Έχω ζήσει με πατέρα καθηλωμένο, που χρειαζόταν βοήθεια για να κάνει την πιο απλή μετακίνηση και δεν μου φαίνεται καθόλου αστείοGolden Age έγραψε: 19 Ιουν 2019, 13:52Έλεος ρε... Δεν ζήτησε βοήθεια για κάποια ανάγκη ή εξυπηρέτηση για κάποιο προσωπικό θέμα.Spoiler
Έτσι όπως το λες δεν γίνεται κατανοητό ρε συ. Βάλε και κατάλληλη μουσική υπόκρουση...Beria έγραψε: 19 Ιουν 2019, 13:42Εσένα δηλαδή δεν σου δημιούργησε μια ενόχληση ρε συ Μπίστη;Μπίστης έγραψε: 19 Ιουν 2019, 13:40 Mιά χαρά είναι το σποτάκι.
Δεν βρίσκω κάτι προκλητικό. Είναι ένα αστείο που όλοι οι προοδευτικοί λένε γιά τα παπούδια.
Όλοι όσοι αντιδρούν δεν έχουν φέηρ πλέι και είναι φόλα τοξότες (ή μηδένες)
Ένας ηλικιωμένος που ζητάει μια βοήθεια από έναν νεαρό, ο οποίος τον γράφει;
Αααααγκχχχχχχ κλαψ κλαψ κλαψ![]()
![]()
Ζήτησε βοήθεια ο ηλικιωμένος και τον έγραψε...
Να πάει να ψηφίσει τους καταστροφείς του τόπου θέλησε. Αυτούς που δυσκολεύουν και τη δική του ζωή. Με λίγα λόγια...καλό του 'κανε που "δεν τον βοήθησε". Κι λότι έγινε έγινε για καλό, ακριβώς επειδή κρίνεται η πορεία και το μέλλον του τόπου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εθνικές εκλογές 2019: Χρυσή Αυγή
Re: Εθνικές εκλογές 2019: Χρυσή Αυγή
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Βλέπω ότι με ΧΑ έχουμε όρια στο χιούμορ.Beria έγραψε: 19 Ιουν 2019, 13:42Εσένα δηλαδή δεν σου δημιούργησε μια ενόχληση ρε συ Μπίστη;Μπίστης έγραψε: 19 Ιουν 2019, 13:40 Mιά χαρά είναι το σποτάκι.
Δεν βρίσκω κάτι προκλητικό. Είναι ένα αστείο που όλοι οι προοδευτικοί λένε γιά τα παπούδια.
Όλοι όσοι αντιδρούν δεν έχουν φέηρ πλέι και είναι φόλα τοξότες (ή μηδένες)
Είναι ένα κλισέ αστείο που το επαναλαμβάνουν όλοι κάθε τετραετία.
Αν είναι έτσι όταν κάνουν αστεία με κεκοιμημένους και άρρωστους πρέπει να κόβεται το σήριαλ στο αέρα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δε ζητάει βοήθεια. Ζητάει να πάει να ψηφίσει, να βγάλει το γεροντογινάτι του, και να στείλει το λογαριασμό στους νεώτερους. Ε, αρκετά έγινε αυτό, φτάνει τόσο.Ένας ηλικιωμένος που ζητάει μια βοήθεια από έναν νεαρό, ο οποίος τον γράφει;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Golden Age
Μόνο που στο σποτ δεν πρόκεται για προσωπική ανάγκη (ούτε για κάποιον καθηλωμένο).Beria έγραψε: 19 Ιουν 2019, 13:53Έχω ζήσει με πατέρα καθηλωμένο, που χρειαζόταν βοήθεια για να κάνει την πιο απλή μετακίνηση και δεν μου φαίνεται καθόλου αστείοGolden Age έγραψε: 19 Ιουν 2019, 13:52Έλεος ρε... Δεν ζήτησε βοήθεια για κάποια ανάγκη ή εξυπηρέτηση για κάποιο προσωπικό θέμα.Spoiler
Έτσι όπως το λες δεν γίνεται κατανοητό ρε συ. Βάλε και κατάλληλη μουσική υπόκρουση...Beria έγραψε: 19 Ιουν 2019, 13:42
Εσένα δηλαδή δεν σου δημιούργησε μια ενόχληση ρε συ Μπίστη;
Αααααγκχχχχχχ κλαψ κλαψ κλαψ![]()
![]()
Ζήτησε βοήθεια ο ηλικιωμένος και τον έγραψε...
Να πάει να ψηφίσει τους καταστροφείς του τόπου θέλησε. Αυτούς που δυσκολεύουν και τη δική του ζωή. Με λίγα λόγια...καλό του 'κανε που "δεν τον βοήθησε". Κι λότι έγινε έγινε για καλό, ακριβώς επειδή κρίνεται η πορεία και το μέλλον του τόπου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 19 Ιουν 2019, 13:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε καταλαβαίνω απολυτώς και σε κάθε αστεία ταινία αναρωτιέμαι αν οι υπόλοιποι δεν είχαν ανήμπορους γονείς ....Beria έγραψε: 19 Ιουν 2019, 13:53
Έχω ζήσει με πατέρα καθηλωμένο, που χρειαζόταν βοήθεια για να κάνει την πιο απλή μετακίνηση και δεν μου φαίνεται καθόλου αστείο
αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτή η περίπτωση του βιδεο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Επειδή την τελευταία φορά που έκαναν οι νεοναζί απόπειρα για χιούμορ ήταν εκείνος ο παλιάνθρωπος που χαζογελούσε μπροστά στους φούρνους του Άουσβιτς, μου επιτρέπεις να μην βρίσκω κάπου το αστείοΜπίστης έγραψε: 19 Ιουν 2019, 14:00Σε καταλαβαίνω απολυτώς και σε κάθε αστεία ταινία αναρωτιέμαι αν οι υπόλοιποι δεν είχαν ανήμπορους γονείς ....Beria έγραψε: 19 Ιουν 2019, 13:53
Έχω ζήσει με πατέρα καθηλωμένο, που χρειαζόταν βοήθεια για να κάνει την πιο απλή μετακίνηση και δεν μου φαίνεται καθόλου αστείο
αλλά δεν νομίζω ότι είναι αυτή η περίπτωση του βιδεο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Golden Age
Κατάλαβα... Ώρα για βαριά συγκίνησηBeria έγραψε: 19 Ιουν 2019, 14:03
Επειδή την τελευταία φορά που έκαναν οι νεοναζί απόπειρα για χιούμορ ήταν εκείνος ο παλιάνθρωπος που χαζογελούσε μπροστά στους φούρνους του Άουσβιτς, μου επιτρέπεις να μην βρίσκω κάπου το αστείο

Αν μείνεις από δουλειά εκεί στα γραφεία (δεν στο εύχομαι) μην ψάξεις καριέρα στην κωμωδίαGolden Age έγραψε: 19 Ιουν 2019, 14:16Κατάλαβα... Ώρα για βαριά συγκίνησηBeria έγραψε: 19 Ιουν 2019, 14:03
Επειδή την τελευταία φορά που έκαναν οι νεοναζί απόπειρα για χιούμορ ήταν εκείνος ο παλιάνθρωπος που χαζογελούσε μπροστά στους φούρνους του Άουσβιτς, μου επιτρέπεις να μην βρίσκω κάπου το αστείο
![]()
Eίναι ιδέα μου ή ο κομματικός υπάλληλος μετά την εκλογική πούτσα στις ευρωεκλογές, έχει γίνει πιο επιθετικός;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- wooded glade
Σποτ αβγών είναι το πρώτο που βγαίνει ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Μέχρι και ορισμένοι ψηφοφόροι σας στο φόρουμ (π.χ Λευκός Λύκος και metxoskolikas) το βρίσκουν γελοίο το σποτ σας.Εμείς βτην τρίτη ηλικία την σεβόμαστε.Εσείς ζητάτε μέσω του σπότ σας να τους απαγορευτεί το δικαίωμα ψήφου. Ντροπή σας!Golden Age έγραψε: 19 Ιουν 2019, 13:29Απο πότε ρε πολιτικάντηδες η κοινωνική κριτική είναι..."έλλειψη σεβασμού";Pam έγραψε: 19 Ιουν 2019, 00:55 Δυστυχώς αυτός είναι ο σεβασμός των Χρυσαυγιτων στην τρίτη ηλικία: μηδενικός.
Αλλά γι' αυτό χαϊδεύετε αυτιά, επειδή είστε πολιτικάντηδες και σας ψηφίζουν γιατί έτσι έχουνε γαλουχηθεί.
Δεν πειράζει, θα σας μάθουν όταν γίνετε κυβέρνηση και ο αδίστακτος νεοφιλελεύθερος Κούλης τους "βιάσει" τις συντάξεις.
Όσους Αυτιάδες και να κατεβάσετε, δεν τους σέβεστε καθόλου. Δεν έχετε τσίπα.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Ναι, ου....Εμείς βτην τρίτη ηλικία την σεβόμαστε.
https://radiomax.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD% ... %81%CE%B9/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ:ΟΙ 11 ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ+1 ΣΥΡΙΖΑ
Ρε Πάμελα, τα θές και τα λές?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- wooded glade
Πρώτον χελωνιτσα είμαι ο Pam να μάθεις να λες σωστά το όνομα μου.Δεύτερον ναι εμείς τους σεβόμαστε τους ηλικιωμένους όχι σαν εσάς που θέλετε με φασιστική νοοτροπία να τους απαγορεύσετε να ψηφίζουν ή τον άλλο τον Χρυσαυγιτη να χασκογελα μπροστά στο κρεματόριο τπυ Αουσβιτς σαν γνήσιοι εθνικοσοσιαλιστές που εοστες εκεί στη Χρυσή Αυγή. Ο εθνικοσοσιαλισμος και εσείς που είστε (κατά δήλωση του Μιχαλολιάκου) η σπορά των ηττημένων του 1945,οι φασίστες και οι εθνικοσοσιαλιστες θα μείνετε εκτός Βουλής στος βουλευτικές εκλογές και θα ησυχάσει ο τόπος από εσάς.Και μην ξεχνάγρ ότι η δική σας φτάνει στο τέλος και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι κυβέρνηση για να σας γλυτώσει. Θα είμαστε εμείς κυβέρνηση.Kauldron έγραψε: 19 Ιουν 2019, 14:48Ναι, ου....Εμείς βτην τρίτη ηλικία την σεβόμαστε.
https://radiomax.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD% ... %81%CE%B9/ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ:ΟΙ 11 ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ+1 ΣΥΡΙΖΑ
Ρε Πάμελα, τα θές και τα λές?
Τάδε έφη Αρίστος:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 155 Απαντήσεις
- 4493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 453 Απαντήσεις