκαζόν, φερνει παραισθησεις''.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:16
μίστερ μαξ έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:12 Εμας δεν μας ενδιαφέρει η κοινωνία και τα προβλήματα της. Εμας μας ενδιαφέρουν οι αναρχικοί. Μονο αυτοι ειναι οι σωστοι, οι προκαθορισμενοι για την Ουτοπια. Τι σημασια εχουν οι υπολοιποι; Οι υπολοιποι ειναι απλως η ανθρωποτητα. Πρεπει να υπερεχει κανεις της ανθρωποτητας μεσω της ρωμης, μεσω του υψους της ψυχης, μεσω της περιφρονησης.

Αντιθετως φιλε μου, το κειμενο διεπεται απο ενα εντονο ανθρωπισμο. Κυττα, τι λεει: δεν θέλουμε να γινουν όλοι αναρχικοι. Ουτε μπορουμε να κανουμε κάτι τέτοιο. Εμεις σαλπάρουμε προς τον προορισμο μας για να ζήσουμε την ζωή μας συμφωνα με τις αρχες μας. Εσεις, δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε. Αυτό ερχεται σε αντίθεση με την κομμουνιστική θεωρια και τον ιστορικό υλισμό. Ειναι μια ιδεαλιστική και ηρωϊκή προσέγγιση της ζωης.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Εγώ σαν μόνη διέξοδο που ταυτόχρονα να διατηρεί ανέπαφο το ελληνικό στάτους-κβο (κράτος-φραπέ ολέ, κομμωτές στα βαρέα και επικίνδυνα, συντάξεις στα 18 ...) θα μπορούσα να είχα προτείνει να λέγαμε τα εξής:

κύριοι η οικονομία της Ελλάδος έχει καλώς, δεν αναγνωρίζουμε τις αξιολογήσεις των διαφόρων περιοδικών Μίκυ Μάους - Match Money - Βογιατζίδη, κύριοι Europe να μας δώσετε κι εσείς μερικά έξτρα ευρώ

Όλα τα άλλα τα οποία ελέχθησαν ήταν δραματικά έως φαιδρά.
Δεν ξέρω αν θα έπιανε αλλά όλα τα άλλα τα οποία ελέχθησαν, τόσο εκ δεξιών όσον και εξ ευωνύμων, ήταν δραματικά έως φαιδρά.

In the event και όσα άλλα συνεχίζουν να λέγονται είναι αρλουμποειδείς προτάσεις.
Φυσικά και δεν μπορώ να συγχαρώ τα μνημονιακά κόμματα για την στάση τους, αλλά όχι βέβαια και να ... συγχαρώ τα αριστερά από τα οποία ακούτηκαν αι μεγαλύτεραι αηδίαι (μέχρι που έκαναν την γνωστή κωλοτούμπα και ηρέμησαν).
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
ΑΙΝΕΙΑΝ06

μίστερ μαξ έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:26

Αντιθετως φιλε μου, το κειμενο διεπεται απο ενα εντονο ανθρωπισμο. Κυττα, τι λεει: δεν θέλουμε να γινουν όλοι αναρχικοι. Ουτε μπορουμε να κανουμε κάτι τέτοιο. Εμεις σαλπάρουμε προς τον προορισμο μας για να ζήσουμε την ζωή μας συμφωνα με τις αρχες μας. Εσεις, δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε. Αυτό ερχεται σε αντίθεση με την κομμουνιστική θεωρια και τον ιστορικό υλισμό. Ειναι μια ιδεαλιστική και ηρωϊκή προσέγγιση της ζωης.
Την στιγμή που προσπαθείς να επιβάλεις πολιτικές και πολιτικά μηνύματα στην υπόλοιπη κοινωνία ΔΕΝ μπορείς να πεις ότι το κίνημα σας αφορά μόνο εσάς τους ίδιους και δεν επηρεάζει τον υπόλοιπο πληθυσμό που δεν χρειάζεται να ακολουθήσει ..

Οι κινήσεις και η δράση του Ρουβίκωνα η και των αντιεξουσιαστών. προσπαθεί να στείλει μηνύματα η να προκαλέσει ολόκληρη την υπόλοιπη κοινωνία ..
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Αν κάτι θεωρώ ως φασιστικό γνωρισμα είναι η ιδεαλιστική και ηρωική , με αρκετή δόση ποιητικού λογοτεχνικού ρομαντισμού , προσέγγιση της ζωής :wink
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Πάολο έγραψε: 20 Ιουν 2019, 20:35
πατησιωτης έγραψε: 20 Ιουν 2019, 10:39 Όχι,εγώ που είμαι στο 38% που ψήφισε ΝΑΙ εκπροσωπούμαι.Εσείς του ΟΧΙ δεν εκπροσωπείσθε,ψάξτε να βρείτε κάποιον να σας εκπροσωπήσει.
Δηλαδη θελεις να συνεχιστουν τα μνημονια, να φτασει ο μισθος στα 300 ευρω, οι συνταξεις στα 200 ευρω,
η φροντεξ να ειναι υπευθυνη για την εθνικη αμυνα, να διαλυθει οτι απεμεινε απο το κοινωνικο κρατος.
Ζητω η ευρωπη των λαων.
Γιουσουφακι.
Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την αντιμνημονιακή ή μνημονιακή προπαγάνδα.Έχουν λεχθεί τα πάντα πολλές φορές.Θα ήταν βαρετο να σου απαντώ με Βενεζουέλες και τα παρόμοια.Ας μείνουμε στα γεγονότα.Προσωπικά πίστευα ότι ήταν καλύτερο το ΝΑΙ.Βγήκε το ΟΧΙ.Εγώ ήμουν έτοιμος να αποδεχθώ το ΟΧΙ και τις συνέπειές του.Αυτοί που ξεκίνησαν την ιστορία και προκήρυξαν το δημοψήφισμα δεν ήσαν.Ας βρουν οι ψηφοφόροι τους άλλους πιο αξιόπιστους πολιτικούς.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:34 Την στιγμή που προσπαθείς να επιβάλεις πολιτικές και πολιτικά μηνύματα στην υπόλοιπη κοινωνία ΔΕΝ μπορείς να πεις ότι το κίνημα σας αφορά μόνο εσάς τους ίδιους και δεν επηρεάζει τον υπόλοιπο πληθυσμό που δεν χρειάζεται να ακολουθήσει ..

Οι κινήσεις και η δράση του Ρουβίκωνα η και των αντιεξουσιαστών. προσπαθεί να στείλει μηνύματα η να προκαλέσει ολόκληρη την υπόλοιπη κοινωνία ..
Δεν θελουμε να επιβάλουμε καμια πολιτική. :smt018
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:36

Αν κάτι θεωρώ ως φασιστικό γνωρισμα είναι η ιδεαλιστική και ηρωική , με αρκετή δόση ποιητικού λογοτεχνικού ρομαντισμού , προσέγγιση της ζωής :wink
Ειναι ex association fallacy αυτο που κάνεις. :102:
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

πατησιωτης έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:37
Πάολο έγραψε: 20 Ιουν 2019, 20:35
πατησιωτης έγραψε: 20 Ιουν 2019, 10:39 Όχι,εγώ που είμαι στο 38% που ψήφισε ΝΑΙ εκπροσωπούμαι.Εσείς του ΟΧΙ δεν εκπροσωπείσθε,ψάξτε να βρείτε κάποιον να σας εκπροσωπήσει.
Δηλαδη θελεις να συνεχιστουν τα μνημονια, να φτασει ο μισθος στα 300 ευρω, οι συνταξεις στα 200 ευρω,
η φροντεξ να ειναι υπευθυνη για την εθνικη αμυνα, να διαλυθει οτι απεμεινε απο το κοινωνικο κρατος.
Ζητω η ευρωπη των λαων.
Γιουσουφακι.
Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την αντιμνημονιακή ή μνημονιακή προπαγάνδα.Έχουν λεχθεί τα πάντα πολλές φορές.Θα ήταν βαρετο να σου απαντώ με Βενεζουέλες και τα παρόμοια.Ας μείνουμε στα γεγονότα.Προσωπικά πίστευα ότι ήταν καλύτερο το ΝΑΙ.Βγήκε το ΟΧΙ.Εγώ ήμουν έτοιμος να αποδεχθώ το ΟΧΙ και τις συνέπειές του.Αυτοί που ξεκίνησαν την ιστορία και προκήρυξαν το δημοψήφισμα δεν ήσαν.Ας βρουν οι ψηφοφόροι τους άλλους πιο αξιόπιστους πολιτικούς.
Δεν ισχύει. Ο Τσιπρας προ του δημοψηφισματος ειχε πει οτι θα φερει σιγουρα αλλη συμφωνία. Ολοι ξερανε οτι θα αποδεχόταν τους όρους. Το ολο σκηνικο ειχε ως σκοπο να μην συνεχίσει η Μερκελ να μας επιτήθεται και μετά τον Ιούλη. Και πέτυχε.
Πάολο

πατησιωτης έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:37 Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε την αντιμνημονιακή ή μνημονιακή προπαγάνδα.Έχουν λεχθεί τα πάντα πολλές φορές.Θα ήταν βαρετο να σου απαντώ με Βενεζουέλες και τα παρόμοια.Ας μείνουμε στα γεγονότα.Προσωπικά πίστευα ότι ήταν καλύτερο το ΝΑΙ.Βγήκε το ΟΧΙ.Εγώ ήμουν έτοιμος να αποδεχθώ το ΟΧΙ και τις συνέπειές του.Αυτοί που ξεκίνησαν την ιστορία και προκήρυξαν το δημοψήφισμα δεν ήσαν.Ας βρουν οι ψηφοφόροι τους άλλους πιο αξιόπιστους πολιτικούς.
Καταρχην δεν ειναι προπαγανδα. Ειναι πραγματικοτητα.
Χαιρομαι για τη θεση σου και την εκτιμηση σου, σ΄αυτο το ποστ.

Η ουσια ειναι οτι η πλειοψηφια του κοσμου, δεν θελει και δεν αντεχει αυτην τη μνημονιακη πραγματικοτητα.
Ο Συριζα που πουλησε την ελπιδα στον κοσμο προεκλογικα, σκαρφαλωσε απο το 3%-4%, κι εγινε εξουσια.
Μονο που ο Συριζα ειναι μερος του συστηματος.
Αρα πρεπει να βρεθει λυση απο μικρα εξωκοινοβουλευτικα κομματα, που να υποστηριζουν αυτα που ελεγε ο Συριζα,
αλλά οταν ερθουν στην εξουσια, θα υλοποιησουν το προγραμμα τους.
Ηδη κατι γινεται.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

για αυτο στηριζουμε ΙΕΡΑΚΣ για την βορεοκορεατοποιηση
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Πάολο

Σταματηστε πια με τον Ρουβικωνα.
Βαθυ κρατος ειναι, με σκοπο να τρομαξει τους νοικοκυραιους.
Βαζουμε και μια αναρχικη πινελια, κανουμε και μια καταληψη.
Ασφαλιτες του κερατά.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Kauldron έγραψε: 20 Ιουν 2019, 19:11
Ή μήπως να πάει σε άτακτη χρεοκοπία και δραχμή με ο,τι αυτό συνεπάγεται;
Δεν είμαι οικονομολόγος να ξέρω τί συνεπάγεται.
Αυτό που ξέρω είναι οτι η οικονομία σου σαν Ελλάδα δε μπορεί ν' αντέξει να έχει για νόμισμα το γερμανικό μάρκο. Απλά δεν είναι νόμισμα για την Ελλάδα αυτό.
αφού δεν είσαι οικονομολόγος πως ξέρεις ότι ελλάδα δεν αντέχει το ευρώ αλλά αντέχει να αλλάξει νόμισμα και να πάει σε άτακτη πτώχευση; :lol: :lol: :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”