Σταμάτα να μιλάς σαν συριζομπότ για μισό λεπτό: όταν λέει σοβαροί, εννοεί γκέιδες που δεν πλασάρουν την ταυτότητα τους σαν σεξουαλικό φετίχ.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 20 Ιουν 2019, 00:07μου αρέσει ο χαρακτηρισμός ''σοβαροί'' . Τόσο όσο να μη σοκάρονται οι αστοί ένα πράγμαNandros έγραψε: 19 Ιουν 2019, 23:15
Επειδή υπάρχουν και πάρα πολλοί σοβαροί/ες γκέι/λεσβίες που διαφωνούν με τα Πράιντ!
.![]()
Αρχίδια σοβαροί είναι όσοι δεν αναγνωρίζουν την ανάγκη της δικαιωματικής πάλης. Λουσμένοι στη δική τους εσωτερικευμένη ομοφοβία, μικροαστισμό,συμπλέγματα, φοβίες, θρησκοληψίες και καθωσπρεπισμούς της νούλας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΩΡΑ αποφασίζουμε για τη ζωή μας.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Re: ΤΩΡΑ αποφασίζουμε για τη ζωή μας.
- Τοξοβόλος_UK
Οι ''γκέιδες'' δε ξέρουμε πόσοι είναι φιλενάδα. Άλλο το πόσοι δηλώνουν ότι είναι και άλλο πόσοι πραγματικά είναι. Είπαμε είναι εντελώς 90's η ποσοτικοποίηση του ανθρώπινου σεξουαλικού προσανατολισμού.SuperRogue έγραψε: 20 Ιουν 2019, 00:06Έλα, σοβαρά τώρα, πιο σύριζα πεθαίνεις ! Ένα κάρο συναισθηματικές αρλούμπες για να μείνεις μακριά από το την ουσία: Οι γκέιδες είναι πολύ λιγότεροι από το 5% του πληθυσμού, ο γάμος είναι ένας θεσμός που προστατεύει την οικογένεια. και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι ανθρώπινο δικαιώνομαι. Νομίζω εγώ είμαι περισσότερο μαζί τους παρά ο μέσος συριζαίος, όλο αυτό είναι ένα γλοιώδης πολιτικό καπέλωμα.
Επίσης δε κατάλαβα τι ακριβώς παθαίνει ο θεσμός της οικογένειας από ένα ομόφυλο ζευγάρι;
Πως ακριβώς εγώ ο σύζυγος μου και γιος μας απειλεί τον θεσμό της οικογένειας;
Σε έχουν πνίξει οι νεοδημοκρατικές παπάτζες φιλενάδα
Τρίβουν δηλαδή την ταυτότητα κάτω απ' τ' αχίδια τους και την βρίσκουν;SuperRogue έγραψε: 20 Ιουν 2019, 00:11Σταμάτα να μιλάς σαν συριζομπότ για μισό λεπτό: όταν λέει σοβαροί, εννοεί γκέιδες που δεν πλασάρουν την ταυτότητα τους σαν σεξουαλικό φετίχ.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 20 Ιουν 2019, 00:07μου αρέσει ο χαρακτηρισμός ''σοβαροί'' . Τόσο όσο να μη σοκάρονται οι αστοί ένα πράγμαNandros έγραψε: 19 Ιουν 2019, 23:15
Επειδή υπάρχουν και πάρα πολλοί σοβαροί/ες γκέι/λεσβίες που διαφωνούν με τα Πράιντ!
.![]()
Αρχίδια σοβαροί είναι όσοι δεν αναγνωρίζουν την ανάγκη της δικαιωματικής πάλης. Λουσμένοι στη δική τους εσωτερικευμένη ομοφοβία, μικροαστισμό,συμπλέγματα, φοβίες, θρησκοληψίες και καθωσπρεπισμούς της νούλας.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- SuperRogue
Βασικά η περσόνα σου ταιριάζει γάντι με τα σποτάκια του Σύριζα: είναι επιθετικά, στοχεύουν σε νεανικό κοινό και πουλάνε αντικομφορμισμό. Μόνο που το ίδιο το μάρκετινγκ του Σύριζα δεν έχει καταλάβει πως πλέον είναι κυβερνητικό κόμμα και η χιπ αριστερίλα τους δεν πουλάει. Οκ, δεν ξέρουμε πόσοι είναι πραγματικά οι "γκέι" με μια πιο ευρεία έννοια, αλλά δεν μας νοιάζει στην προκειμένη, μιλάμε ποσοτικά, μιλάμε για ψήφους, μιλάμε για αυτούς στους οποίους πουλάς την ιδέα να παντρευτούν με άτομο του ίδιου φίλου.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 20 Ιουν 2019, 00:14Οι ''γκέιδες'' δε ξέρουμε πόσοι είναι φιλενάδα. Άλλο το πόσοι δηλώνουν ότι είναι και άλλο πόσοι πραγματικά είναι. Είπαμε είναι εντελώς 90's η ποσοτικοποίηση του ανθρώπινου σεξουαλικού προσανατολισμού.SuperRogue έγραψε: 20 Ιουν 2019, 00:06Έλα, σοβαρά τώρα, πιο σύριζα πεθαίνεις ! Ένα κάρο συναισθηματικές αρλούμπες για να μείνεις μακριά από το την ουσία: Οι γκέιδες είναι πολύ λιγότεροι από το 5% του πληθυσμού, ο γάμος είναι ένας θεσμός που προστατεύει την οικογένεια. και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι ανθρώπινο δικαιώνομαι. Νομίζω εγώ είμαι περισσότερο μαζί τους παρά ο μέσος συριζαίος, όλο αυτό είναι ένα γλοιώδης πολιτικό καπέλωμα.
Επίσης δε κατάλαβα τι ακριβώς παθαίνει ο θεσμός της οικογένειας από ένα ομόφυλο ζευγάρι;
Πως ακριβώς εγώ ο σύζυγος μου και γιος μας απειλεί τον θεσμό της οικογένειας;
Σε έχουν πνίξει οι νεοδημοκρατικές παπάτζες φιλενάδα
Τώρα με τον θεσμό της οικογένειας παίζουμε με τις λέξεις γιατί αποφεύγεις το διαταύτα: Ο γάμος ΔΕΝ είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Στο οποίο πατάει η κάθε συριζοκυβέρνηση για να εξαγοράσει γκέι ψήφους. "Ή είστε μαζί μας, που σας εξασφαλίσαμε το ανθρώπινο δικαίωμα (που μόλις κατασκευάσαμε) ή εναντίων των ίδιων σας των συμφερόντων."
- Υπερκουλτουριάρης
Δεν με νοιαζει αν παντρευονται οι ομοφυλοφιλοι,ουτε ειμαι κατα του να υιοθετουν παιδια ως προσωπα. Την εντονη προωθηση της σεξουαλικης ταυτοτητας καποιου ομως την θεωρω χυδαια,με τα parade και τα αδερφατα.
Εγω θα σε βλεπω σαν Κωστα π.χ. ,οχι σαν πουστη. Αν εσεις θες να σε βλεπω μονο σαν τετοιον, δεν με ενδιαφερεις, δεν με αφορα η κατασταση σου.
Εγω θα σε βλεπω σαν Κωστα π.χ. ,οχι σαν πουστη. Αν εσεις θες να σε βλεπω μονο σαν τετοιον, δεν με ενδιαφερεις, δεν με αφορα η κατασταση σου.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Διεθείς έρευνες σε δυτικές χώρες δείχνουν ποσοστά μεταξύ 2-4%
https://en.wikipedia.org/wiki/Demograph ... rientation
- Τοξοβόλος_UK
Τραβάς το ζοράκι σου πάντως με τη ''περσόνα'' μου έτσι φιλενάδα;
O πολιτικός γάμος ομόφυλων ζευγαριών αναφέρεται και μιλάει στη καρδιά της ουσιαστικής ισότητας. Διότι οτιδήποτε άλλο εκτός από γάμο αλλά κάτι σαν το γάμο όπως το σύμφωνο απλά αναφέρεται στο πιο αισχρό δόγμα segragation που έχει ζήσει η ανθρωπότητα, αυτό του separate but equal.
Όχι, διότι εαν πραγματικά είμαστε ισότιμοι πολίτες, ουσιαστικά ίσοι και όχι απλά τυπικά τότε οι σχέσεις μας θα πρέπει να αντέχουν στο ίδιο scrutiny της ανώτατης κοινωνικής επισημοποίησης που είναι ο θεσμός του γάμου. Γιατί στη τελική τι είναι ο γάμος; Ένα κοινωνικό κατασκεύασμα που απαντά στην ανάγκη της ανώτερης μορφής κοινωνικής επισημοποίησης της αγάπης δυο ανθρώπων.
Δεν υπάρχει κανένα λογικό ή sound επιχείρημα βάσει του οποίου η αγάπη δυο όμοφυλων ανθρώπων είναι κατώτερη και δεν αξίζει αυτή τη κοινωνική πριμοδότηση που προσφέρει ο θεσμός του γάμου. Τα μόνα επιχειρήματα που έχετε εδράζονται στη μισαλοδοξία, τη θρησκοληψία, τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τοξοβόλος_UK την 20 Ιουν 2019, 00:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- SuperRogue
Και άσχετο αυτό που έγραψες με αυτό που σου είπα και προσπαθείς το κλασσικό όταν δεν έχουμε επιχειρήματα στρίβειν δια την ομοφοβίας. Λες και ήρθες χθες στο internet.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SuperRogue την 20 Ιουν 2019, 00:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Τοξοβόλος_UK
Και πάνω πάνω λέει αυτό που λέω εγώ. Οτι δηλαδή καλό το self reporting αλλά δεν αρκεί. Διεθνώς πολλοί περισσότεροι παραδέχονται σεξουαλικές εμπειρίες μέχρι οργασμού με το ίδιο φύλο παρά αποδέχονται ταυτότητα στο LGBT spectrum. Τι είναι αυτοί; Δε ξέρουμε. Δε θα μάθουμε ποτέ με ασφάλεια. Όσο η ομόφυλη συντροφικότητα παραμένει κοινωνικά αυτοματιστικό θέμα και μέχρι η ομοφυλοφιλία να κανονικοποιηθεί κοινωνικά παγκοσμίως δε θα ξέρουμε πόσοι άνθρωποι σε τούτο τον ντουνιά έχουν ομόφυλες έλξεις.independent_44 έγραψε: 20 Ιουν 2019, 00:37 Διεθείς έρευνες σε δυτικές χώρες δείχνουν ποσοστά μεταξύ 2-4%
Obtaining precise numbers is difficult for a variety of reasons. One of the major reasons for the difference in statistical findings regarding homosexuality and bisexuality has to do with the nature of the research questions. Major research studies on sexual orientation are discussed. Most of the studies listed below rely on self-report data, which poses challenges to researchers inquiring into sensitive subject matter. More importantly, the studies tend to pose two sets of questions. One set examines self-report data of same-sex sexual experiences and attractions while the other set examines self-report data of personal identification as homosexual or bisexual. Fewer research subjects identify as homosexual or bisexual than report having had sexual experiences or attraction to a person of the same sex.
- SuperRogue
Άντε πάλι: σύμφωνοι δεν μιλάμε γενικά για κάθε γκέι συμπεριφορά. Αλλά μιλάμε για αυτή την κατηγορία των γκέι που θέλεις να τους πουλήσεις την ιδέα του γάμου, αυτή η κατηγορία είναι ποσοτικοποιήσημη.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 20 Ιουν 2019, 00:50 Και πάνω πάνω λέει αυτό που λέω εγώ. Οτι δηλαδή καλό το self reporting αλλά δεν αρκεί. Διεθνώς πολλοί περισσότεροι παραδέχονται σεξουαλικές εμπειρίες μέχρι οργασμού με το ίδιο φύλο παρά αποδέχονται ταυτότητα στο LGBT spectrum. Τι είναι αυτοί; Δε ξέρουμε. Δε θα μάθουμε ποτέ με ασφάλεια. Όσο η ομόφυλη συντροφικότητα παραμένει κοινωνικά αυτοματιστικό θέμα και μέχρι η ομοφυλοφιλία να κανονικοποιηθεί κοινωνικά παγκοσμίως δε θα ξέρουμε πόσοι άνθρωποι σε τούτο τον ντουνιά έχουν ομόφυλες έλξεις.
και σε σάιτ το 10% χρησιμοποιείται ως εκτίμηση. ήθελα την άποψη σου για τον πλέον γνωστό δεξιό γκέι στο κόσμο.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 19 Ιουν 2019, 23:59Πάει καμια 10αριά χρόνια που οι περισσότερες mainstream LGBT οργανώσεις έχουν πάψει να ποσοτικοποιούν τον ανθρώπινο σεξουαλικό προσανατολισμό και να αναφέρονται σε ποσοστά. Έχει περάσει πλέον ως ουρμπανιά αυτό το 10% παγκοσμίως. Δε ξέρουμε πόσοι πραγματικά είμαστε στο σύνολο μας σε όλο τον πλανήτη. Ακόμα και το ανώνυμο self reporting σε έρευνες έχει αποδειχτεί μια μούφα και μισή για ένα τόσο κοινωνικά αυτοματιστικό θέμα όπως η ομοφυλοφιλία.southern έγραψε: 19 Ιουν 2019, 23:53 Μα οι ίδιες οι οργανώσεις των λοατκι ακτιβιστών μιλάνε για ένα ποσοστό της τάξης του 10% για αυτούς στη κοινωνία. Μα εγώ δεν αμφισβητώ το δικαίωμα σου να κοιμηθείς με το κάθε Μήτσο ή να πάρετε κι άλλο τύπο μέσα. Απλά δεν θα χαρίσουμε το πολιτικό γάμο και την υιοθεσία παιδιών σε ένα πολύ μικρό ποσοστό. Γιατί και οι περισσότεροι LGBT δεν ασχολούνται καν με τις οργανώσεις του χώρου τους. Ο milo yiannopoulos σου αρέσει;
Επίσης, ποιός γαμεί το καμμένο ρεπουμπλικανικό τρόλ yiannopoulos. Ένα τρας ατομάκι του τπτ είναι.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Τοξοβόλος_UK
Αχ, πόσο μικρόνους πρέπει να είναι κάποιος που πιστεύει οτι η LGBT κοινότητα θέλει να πουλήσει τον γάμο σε ''αλλους γκέι''.SuperRogue έγραψε: 20 Ιουν 2019, 00:53
Άντε πάλι: σύμφωνοι δεν μιλάμε γενικά για κάθε γκέι συμπεριφορά. Αλλά μιλάμε για αυτή την κατηγορία των γκέι που θέλεις να τους πουλήσεις την ιδέα του γάμου, αυτή η κατηγορία είναι ποσοτικοποιήσημη.
Μον ντιε δηλαδή. Όχι δε θέλουμε να πουλήσουμε τον γάμο σε άλλους γκέι. Θέλουμε να τον αγκαλιάσει όλη η κοινωνία. Τα αδέρφια μας, οι φίλοι,συγγενείς,συναδέλφοι και γνωστοί μας στους οποίους πιστεύουμε πολύ, καθώς εκείνοι πρώτοι είναι μάρτυρες της αγάπης, δέσμευσης, πίστης, συντροφικότητας,στοργικότητας και αμοιβαιότητας που έχουμε με τους συντρόφους μας.
Μιλάμε στη βάση της αγάπης και της ουσιαστικής ισότητας και εκεί αργά ή γρήγορα θα νικήσουμε οριστικά διοτί απλά η γλώσσα που μιλάμε είναι πανανθρώπινη.
- SuperRogue
Αυτό κύριοι είναι ένα ατόφιο πολιτικό μποτ. Όταν και να πεις θα απαντήσει με μία κονσέρβα άνευ σημασίας.
- Τοξοβόλος_UK
ή απλά αναγνωρίζεις οτι δεν έχεις κάποιο λογικό επιχείρημα εναντίον του γάμου όμοφυλων ζευγαριών.SuperRogue έγραψε: 20 Ιουν 2019, 01:13 Αυτό κύριοι είναι ένα ατόφιο πολιτικό μποτ. Όταν και να πεις θα απαντήσει με μία κονσέρβα άνευ σημασίας.
Ομερτά φιλενάδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 2049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
-