!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ηλιθιοι μπρεξιταδες
Re: ηλιθιοι μπρεξιταδες
Απορω πως ειχε βγει και δημαρχος αυτος ο ηλιθιος. Και οχι σε κανα sunderland αλλα στο λονδινο.
- wooded glade
- Μαυροβασίλης
περίπατο θα κάνει για τη νταουνιγκ το παρατράγουδο, σάρωσε στον πρώτο γύρο των χουντόρυζΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 13 Ιουν 2019, 13:01 Απορω πως ειχε βγει και δημαρχος αυτος ο ηλιθιος. Και οχι σε κανα sunderland αλλα στο λονδινο.
προχθές πάλι ένας νουνεχής προ μου εξηγούσε ότι πρέπει να βγει ένας μπρεξικάζι για να το πάρει επάνω του και να πάψει η αβεβαιότητα, μετά θα τον ξεφορτωθούν (παπάρια)
όπως είχα πει την επόμενη του πλεμπισαητ: ντελεντα εστ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Dwarven Blacksmith
Υπάρχει μια προφητεία ότι μόνο ένας πραγματικός μπρεξτρίμιστ μπορεί να ακυρώσει το μπρέξιτ. Μάλλον είναι picoinspired.Μαυροβασίλης έγραψε: 13 Ιουν 2019, 21:18περίπατο θα κάνει για τη νταουνιγκ το παρατράγουδο, σάρωσε στον πρώτο γύρο των χουντόρυζΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 13 Ιουν 2019, 13:01 Απορω πως ειχε βγει και δημαρχος αυτος ο ηλιθιος. Και οχι σε κανα sunderland αλλα στο λονδινο.
προχθές πάλι ένας νουνεχής προ μου εξηγούσε ότι πρέπει να βγει ένας μπρεξικάζι για να το πάρει επάνω του και να πάψει η αβεβαιότητα, μετά θα τον ξεφορτωθούν (παπάρια)
όπως είχα πει την επόμενη του πλεμπισαητ: ντελεντα εστ
- Μαυροβασίλης
καννινγκ πλαν ιντηντDwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιουν 2019, 21:23 Υπάρχει μια προφητεία ότι μόνο ένας πραγματικός μπρεξτρίμιστ μπορεί να ακυρώσει το μπρέξιτ. Μάλλον είναι picoinspired.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Northern Spirit
Ο BoJo, θα ειναι ο Βρετανος Τσιπρας: της κωλοτουμπας το καγκελο. Και ο μονος που μπορει να παρουσιασει την ηττα ως νικη..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- wooded glade
- wooded glade
Ναι αλλά ο Nigel Far(t)age - Δημήτριος Ιωαννίδης θα καραδοκεί.Northern Spirit έγραψε: 14 Ιουν 2019, 06:47 Ο BoJo, θα ειναι ο Βρετανος Τσιπρας: της κωλοτουμπας το καγκελο. Και ο μονος που μπορει να παρουσιασει την ηττα ως νικη..
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
- Μαυροβασίλης
μην ξεχνάμε τον ανταγωνισμό
- Northern Spirit
Αμα εισαι στοκος ακροδεξιος εθνικιστης προτιμας να καταστραφει η χωρα σου αρκει να βγεις απο ΕΕ..Η μονη περιπτωση που τα εθνικια θα αφηναν το μπρεξιτ θα ητανε αν οδηγουσε σε κυβερνηση του Κορμπυν...Μιλαμε για αγριο καψιμο εγκεφαλικων κυτταρων..

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν μπορείς να τους πεις "ακροδεξιούς εθνικιστές" με την έννοια που δίνουμε στην Ελλάδα.Κάτι άλλο είναι.Για ένα εθνικιστή όπως εμείς τον αντιλαμβανόμαστε το υπέρτατο αγαθό είναι τα εδάφη που έχει η χώρα του.Επομένως κάποιος που δέχεται να χάσει την Β.Ιρλανδία για να γίνει το Brexit και το λέει δεν είναι εθνικιστής με την ελληνική πάντα έννοια του όρου.Για Αγγλία δεν ξέρω τι έννοια έχει ο όρος.Πάντως σαφώς η ταξική συνείδηση είναι ισχυρότερη από την εθνική αφού δέχονται να ματαιωθεί το Brexit μόνο εάν υπάρχει κίνδυνος να έλθει το Εργατικό Κόμμα.Φυσικά εάν το Brexit έχει δυσμενείς οικονομικές συνέπειες θα γίνει και αυτό.Northern Spirit έγραψε: 19 Ιουν 2019, 01:21 Αμα εισαι στοκος ακροδεξιος εθνικιστης προτιμας να καταστραφει η χωρα σου αρκει να βγεις απο ΕΕ..Η μονη περιπτωση που τα εθνικια θα αφηναν το μπρεξιτ θα ητανε αν οδηγουσε σε κυβερνηση του Κορμπυν...Μιλαμε για αγριο καψιμο εγκεφαλικων κυτταρων..
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 994 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-