Το έκαναν και με τα πορνοπεριοδικά, τύπε;Μηχανικός έγραψε: 18 Ιουν 2019, 20:18Εγώ τότε διάβαζα 4Τροχούς, Μοτο..., Ήχο, Πτήση, Περισκόπιο, Ταξιδεύοντας, Υποβρύχιο ψάρεμα.hellegennes έγραψε: 18 Ιουν 2019, 20:10Ο πατέρας μου έπαιρνε το Μίκυ Μάους, το διάβαζε επιτόπου και το επέστρεφε στον περιπτερά, που του έδινε πίσω μιάμιση δραχμή (τρεις έκανε).Μηχανικός έγραψε: 18 Ιουν 2019, 17:34 Όταν ήμουν φοιτητής, κάποια περίπτερα που πούλαγαν περιοδικά, τα ξανάπαιρναν πίσω και σου επέστρεφαν τα 2/3 των χρημάτων, άμα ήταν όπως τα πήρες και εννοείται πριν αυτοί τα επιστρέψουν.
Μετά χάλασε η φάμπρικα γιατί άρχισαν να σφραγίζουν τα περιοδικά μέσα σε ναύλον.![]()
Δεν υπήρχε τότε ίντερνετ και φόρουμ για να βρίσκεις σχετικές πληροφορίες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ωραίες φάσεις στην δουλειά μου
Re: Ωραίες φάσεις στην δουλειά μου
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ήταν εκ των ων ουκ άνευ να αποκτάς, τω πάλαι, οικειότητα με τον περιπτερά ή τον ψιλικατζή σου.
Πριν επικρατήσει η ηλίθια συνήθεια της πλαστικοποίησης μπορούσες να πάρεις και δύο ή τρεις εφημερίδες, για πλουραλισμό στην ενημέρωση, όποιο ειδικό ή μη περιοδικό, ακόμη και βιπεράκι ή το Χρυσό Άρλεκιν και μετά να τα επιστρέψεις.
Αυτός τα τοποθετούσε στις επιστροφές, και έβγαζε και το κατιτί του.
Στα καθήκοντα του περιπτερά ήταν επίσης, αν του ζητούσες την «Αυγή» να την τοποθετήσει, ως ένθετο, μέσα σε μια «Ακρόπολι», διά τον φόβον των Ιουδαίων.
Υπάρχουν πάντως και αντικείμενα που μετά τη χρήση είναι εντελώς άχρηστα.
Είναι πεταμένα λεφτά, για παράδειγμα, να αγοράσεις όπλο για να αυτοκτονήσεις ενώ θα μπορούσες κάλλιστα να νοικιάσεις ένα, για να κάνεις τη δουλειά σου.
Πριν επικρατήσει η ηλίθια συνήθεια της πλαστικοποίησης μπορούσες να πάρεις και δύο ή τρεις εφημερίδες, για πλουραλισμό στην ενημέρωση, όποιο ειδικό ή μη περιοδικό, ακόμη και βιπεράκι ή το Χρυσό Άρλεκιν και μετά να τα επιστρέψεις.
Αυτός τα τοποθετούσε στις επιστροφές, και έβγαζε και το κατιτί του.
Στα καθήκοντα του περιπτερά ήταν επίσης, αν του ζητούσες την «Αυγή» να την τοποθετήσει, ως ένθετο, μέσα σε μια «Ακρόπολι», διά τον φόβον των Ιουδαίων.
Υπάρχουν πάντως και αντικείμενα που μετά τη χρήση είναι εντελώς άχρηστα.
Είναι πεταμένα λεφτά, για παράδειγμα, να αγοράσεις όπλο για να αυτοκτονήσεις ενώ θα μπορούσες κάλλιστα να νοικιάσεις ένα, για να κάνεις τη δουλειά σου.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Πλέον είναι σε ζελατίνα μαζί με τα ντιβιντί.Οπότε δε λέει.Αν και ένας συνάδελφος τα έσχιζε τα εβλεπε σπίτι και τα επέστρεφε.Κι αν έλειπε κανενα ντιβιντι κατά την παραλαβή εφερνε από την συλλογή τουFeindflug έγραψε: 18 Ιουν 2019, 20:24Το έκαναν και με τα πορνοπεριοδικά, τύπε;Μηχανικός έγραψε: 18 Ιουν 2019, 20:18Εγώ τότε διάβαζα 4Τροχούς, Μοτο..., Ήχο, Πτήση, Περισκόπιο, Ταξιδεύοντας, Υποβρύχιο ψάρεμα.hellegennes έγραψε: 18 Ιουν 2019, 20:10
Ο πατέρας μου έπαιρνε το Μίκυ Μάους, το διάβαζε επιτόπου και το επέστρεφε στον περιπτερά, που του έδινε πίσω μιάμιση δραχμή (τρεις έκανε).
Αν λες για κάτι πλέιμπόι κτλ εκτός του ότι δεν τα πρόλαβα (ως πωλητής εννοώ) ,τα περισσότερα τα ξεφύλλιζαν επί τόπου.Κι αν τους ενδιέφερε το αγόραζαν.
Πάντως θυμάμαι όταν βγήκε πρόπερσι το συλλεκτικό πλέιμπόι έγινε ανάρπαστο και είχαμε και παράπονα γιατί μας έφεραν μόνο 2 τεύχη κι όχι καμιά 20αριά
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
- Υδράργυρος
Η αγορα τσοντοπεριοδικου απο το περιπτερο της γειτονιας, αλλα και η μεταφορα του ειδικα στο ασανσερ, ηταν ενα θεμακουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Ιουν 2019, 22:32Πλέον είναι σε ζελατίνα μαζί με τα ντιβιντί.Οπότε δε λέει.Αν και ένας συνάδελφος τα έσχιζε τα εβλεπε σπίτι και τα επέστρεφε.Κι αν έλειπε κανενα ντιβιντι κατά την παραλαβή εφερνε από την συλλογή τουκαι το καλύπταμε!
Αν λες για κάτι πλέιμπόι κτλ εκτός του ότι δεν τα πρόλαβα (ως πωλητής εννοώ) ,τα περισσότερα τα ξεφύλλιζαν επί τόπου.Κι αν τους ενδιέφερε το αγόραζαν.
Πάντως θυμάμαι όταν βγήκε πρόπερσι το συλλεκτικό πλέιμπόι έγινε ανάρπαστο και είχαμε και παράπονα γιατί μας έφεραν μόνο 2 τεύχη κι όχι καμιά 20αριά![]()
- Dwarven Blacksmith
Δεν είχαν εφευρεθεί οι αδιαφανείς τσάντες;Υδράργυρος έγραψε: 18 Ιουν 2019, 22:49Η αγορα τσοντοπεριοδικου απο το περιπτερο της γειτονιας, αλλα και η μεταφορα του ειδικα στο ασανσερ, ηταν ενα θεμακουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Ιουν 2019, 22:32Πλέον είναι σε ζελατίνα μαζί με τα ντιβιντί.Οπότε δε λέει.Αν και ένας συνάδελφος τα έσχιζε τα εβλεπε σπίτι και τα επέστρεφε.Κι αν έλειπε κανενα ντιβιντι κατά την παραλαβή εφερνε από την συλλογή τουκαι το καλύπταμε!
Πάντως θυμάμαι όταν βγήκε πρόπερσι το συλλεκτικό πλέιμπόι έγινε ανάρπαστο και είχαμε και παράπονα γιατί μας έφεραν μόνο 2 τεύχη κι όχι καμιά 20αριά![]()
Με λίγα λόγια, κάποιοι παίρνανε δουλειά για το σπίτι!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Ιουν 2019, 22:32Πλέον είναι σε ζελατίνα μαζί με τα ντιβιντί.Οπότε δε λέει.Αν και ένας συνάδελφος τα έσχιζε τα εβλεπε σπίτι και τα επέστρεφε.Κι αν έλειπε κανενα ντιβιντι κατά την παραλαβή εφερνε από την συλλογή τουκαι το καλύπταμε!
Dein Herz, meine Gier
Οσα ξερει ο περιπτερας...
Σιγά τα πορνοπεριοδικά. Τότε άντε να έδειχναν κανένα βυζί.
Τα σημερινά απλά περιοδικά έχουν πολλαπλάσιο πορνό.
- Υδράργυρος
Πιτσιρικας δεν ημουν τοσο μεθοδικος, ουτε τωρα ειμαιDwarven Blacksmith έγραψε: 18 Ιουν 2019, 22:52Δεν είχαν εφευρεθεί οι αδιαφανείς τσάντες;Υδράργυρος έγραψε: 18 Ιουν 2019, 22:49Η αγορα τσοντοπεριοδικου απο το περιπτερο της γειτονιας, αλλα και η μεταφορα του ειδικα στο ασανσερ, ηταν ενα θεμακουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Ιουν 2019, 22:32
Πλέον είναι σε ζελατίνα μαζί με τα ντιβιντί.Οπότε δε λέει.Αν και ένας συνάδελφος τα έσχιζε τα εβλεπε σπίτι και τα επέστρεφε.Κι αν έλειπε κανενα ντιβιντι κατά την παραλαβή εφερνε από την συλλογή τουκαι το καλύπταμε!
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Δεν έχεις άδικο.Είχα πελάτες που τους είχα δει να αγοράζουν περιοδικα από άλλο περίπτερο .Λογικά με ντρεπόντουσανΥδράργυρος έγραψε: 18 Ιουν 2019, 22:49Η αγορα τσοντοπεριοδικου απο το περιπτερο της γειτονιας, αλλα και η μεταφορα του ειδικα στο ασανσερ, ηταν ενα θεμακουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Ιουν 2019, 22:32Πλέον είναι σε ζελατίνα μαζί με τα ντιβιντί.Οπότε δε λέει.Αν και ένας συνάδελφος τα έσχιζε τα εβλεπε σπίτι και τα επέστρεφε.Κι αν έλειπε κανενα ντιβιντι κατά την παραλαβή εφερνε από την συλλογή τουκαι το καλύπταμε!
Μελετηροί άνθρωποι. Λύνανε ασκήσεις μαζί με την σύζυγο!
Δε θες να μάθεις!!
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
την περίμενα αυτήν την ερώτηση από σένα, τυπικός Feindflug ναούμεFeindflug έγραψε: 18 Ιουν 2019, 20:24Το έκαναν και με τα πορνοπεριοδικά, τύπε;Μηχανικός έγραψε: 18 Ιουν 2019, 20:18Εγώ τότε διάβαζα 4Τροχούς, Μοτο..., Ήχο, Πτήση, Περισκόπιο, Ταξιδεύοντας, Υποβρύχιο ψάρεμα.hellegennes έγραψε: 18 Ιουν 2019, 20:10
Ο πατέρας μου έπαιρνε το Μίκυ Μάους, το διάβαζε επιτόπου και το επέστρεφε στον περιπτερά, που του έδινε πίσω μιάμιση δραχμή (τρεις έκανε).
-
- Casper -
Σε σωματικό έλεγχο πολλοί άντρες ήθελαν να τους κάνω εγώ. Πολλοί μάλιστα έρχονταν και με αγκάλιαζαν και επέμβαινε δίπλα ο συνάδελφος σωτήρας.
Μια άλλη φορά έπρεπε να κάνω σωματικό έλεγχο σε μια μοναχή. Το τι άκουσα δεν λέγεται. Και δεν έχω τίποτα εκεί. "Το ξέρω. Είναι τυπικός έλεγχος που πρέπει να γίνει. Είμαι υποχρεωμένη να κάνω την δουλειά μου". Τίποτα αυτή. "Όχι. Μου λες ψέματα! Δεν με πιστεύει αυτή, δεν με πιστεύειι!! Ντροπή σας!" και να ουρλιάζει σε όλο το αεροδρόμιο πως δεν την πιστεύω και δεν είναι πράγματα του Θεού αυτά (εγώ αντί να θυμώσω που δεν με άφηνε να κάνω την δουλειά μου 6 η ώρα το πρωί και να έχει μαζευτεί ουρά πίσω απ' την αψίδα, προσπαθούσα να μην γελάσω και να συνεχίσω). Αυτή έτρεξε πίσω στον αστυνομικό να με καταγγείλει και αυτός επειδή ήξερε το όνομά μου άρχισε να με φωνάζει με το μικρό μου "Έι "Κάσπερ", απαράδεχτη είσαι!!!" κάθε 5 λεπτά η ίδια ιστορία με καινούριους επιβάτες.
Ούτε με υποστήριξε στην μοναχή φυσικά για να σπάσει πλάκα, και όλοι οι συνάδελφοι μέχρι την μέρα που έφυγα όποτε με έβλεπαν μου έλεγαν "Δεν ντρέπεσαι βρε Κάσπερ που δεν πίστεψες την κυρία. Φτου σου!".
Καλά με όλα αυτά τα γελοία που είμασταν υποχρεωμένοι να κάνουνε, και τι δεν έχουμε ζήσει/ακούσει.
Έχω καλύψει κάποιον με προφυλακτικά στην τσάντα, ένας συνάδελφος πέτυχε Ρωσίδα με τον άντρα της ενώ αυτή του έλεγε πως είναι ελεύθερη, ένας πήγε να μου κατεβάσει το παντελόνι για να με κατηγορήσει για σεξ.παρενόχληση, στην αψίδα ξένες μεθυσμένες έβγαζαν τα φορέματα και δεν φορούσαν ΤΙΠΟΤΑ από κάτω, ένας συνάδελφος την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ μέσα σε 2 ώρες μου είπε να κάνουμε σχέση, σεξουαλικά αντικείμενα σε τσάντες και κανείς να μην παραδέχεται ότι είναι δικά τους, να πέφτει το παντελόνι κάτω σαν κάνεις σωματικό έλεγχο (ευτυχώς έτυχε σε άντρες), να μπαίνεις στο δωματιάκι εσύ και η επιβάτης και να κατεβάζει το σουτιέν για να βρω τι έκρυβε από κάτω κ.α πολλά... Αν κάτσω να σκεφτώ δεν θα τελειώνω. Κάθε μέρα κάτι καινούριο.
Μια άλλη φορά έπρεπε να κάνω σωματικό έλεγχο σε μια μοναχή. Το τι άκουσα δεν λέγεται. Και δεν έχω τίποτα εκεί. "Το ξέρω. Είναι τυπικός έλεγχος που πρέπει να γίνει. Είμαι υποχρεωμένη να κάνω την δουλειά μου". Τίποτα αυτή. "Όχι. Μου λες ψέματα! Δεν με πιστεύει αυτή, δεν με πιστεύειι!! Ντροπή σας!" και να ουρλιάζει σε όλο το αεροδρόμιο πως δεν την πιστεύω και δεν είναι πράγματα του Θεού αυτά (εγώ αντί να θυμώσω που δεν με άφηνε να κάνω την δουλειά μου 6 η ώρα το πρωί και να έχει μαζευτεί ουρά πίσω απ' την αψίδα, προσπαθούσα να μην γελάσω και να συνεχίσω). Αυτή έτρεξε πίσω στον αστυνομικό να με καταγγείλει και αυτός επειδή ήξερε το όνομά μου άρχισε να με φωνάζει με το μικρό μου "Έι "Κάσπερ", απαράδεχτη είσαι!!!" κάθε 5 λεπτά η ίδια ιστορία με καινούριους επιβάτες.
Καλά με όλα αυτά τα γελοία που είμασταν υποχρεωμένοι να κάνουνε, και τι δεν έχουμε ζήσει/ακούσει.
Έχω καλύψει κάποιον με προφυλακτικά στην τσάντα, ένας συνάδελφος πέτυχε Ρωσίδα με τον άντρα της ενώ αυτή του έλεγε πως είναι ελεύθερη, ένας πήγε να μου κατεβάσει το παντελόνι για να με κατηγορήσει για σεξ.παρενόχληση, στην αψίδα ξένες μεθυσμένες έβγαζαν τα φορέματα και δεν φορούσαν ΤΙΠΟΤΑ από κάτω, ένας συνάδελφος την ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ μέσα σε 2 ώρες μου είπε να κάνουμε σχέση, σεξουαλικά αντικείμενα σε τσάντες και κανείς να μην παραδέχεται ότι είναι δικά τους, να πέφτει το παντελόνι κάτω σαν κάνεις σωματικό έλεγχο (ευτυχώς έτυχε σε άντρες), να μπαίνεις στο δωματιάκι εσύ και η επιβάτης και να κατεβάζει το σουτιέν για να βρω τι έκρυβε από κάτω κ.α πολλά... Αν κάτσω να σκεφτώ δεν θα τελειώνω. Κάθε μέρα κάτι καινούριο.
Κουράστηκες να χουφτώνεις και ψάχνεις άλλη δουλειά τώρα;- Casper - έγραψε: 19 Ιουν 2019, 15:46 Σε σωματικό έλεγχο πολλοί άντρες ήθελαν να τους κάνω εγώ. Πολλοί μάλιστα έρχονταν και με αγκάλιαζαν και επέμβαινε δίπλα ο συνάδελφος σωτήρας.
Μια άλλη φορά έπρεπε να κάνω σωματικό έλεγχο σε μια μοναχή. Το τι άκουσα δεν λέγεται. Και δεν έχω τίποτα εκεί. "Το ξέρω. Είναι τυπικός έλεγχος που πρέπει να γίνει. Είμαι υποχρεωμένη να κάνω την δουλειά μου". Τίποτα αυτή. "Όχι. Μου λες ψέματα! Δεν με πιστεύει αυτή, δεν με πιστεύειι!! Ντροπή σας!" και να ουρλιάζει σε όλο το αεροδρόμιο πως δεν την πιστεύω και δεν είναι πράγματα του Θεού αυτά (εγώ αντί να θυμώσω που δεν με άφηνε να κάνω την δουλειά μου 6 η ώρα το πρωί και να έχει μαζευτεί ουρά πίσω απ' την αψίδα, προσπαθούσα να μην γελάσω και να συνεχίσω). Αυτή έτρεξε πίσω στον αστυνομικό να με καταγγείλει και αυτός επειδή ήξερε το όνομά μου άρχισε να με φωνάζει με το μικρό μου "Έι "Κάσπερ", απαράδεχτη είσαι!!!" κάθε 5 λεπτά η ίδια ιστορία με καινούριους επιβάτες.Ούτε με υποστήριξε στην μοναχή φυσικά για να σπάσει πλάκα, και όλοι οι συνάδελφοι μέχρι την μέρα που έφυγα όποτε με έβλεπαν μου έλεγαν "Δεν ντρέπεσαι βρε Κάσπερ που δεν πίστεψες την κυρία. Φτου σου!".
Dein Herz, meine Gier
-
- Casper -
Κάπως έτσιFeindflug έγραψε: 19 Ιουν 2019, 15:49Κουράστηκες να χουφτώνεις και ψάχνεις άλλη δουλειά τώρα;- Casper - έγραψε: 19 Ιουν 2019, 15:46 Σε σωματικό έλεγχο πολλοί άντρες ήθελαν να τους κάνω εγώ. Πολλοί μάλιστα έρχονταν και με αγκάλιαζαν και επέμβαινε δίπλα ο συνάδελφος σωτήρας.
Μια άλλη φορά έπρεπε να κάνω σωματικό έλεγχο σε μια μοναχή. Το τι άκουσα δεν λέγεται. Και δεν έχω τίποτα εκεί. "Το ξέρω. Είναι τυπικός έλεγχος που πρέπει να γίνει. Είμαι υποχρεωμένη να κάνω την δουλειά μου". Τίποτα αυτή. "Όχι. Μου λες ψέματα! Δεν με πιστεύει αυτή, δεν με πιστεύειι!! Ντροπή σας!" και να ουρλιάζει σε όλο το αεροδρόμιο πως δεν την πιστεύω και δεν είναι πράγματα του Θεού αυτά (εγώ αντί να θυμώσω που δεν με άφηνε να κάνω την δουλειά μου 6 η ώρα το πρωί και να έχει μαζευτεί ουρά πίσω απ' την αψίδα, προσπαθούσα να μην γελάσω και να συνεχίσω). Αυτή έτρεξε πίσω στον αστυνομικό να με καταγγείλει και αυτός επειδή ήξερε το όνομά μου άρχισε να με φωνάζει με το μικρό μου "Έι "Κάσπερ", απαράδεχτη είσαι!!!" κάθε 5 λεπτά η ίδια ιστορία με καινούριους επιβάτες.Ούτε με υποστήριξε στην μοναχή φυσικά για να σπάσει πλάκα, και όλοι οι συνάδελφοι μέχρι την μέρα που έφυγα όποτε με έβλεπαν μου έλεγαν "Δεν ντρέπεσαι βρε Κάσπερ που δεν πίστεψες την κυρία. Φτου σου!".
Και η συμπεριφορά τους. Το χούφτωμα ήταν το λιγότερο. Κουράστηκαν να χουφτώνουν κι' άλλοι 60.
Περίεργα τα λες, τύπισσα. Πού δούλευες και χούφτωνες και σε χουφτώναν;- Casper - έγραψε: 19 Ιουν 2019, 15:52Κάπως έτσιFeindflug έγραψε: 19 Ιουν 2019, 15:49Κουράστηκες να χουφτώνεις και ψάχνεις άλλη δουλειά τώρα;- Casper - έγραψε: 19 Ιουν 2019, 15:46 Σε σωματικό έλεγχο πολλοί άντρες ήθελαν να τους κάνω εγώ. Πολλοί μάλιστα έρχονταν και με αγκάλιαζαν και επέμβαινε δίπλα ο συνάδελφος σωτήρας.
Και η συμπεριφορά τους. Το χούφτωμα ήταν το λιγότερο. Κουράστηκαν να χουφτώνουν κι' άλλοι 60.![]()
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 1722 Προβολές
-