τυπε εχω παρατηρησει οτι εχεις κοψει το τυπεFeindflug έγραψε: 20 Ιουν 2019, 18:31
Σκληρό μπάσιμο!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόσκληση για ομαδικό μπάνιο
Re: Πρόσκληση για ομαδικό μπάνιο
Καθιερώνω την σημερινή ημέρα, ως ημέρα χωρίς τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
παντως τυπε εχω παρατηρησει οτι εμφανιστηκες μολις εξαφανιστηκε ο σουβλατζης και φαινεται να εχετε και ιδιο γουστο (?) στα μπλουζακια
δεν ειναι αυτο που νομιζω ε;
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
To τύπε ως εκκίνηση απάντησης το έχει © o Karhergr (γαμάτος χρήστης, που λείπει πολύ)
Οπότε δεν μπορείς ούτε να το καθιερώσεις, ούτε να το αποσύρεις
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Που δηλαδη?Natasha έγραψε: 20 Ιουν 2019, 15:26 Σιγά μην παω αττική μεριά. Να ρθείτε σεις στα μερη μου που εχει και τις ωραιότερες θαλασσες.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Beria έγραψε: 20 Ιουν 2019, 18:42
To τύπε ως εκκίνηση απάντησης το έχει © o Karhergr (γαμάτος χρήστης, που λείπει πολύ)
Οπότε δεν μπορείς ούτε να το καθιερώσεις, ούτε να το αποσύρεις
Κλασσικός πρωιμος μπερια
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Είναι πολύ ωραία μέσα στο νερό. Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία σου με στολή κατάδυσης;Natasha έγραψε: 20 Ιουν 2019, 15:26 Σιγά μην παω αττική μεριά. Να ρθείτε σεις στα μερη μου που εχει και τις ωραιότερες θαλασσες. Επισης, μην περιμένετε τσόντα, θα φορώ στολή καταδυσεως και ΜΟΝΟ αν με καυλωσει κανείς γερα που να μην μπορώ να το αντέξω θα το κανω μαζί του μεσα στο νερό που το χω και απωθημενο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 20 Ιουν 2019, 18:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι σημαίνει πρώιμος Μπέρια;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Επίσης την ημέρα που εμφανίστηκα υπήρχαν έντονα αστρικά φαινόμενα, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει ο Spiros.ενωσηΚ έγραψε: 20 Ιουν 2019, 18:38 παντως τυπε εχω παρατηρησει οτι εμφανιστηκες μολις εξαφανιστηκε ο σουβλατζης και φαινεται να εχετε και ιδιο γουστο (?) στα μπλουζακια
Τι συμβαίνει με την πάρτη μου; Ποιος είμαι;
Dein Herz, meine Gier
ο άξιος αντικαταστάτης, απόλαυσέ το
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Αφού δεν μπορώ να το αποφύγω...
Dein Herz, meine Gier
Λίγη υπομονή αγαπητε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 20 Ιουν 2019, 18:55Είναι πολύ ωραία μέσα στο νερό. Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία σου με στολή κατάδυσης;Natasha έγραψε: 20 Ιουν 2019, 15:26 Σιγά μην παω αττική μεριά. Να ρθείτε σεις στα μερη μου που εχει και τις ωραιότερες θαλασσες. Επισης, μην περιμένετε τσόντα, θα φορώ στολή καταδυσεως και ΜΟΝΟ αν με καυλωσει κανείς γερα που να μην μπορώ να το αντέξω θα το κανω μαζί του μεσα στο νερό που το χω και απωθημενο.
"Άχρι καιρού..."
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Φυσικά και μπορεις
Ξεκινα απο το να μην δινεις σημασια σε σχόλια ασχετων ανακατοσούρηδων τυπε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-