https://jailgoldendawn.com/2019/05/25/τ ... σεις-στελ/ Εδώ θα βρείς όχι μόνο Αλβανούς αλλά και άτομα άλλων εθνικοτήτων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι φάπες στους χρυσαυγίτες συνεχίζονται
Re: Οι φάπες στους χρυσαυγίτες συνεχίζονται
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Λέτε εμάς ότι τους βαλαμε αλλά εσείς τους κατεβάζετε ως υποψηφίου με το κόμμα σας!Φυσικά και δεν πατάς αφού με την αλήθεια και την πραγματικότητα έχετε πάρει διαζύγιο!Γάταρος έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:27 Δεν πατάω σε λινκ ακροαριστερών. Τους Αλβανούς η νδ τους έβαλε στην Ελλάδα όταν άνοιξε τα σύνορα.
Τάδε έφη Αρίστος:
- Golden Age
Pam έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:31https://jailgoldendawn.com/2019/05/25/τ ... σεις-στελ/ Εδώ θα βρείς όχι μόνο Αλβανούς αλλά και άτομα άλλων εθνικοτήτων.
Δεν υπάρχει κανένας Αλβανός
Ο Φλοριάν είναι Αλβανός υποψήφιος. Υπάρχου φυσικά και άλλοι εκλεκτοί αλλοδαποί υποψήφιοι στο κόμμα σας όπως οι Ελκαμις,η Κρουτσενισκα,ο Εγκέ του Ιμπραήμ κτλ.Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:34Pam έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:31https://jailgoldendawn.com/2019/05/25/τ ... σεις-στελ/ Εδώ θα βρείς όχι μόνο Αλβανούς αλλά και άτομα άλλων εθνικοτήτων.
Τάδε έφη Αρίστος:
- Golden Age
Pam έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:41Ο Φλοριάν είναι Αλβανός υποψήφιος. Υπάρχου φυσικά και άλλοι εκλεκτοί αλλοδαποί υποψήφιοι στο κόμμα σας όπως οι Ελκαμις,η Κρουτσενισκα,ο Εγκέ του Ιμπραήμ κτλ.Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:34Pam έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:31
https://jailgoldendawn.com/2019/05/25/τ ... σεις-στελ/ Εδώ θα βρείς όχι μόνο Αλβανούς αλλά και άτομα άλλων εθνικοτήτων.
Τον ξέρεις; Ένας αριθμός Ελλήνων ομγοενών (στις μη αναγνωρισμένες περιοχές) είχε βαπτιστεί αναγκαστικά με αλβανικά ονόματα την εποχή του χοτζικού καθεστώτος. Τις ίδιες βλακείες λέγατε και για τον Χάιντι. Ρώτα κανέναν Βορειοηπειρώτη που ασχολείται να μάθεις.
Καλά είστε απαιχτοι!Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:43Pam έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:41Ο Φλοριάν είναι Αλβανός υποψήφιος. Υπάρχου φυσικά και άλλοι εκλεκτοί αλλοδαποί υποψήφιοι στο κόμμα σας όπως οι Ελκαμις,η Κρουτσενισκα,ο Εγκέ του Ιμπραήμ κτλ.
Τον ξέρεις; Ένας αριθμός Ελλήνων ομγοενών (στις μη αναγνωρισμένες περιοχές) είχε βαπτιστεί με αλβανικά ονόματα την εποχή του χοτζικού καθεστώτος. Τις ίδες βλακείες λέγατε και για τον Χάιντι. Ρώτα κανέναν Βορειοηπειρώτη που ασχολείται να μάθεις.
Τάδε έφη Αρίστος:
- Golden Age
Τώρα ανακάλυψες και Άραβες; Είστε αλλού για αλλού!Pam έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:47Καλά είστε απαιχτοι!Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:43Pam έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:41
Ο Φλοριάν είναι Αλβανός υποψήφιος. Υπάρχου φυσικά και άλλοι εκλεκτοί αλλοδαποί υποψήφιοι στο κόμμα σας όπως οι Ελκαμις,η Κρουτσενισκα,ο Εγκέ του Ιμπραήμ κτλ.
Τον ξέρεις; Ένας αριθμός Ελλήνων ομγοενών (στις μη αναγνωρισμένες περιοχές) είχε βαπτιστεί με αλβανικά ονόματα την εποχή του χοτζικού καθεστώτος. Τις ίδες βλακείες λέγατε και για τον Χάιντι. Ρώτα κανέναν Βορειοηπειρώτη που ασχολείται να μάθεις.Τους Αλβανούς,Ουκρανούς, Αραβες κτλ υποψηφίους σας τους βαφτιζετε ομογενείς όπως κάποτε βάφτιζαν το κρέας ψάρι!Ξέρω καλά τους Βορειοηπειρώτες και πίστεψε με κανένας τους δεν λέγεται Φλοριάν.Οι Βορειοηπειρώτες(όσοι είχαν αναγκαστεί να αλλάξουν τα ονόματα τους επί Χότζα) μετά την πτώση τπυ κομμουνισμού πριν τρεις δεκαετίες το 1991 τα έκαναν ξανά ελληνικά τα ονόματα τους.
Και όχι, δεν τα άλλαξαν όλοι οι Βορειοηπειρώτες που είχαν αναγκαστεί. Πολλοί τα είχαν κρατήσει.
δεν είναι κακό πάντως αν είχαν Αλβανό υποψήφιο. το πρόβλημα είναι οι ιδεολογικές καταβολές τους, τα κείμενα στελεχών τους κλπ.
τα οποία δημιουργούν προβλήματα. και όχι μόνο σε αυτούς αλλά σε όλη τη δεξιά και το πατριωτικό χώρο.
τα οποία δημιουργούν προβλήματα. και όχι μόνο σε αυτούς αλλά σε όλη τη δεξιά και το πατριωτικό χώρο.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Εχω φίλους Βορειοηπειρώτες και ξέρω από αυτά οπότε κόψε το δούλεμα! Τα Αλβανική ονόματα μετά την πτώση του Κομμουνισμού το 1991 τα κράτησαν μόνο οι Αλβανοί έχουν περάσει πια 28 χρόνια από το τέλος του Αλβανικού κομμουνισμού!Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:49Τώρα ανακάλυψες και Άραβες; Είστε αλλού για αλλού!Pam έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:47Καλά είστε απαιχτοι!Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:43
Τον ξέρεις; Ένας αριθμός Ελλήνων ομγοενών (στις μη αναγνωρισμένες περιοχές) είχε βαπτιστεί με αλβανικά ονόματα την εποχή του χοτζικού καθεστώτος. Τις ίδες βλακείες λέγατε και για τον Χάιντι. Ρώτα κανέναν Βορειοηπειρώτη που ασχολείται να μάθεις.Τους Αλβανούς,Ουκρανούς, Αραβες κτλ υποψηφίους σας τους βαφτιζετε ομογενείς όπως κάποτε βάφτιζαν το κρέας ψάρι!Ξέρω καλά τους Βορειοηπειρώτες και πίστεψε με κανένας τους δεν λέγεται Φλοριάν.Οι Βορειοηπειρώτες(όσοι είχαν αναγκαστεί να αλλάξουν τα ονόματα τους επί Χότζα) μετά την πτώση τπυ κομμουνισμού πριν τρεις δεκαετίες το 1991 τα έκαναν ξανά ελληνικά τα ονόματα τους.
![]()
Και όχι, δεν τα άλλαξαν όλοι οι Βορειοηπειρώτες που είχαν αναγκαστεί. Πολλοί τα είχαν κρατήσει.
Τάδε έφη Αρίστος:
Δεν είπα ότι είναι κακό. Είπα ότι λένε την ΝΔ εθνομηδενιστες ενώ οι ίδιοι κάνουν αυτά που μας κατηγορούν ότι κάναμε. Αυτό είναι θράσος!southern έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:50 δεν είναι κακό πάντως αν είχαν Αλβανό υποψήφιο. το πρόβλημα είναι οι ιδεολογικές καταβολές τους, τα κείμενα στελεχών τους κλπ.
Τάδε έφη Αρίστος:
- Golden Age
Κι εγώ έχω φίλους Βορειοηπειρώτες και μάλιστα δραστήριους με τα θέματα Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Δεν τα άλλαξαν όλοι. Πολλοί τα κράτησαν γιατί με αυτά είχανε φτιάξει τις ζωές τους.Pam έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:52Εχω φίλους Βορειοηπειρώτες και ξέρω από αυτά οπότε κόψε το δούλεμα! Τα Αλβανική ονόματα μετά την πτώση του Κομμουνισμού το 1991 τα κράτησαν μόνο οι Αλβανοί έχουν περάσει πια 28 χρόνια από το τέλος του Αλβανικού κομμουνισμού!Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:49Τώρα ανακάλυψες και Άραβες; Είστε αλλού για αλλού!Pam έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:47
Καλά είστε απαιχτοι!Τους Αλβανούς,Ουκρανούς, Αραβες κτλ υποψηφίους σας τους βαφτιζετε ομογενείς όπως κάποτε βάφτιζαν το κρέας ψάρι!Ξέρω καλά τους Βορειοηπειρώτες και πίστεψε με κανένας τους δεν λέγεται Φλοριάν.Οι Βορειοηπειρώτες(όσοι είχαν αναγκαστεί να αλλάξουν τα ονόματα τους επί Χότζα) μετά την πτώση τπυ κομμουνισμού πριν τρεις δεκαετίες το 1991 τα έκαναν ξανά ελληνικά τα ονόματα τους.
![]()
Κόψει το δούλεμα είπαμε! Οσοι Βορειοηπειρώτες ήρθαν στην Ελλάδα μετά την πτώση του κομμουνισμού το 1991 άλλαξαν τα ονόματα τους όταν άρχισαν την νέα ζωή τους στη νέα χώρα τους.Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:53Κι εγώ έχω φίλους Βορειοηπειρώτες και μάλιστα δραστήριους με τα θέματα Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Δεν τα άλλαξαν όλοι. Πολλοί τα κράτησαν γιατί με αυτά είχανε φτιάξει τις ζωές τους.Pam έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:52Εχω φίλους Βορειοηπειρώτες και ξέρω από αυτά οπότε κόψε το δούλεμα! Τα Αλβανική ονόματα μετά την πτώση του Κομμουνισμού το 1991 τα κράτησαν μόνο οι Αλβανοί έχουν περάσει πια 28 χρόνια από το τέλος του Αλβανικού κομμουνισμού!Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:49
Τώρα ανακάλυψες και Άραβες; Είστε αλλού για αλλού!![]()
Τάδε έφη Αρίστος:
οι άνθρωποι είναι η κρυφή αγάπη των εθνομηδενιστών, εξαιτίας τους χτυπάνε με ταμπέλες όποιον μιλήσει για κάποια πράγματα.Pam έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:53Δεν είπα ότι είναι κακό. Είπα ότι λένε την ΝΔ εθνομηδενιστες ενώ οι ίδιοι κάνουν αυτά που μας κατηγορούν ότι κάναμε. Αυτό είναι θράσος!southern έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:50 δεν είναι κακό πάντως αν είχαν Αλβανό υποψήφιο. το πρόβλημα είναι οι ιδεολογικές καταβολές τους, τα κείμενα στελεχών τους κλπ.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Golden Age
Μην συνεχίζεις την ανόητη κασσέτα. Ρώτα κανέναν που ασχολείται για να μάθεις. Η Αλβανία δημιουργούσε δυσκολίες σε αυτούς και τις οικογένειές τους και πολλοί αναγκάστηκαν να τα κρατήσουν.Pam έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:56Κόψει το δούλεμα είπαμε! Οσοι Βορειοηπειρώτες ήρθαν στην Ελλάδα μετά την πτώση του κομμουνισμού το 1991 άλλαξαν τα ονόματα τους όταν άρχισαν την νέα ζωή τους στη νέα χώρα τους.Golden Age έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:53Κι εγώ έχω φίλους Βορειοηπειρώτες και μάλιστα δραστήριους με τα θέματα Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού. Δεν τα άλλαξαν όλοι. Πολλοί τα κράτησαν γιατί με αυτά είχανε φτιάξει τις ζωές τους.Pam έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:52
Εχω φίλους Βορειοηπειρώτες και ξέρω από αυτά οπότε κόψε το δούλεμα! Τα Αλβανική ονόματα μετά την πτώση του Κομμουνισμού το 1991 τα κράτησαν μόνο οι Αλβανοί έχουν περάσει πια 28 χρόνια από το τέλος του Αλβανικού κομμουνισμού!
- Golden Age
Εαν αναφέρεσια στη ΝΔ συμφωνώ. Με τα σκάνδαλά της έχει προκαλέσει τεράστια ζημιά. Το αριστερό ρεύμα του 2006 - 2007 που οδήγησε στα μπάχαλα του 2008, πάτησε πάνω στα σκάνδαλα της ΝΔ, μέσω των οποίων αριστερά είχε απαξιώσει τις Δεξιές ιδέες.southern έγραψε: 20 Ιουν 2019, 14:57
οι άνθρωποι είναι η κρυφή αγάπη των εθνομηδενιστών, εξαιτίας τους χτυπάνε με ταμπέλες όποιον μιλήσει για κάποια πράγματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
-
- 0 Απαντήσεις