εαν ηταν μπαζο, θα το γραφες πρωτο πρωτο, αλλα νομιζω πως δεν ηταν.Juno έγραψε: 20 Ιουν 2019, 20:52Νομίζεις πως ζήλεψα αυτήν με τις ζαρτιέρες τατού;blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 20:51εχεις εσωτερικευσει τον μισογυνισμο, γιατι νομιζεις πως οταν επιτιθεσαι στο ιδιο σου το φυλο, κερδιζεις ποντους στην εκτιμηση των μισογυνηδων ανδρων.Juno έγραψε: 20 Ιουν 2019, 20:41
Το συγκεκριμένο τατού που περιγράφει ο vantono, απαγορεύεται να είναι αντικείμενο γέλωτα; Τότε ας βγει και τσιτσίδω στην εθνική οδό, για κάποιες μπορεί να είναι τρόπος έκφρασης της σεξουαλικότητάς τους.
Το πιο αισχρό που έχω δει μέχρι στιγμής ήταν στη θάλασσα, ξάπλα η άλλη με σχεδόν ανύπαρκτο μπικίνι και είχε κάνει τατού ..... ζαρτιέρες.
Λογικά θα απορεί που την πλησιάζει μόνον μία κατηγορία αντρών, για πολύ συγκεκριμένο λόγο και δεν καταλαβαίνουν και από λόγια.
εκτος κι αν νοιωθεις μειονεκτικα επειδη η αλλη ειναι πιο ανετη με τη σεξουαλικοτητα της και δεν εχει προβλημα να το παιξει και λιγο προστυχη, γιατι ξερει πως αυτο αρεσει στους αντρες.![]()
![]()
Ή ζήλεψα αυτό που βγάζει στους άντρες;
![]()
![]()
![]()
Καλά, όπως νομίζεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγανάκτιση για τα τατουάζ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Αγανάκτιση για τα τατουάζ
άνθρωπος να τη πάρει σοβαρά, λες να υπάρχει;;blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 20:58εαν ηταν μπαζο, θα το γραφες πρωτο πρωτο, αλλα νομιζω πως δεν ηταν.Juno έγραψε: 20 Ιουν 2019, 20:52Νομίζεις πως ζήλεψα αυτήν με τις ζαρτιέρες τατού;blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 20:51
εχεις εσωτερικευσει τον μισογυνισμο, γιατι νομιζεις πως οταν επιτιθεσαι στο ιδιο σου το φυλο, κερδιζεις ποντους στην εκτιμηση των μισογυνηδων ανδρων.
εκτος κι αν νοιωθεις μειονεκτικα επειδη η αλλη ειναι πιο ανετη με τη σεξουαλικοτητα της και δεν εχει προβλημα να το παιξει και λιγο προστυχη, γιατι ξερει πως αυτο αρεσει στους αντρες.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά, όπως νομίζεις.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- blackpaint
ναι, εγω. Δωστε μου μπιτσιζ με τατου και πιρσινγκ και μπλε/ροζ/πρασινα μαλλια ενυταιμ. Ξερω τι να τις κανωsouthern έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:02άνθρωπος να τη πάρει σοβαρά, λες να υπάρχει;;blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 20:58εαν ηταν μπαζο, θα το γραφες πρωτο πρωτο, αλλα νομιζω πως δεν ηταν.Juno έγραψε: 20 Ιουν 2019, 20:52
Νομίζεις πως ζήλεψα αυτήν με τις ζαρτιέρες τατού;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά, όπως νομίζεις.
-
alamo
ψαχνω εναγωνίως να βρω του σχωρεμενου του reisser με το "BOB" στη κωλοτρυπιδα της γκόμενας , αλλά ΝΑ, βοηθάτε ρε
Βασικά δεν πρόσεξα πρόσωπο. Ούτε σώμα καλά γιατί ήταν ξαπλωμένη. Με στράβωσαν οι ζωγραφισμένες ζαρτιέρες.blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 20:58εαν ηταν μπαζο, θα το γραφες πρωτο πρωτο, αλλα νομιζω πως δεν ηταν.Juno έγραψε: 20 Ιουν 2019, 20:52Νομίζεις πως ζήλεψα αυτήν με τις ζαρτιέρες τατού;blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 20:51
εχεις εσωτερικευσει τον μισογυνισμο, γιατι νομιζεις πως οταν επιτιθεσαι στο ιδιο σου το φυλο, κερδιζεις ποντους στην εκτιμηση των μισογυνηδων ανδρων.
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά, όπως νομίζεις.
Πάντως ήταν αδύνατη.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Να τις γράψεις στον σύριζα αν δεν είναι ήδη εκεί;blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:05ναι, εγω. Δωστε μου μπιτσιζ με τατου και πιρσινγκ και μπλε/ροζ/πρασινα μαλλια ενυταιμ. Ξερω τι να τις κανωsouthern έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:02άνθρωπος να τη πάρει σοβαρά, λες να υπάρχει;;blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 20:58
εαν ηταν μπαζο, θα το γραφες πρωτο πρωτο, αλλα νομιζω πως δεν ηταν.![]()
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
λες και παίζουν ρόλο όλα αυτά
εσείς μας θέλετε πρωτίστως χαρούμενες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
alamo
υπεριώδες, καπου στα 121 nm βλεννόρροια να στάζει. και το διάλεξε, στο μετωπο
- blackpaint
και θυμωμενες μας αρεσετενύχτα έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:10 λες και παίζουν ρόλο όλα αυτά
- blackpaint
λες ν αρχισω πολιτικες συζητησεις μαζι τους; σοβαρα;Juno έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:09Να τις γράψεις στον σύριζα αν δεν είναι ήδη εκεί;blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:05ναι, εγω. Δωστε μου μπιτσιζ με τατου και πιρσινγκ και μπλε/ροζ/πρασινα μαλλια ενυταιμ. Ξερω τι να τις κανω![]()
![]()
![]()
![]()
Πλάκα κάνω. Μόνον για έναν λόγο τις πλησιάζουν άντρες.blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:12λες ν αρχισω πολιτικες συζητησεις μαζι τους; σοβαρα;Juno έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:09Να τις γράψεις στον σύριζα αν δεν είναι ήδη εκεί;blackpaint έγραψε: 20 Ιουν 2019, 21:05
ναι, εγω. Δωστε μου μπιτσιζ με τατου και πιρσινγκ και μπλε/ροζ/πρασινα μαλλια ενυταιμ. Ξερω τι να τις κανω![]()
![]()
![]()
![]()

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Γραφικός
Ήθελα να βαρέσω τατού τον Ντοστογιέφσκι και τον Όμηρο, πιο πολύ ως επίκληση παρά ως αισθητική παρέμβαση, αλλά πάσχω από ιχθύαση και τα τατουάζ θα είναι καταδικασμένα να χαλάσουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση