Ναι ο μέγας Ντασειν ειναι άλλη ιστορία. Στην αίγλη αυτής της προσωπικότητας έχω υποκλιθεί καιρό τώρα!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΑΣ ΘΕΤΩ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: ΣΑΣ ΘΕΤΩ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ
Ίακχος έγραψε: 19 Ιουν 2019, 15:50 Eχω να ψηφίσω ΝΔ από το 2009 και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα.
Ο Μητσοτάκης πρέπει να δοκιμαστεί και να αποδείξει ότι είναι κάτι πολύ διαφορετικό από τον Καραμανλή και το Σαμαρά.
Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος.
Αν και νομίζω ότι συκρίνουμε 3 πολύ διαφορετικές ΝΔ ο Κούλη έχει την λιγότερη πολιτική βούληση γιά κάτι καλό ( θα μου πεις και ο Δον που είχε ...)
Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος πως έχει περιθώρια στα οικονομικά. Οπότε στα θεσμικά που από γενικότερη φορά θα κινηθεί νεοταξικά και αποδομητικά την πουτσίσαμε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Dwarven Blacksmith
Χάθηκε ιστορική ευκαιρία για αναφορά στα ραδιενεργά πέη των σκαφτιαδων του Τσερνομπιλ.
EKASTOS EF W ETAX8H, DIADWSTE!!1
EKASTOS EF W ETAX8H, DIADWSTE!!1
Ο μοναδικός λόγος να θέλει κάποιος ΝΔ είναι για να φάνε γκαβλί διάφοροι συριζαίοι γιατί η έπαρσή τους πραγματικά θεραπεύεται μόνο με κοινωνική απομόνωση, οικονομική καταστροφή και βρωμόξυλο μέχρι αναπηρίας σε αρκετές περιπτώσεις.
Το κακό είναι ότι οι νεοδημοκράτες ήδη από το επόμενο δευτερόλεπτο των ευρωεκλογών έδειξαν την ίδια ακριβώς συμπεριφορά, ο δε Κούλης δεν άφησε ούτε μισό σκουπίδι που να μην το βάλει στα ψηφοδέλτια.
Το κακό είναι ότι οι νεοδημοκράτες ήδη από το επόμενο δευτερόλεπτο των ευρωεκλογών έδειξαν την ίδια ακριβώς συμπεριφορά, ο δε Κούλης δεν άφησε ούτε μισό σκουπίδι που να μην το βάλει στα ψηφοδέλτια.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πού την είδες την έπαρση από πλευράς νδ μετά τις εύρω;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2019, 20:38 Πού την είδες την έπαρση από πλευράς νδ μετά τις εύρω;

Ποιος είναι αυτός;foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2019, 20:48ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2019, 20:38 Πού την είδες την έπαρση από πλευράς νδ μετά τις εύρω;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Αυτός είναι ο οργανωτής των Μένουμε Ευρώπη. Αλλά δεν ξέρω πως σχετίζεται με έπαρση.
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτό είναι παρατράγουδο. Και η εμμονή σου τον τελευταίο καιρό με τέτοιου είδους περιπτωσιολογία είναι το λιγότερο ύποπτη. Διάβασε προσεκτικά το σχετικό νήμα Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΝΟ. Μέχρι και σήμερα ο κυριάκος, ο άδωνις και όλα τα σημαντικά στελέχη πάντα δίνουν κουάλιφάιερ 'εάν το αποφασίσει ο ελ λαός' προτού πουν οτιδήποτε. Υπάρχουν υποψηφιότητες που είναι προβληματικές, αλλά έπαρση δεν υπάρχειfoscilis έγραψε: 19 Ιουν 2019, 20:48ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2019, 20:38 Πού την είδες την έπαρση από πλευράς νδ μετά τις εύρω;
![]()
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ουτε τα μηνυματα σου δεν διαβαζεις?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2019, 20:38 Πού την είδες την έπαρση από πλευράς νδ μετά τις εύρω;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είμαι εξαιρετικά πράος, σεμνός και συγκρατημένος
-
fagano3
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2019, 20:50Ποιος είναι αυτός;foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2019, 20:48ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 19 Ιουν 2019, 20:38 Πού την είδες την έπαρση από πλευράς νδ μετά τις εύρω;![]()
https://www.youtube.com/watch?v=s6sytkXsc18
https://www.youtube.com/watch?v=Bl5PGizJcyk
Συντροφος του ποντικα.Τοτε στο πασοκ τωρα στη νδ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 688 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 0 Απαντήσεις