Άλλα λέω εγώ, άλλα καταλαβαίνεις εσύ.
Τέσπα, μακάρι να εξακολουθήσουν να είναιι κυρίαρχες οι απόψεις σου στο σύριζα.
Άλλα λέω εγώ, άλλα καταλαβαίνεις εσύ.
Λες χαζομάρες τις οποίες δεν μπορείς να στηρίξεις.kameron έγραψε: 19 Ιουν 2019, 00:12Άλλα λέω εγώ, άλλα καταλαβαίνεις εσύ.
Τέσπα, μακάρι να εξακολουθήσουν να είναιι κυρίαρχες οι απόψεις σου στο σύριζα.
Ωραίος!
ας πούμε ότι όποιος "λύσει" αυτό το φλέγον θέμα, θα έχει στο χαλαρό και το συνταξιοδοτικό, την εγκληματικότητα, την ανάπτυξη κ.λ.π.

Γεννηθηκα αγωνιστης η πηρα το κοκκινο χαπακι κατα λαθος. Δεν φταιω και στις δυο περιπτωσεις. Εσυ παντα να λες ναι οταν σε ρωτανε αν θελεις να σε..
Μόνο η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη μοιάζει, σε ένα βαθμό, να κρατά ανοιχτή την επικοινωνία με το αυθόρμητο και απελπισμένο αίτημα του καλοκαιριού του 2015 και των "Μένουμε Ευρώπη"

Ρατσισμός και αποκλεισμός για τα άτομα με ειδικές ανάγκες;Γραφικός έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:35 Πιστεύω πως αν είχαν βάλει την Ντόρα ως εκπρόσωπο του Μητσοτακέικου, τώρα η νουδού θα φυσούσε.
Στ' αρχίδια μου βέβαια, απλά θέλω να διευκρινίσω το πόσο βαθιά πατριαρχικό κόμμα είναι η νουδού.
Ακούς εκεί να έχεις την Ντόρα και να βάλεις το καθυστερημένο.
«Οι πιο πολλοί που έχουν σήμερα υπουργικές θέσεις δεν έχουν διοικήσει ούτε περίπτερο».elchav έγραψε: 19 Ιουν 2019, 01:24 Παρόλα αυτά, Κυριάκο, καλή επιτυχία και προσπάθησε να μη χωσεις και τα τρίτα σου ξαδέρφια

Είμαι περσόνα γεμάτη εκπλήξειςtalaipwros έγραψε: 19 Ιουν 2019, 11:39 Ρατσισμός και αποκλεισμός για τα άτομα με ειδικές ανάγκες;
Δεν το περίμενα από εσένα