fagano3 έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:42
Οι περισσοτεροι αντιεμβολιαστες στην Ελλαδα ειναι χιπστεροψεκασμενοι τυπου ναι στο δικαιωμα να βυζαινω το παιδι μου μεχρι τα 36 του στην κενρικη πλατεια.
Ειναι αγιοπαϊσιοι, ελληνομπαν, αντι-ΝΤΠ κτλ.
fagano3 έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:42
Οι περισσοτεροι αντιεμβολιαστες στην Ελλαδα ειναι χιπστεροψεκασμενοι τυπου ναι στο δικαιωμα να βυζαινω το παιδι μου μεχρι τα 36 του στην κενρικη πλατεια.
Μπορει να βγαλει ανακοινωση η ορθοδοξη εκκλησια οτι αφοριζει οσους γονεις δεν εμβολιαζουν τα παιδια τους.μίστερ μαξ έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:45fagano3 έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:42
Οι περισσοτεροι αντιεμβολιαστες στην Ελλαδα ειναι χιπστεροψεκασμενοι τυπου ναι στο δικαιωμα να βυζαινω το παιδι μου μεχρι τα 36 του στην κενρικη πλατεια.![]()
κατσε ρε συ τι απορρητο?foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2019, 10:50 Δε μπορεί.
Μπορεί αν θέλει να πιέζει τους γονείς να το εμβολιάζουν. Μπορεί να αρνηθεί να έχει το παιδί -για την ασφάλεια του ίδιου του παιδιου- αν υπάρξει.κρουσμα ή επιδημία. Μέχρι εκεί. Δε μπορεί καν να ειδοποιήσει την πρόνοια ή τους άλλους γονείς, λόγω απορρήτου.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
To τι σου φαινονται ειναι αλλη ιστορια. Παντως η συνδεση με τους αλτ ραητ παπαρολογους ειναι εμφανης και απο την αναφορα του Τραμπ στα εμβόλια το 2016.fagano3 έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:49Μπορει να βγαλει ανακοινωση η ορθοδοξη εκκλησια οτι αφοριζει οσους γονεις δεν εμβολιαζουν τα παιδια τους.μίστερ μαξ έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:45fagano3 έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:42
Οι περισσοτεροι αντιεμβολιαστες στην Ελλαδα ειναι χιπστεροψεκασμενοι τυπου ναι στο δικαιωμα να βυζαινω το παιδι μου μεχρι τα 36 του στην κενρικη πλατεια.![]()
Παντως η πλειοψηφια μου φαινεται χιπστεραδες.Σιγα μη γραφουν οι αγιοπαισιοι στο μανουλα κομ.
Αλλο ΗΠΑ.μίστερ μαξ έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:54To τι σου φαινονται ειναι αλλη ιστορια. Παντως η συνδεση με τους αλτ ραητ παπαρολογους ειναι εμφανης και απο την αναφορα του Τραμπ στα εμβόλια το 2016.fagano3 έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:49Μπορει να βγαλει ανακοινωση η ορθοδοξη εκκλησια οτι αφοριζει οσους γονεις δεν εμβολιαζουν τα παιδια τους.
Παντως η πλειοψηφια μου φαινεται χιπστεραδες.Σιγα μη γραφουν οι αγιοπαισιοι στο μανουλα κομ.
https://twitter.com/realdonaldtrump/sta ... 41?lang=en
Μη λες τέτοια πράγματα.Χαοτικός έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:56 Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να κάνω στα παιδιά μου εμβόλια. Και μόνο που σκούζουν ζαβά, μάλλον κάτι κακό είναι να τα κάνεις.
Αμαρτία λέμε.Χαοτικός έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:56 Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να κάνω στα παιδιά μου εμβόλια. Και μόνο που σκούζουν ζαβά, μάλλον κάτι κακό είναι να τα κάνεις.
Ναι.
Αυτο. Βέβαια, βλέπω ζαίους να επικροτούν και δεν εκπλήσσομαι.DIOMEDESGR έγραψε: 01 Μαρ 2019, 09:03 Πούτσες μπλε από ανθρώπους που καμουφλάρουν την ψεκασμένη ιδιοτροπία τους με "φιλελεύθερες" αρχές ενώ δεν έχουν ιδέα τι είναι ελευθερία και πως αυτή περιορίζεται για το καλό του ανθρώπου.
Δέχτηκαν/απαίτησαν θεραπεία ή τη θεώρησαν και αυτή διαβολική συνωμοσία;
Γιατί ρε για να μην επηρεαστούν οι αδαείς;Otto Weininger έγραψε: 19 Ιουν 2019, 12:04Μη λες τέτοια πράγματα.Χαοτικός έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:56 Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να κάνω στα παιδιά μου εμβόλια. Και μόνο που σκούζουν ζαβά, μάλλον κάτι κακό είναι να τα κάνεις.
Ναι θα με πείσει. Άσε μας βρε κολοκύθι. Τι ψήφισες εσύ μαρή; (Τεχνοκράτες ελπίζω
Στις ευρωεκλογές Τζήμερο για να κόψω κίνηση. Ήταν αμελητέα ως προοπτική οπότε τώρα θα ψηφίσω Μητσοτάκη.Χαοτικός έγραψε: 19 Ιουν 2019, 12:11Ναι θα με πείσει. Άσε μας βρε κολοκύθι. Τι ψήφισες εσύ μαρή; (Τεχνοκράτες ελπίζω)