Σιγα μην του το ελεγε, αν ηθελε γάμο.Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 23:57που ο γάμος ήταν στα σκαργιά και χάλασε
με δεδομένο πως ήθελε τον γάμο
Εκτος αν την έπιασε, οποτε δεν πιστεύω τα «περίμενα να με κερατώσει, για να χωρίσω».
Σιγα μην του το ελεγε, αν ηθελε γάμο.Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 23:57που ο γάμος ήταν στα σκαργιά και χάλασε
Εδω να σου υπενθυμίσω ότι ο μίγκι δεν είναι απλά γουόναμπι κουμούνι, είναι στάλινα.Cecily Anne έγραψε: 18 Μάιος 2018, 23:59Σιγα μην του το ελεγε, αν ηθελε γάμο.Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 23:57που ο γάμος ήταν στα σκαργιά και χάλασε
Εκτος αν την έπιασε, οποτε δεν πιστεύω τα «περίμενα να με κερατώσει, για να χωρίσω».
Εχει τριχες στις παλαμες ομως.sys3x έγραψε: 18 Μάιος 2018, 23:57 Θέλω να ρωτήσω κάτι κάτι ακόμη μίγκι αν επιτρέπεται, πιτυρίδα έχεις καθόλου;
MiGiSukhoI έγραψε: 19 Μάιος 2018, 00:01 Όχι και έχω και πλούσιο μαλλί και δεν με κάνεις για την ηλικία μου. Μοιάζω τουλάχιστον 7, 8 χρόνια νεώτερος.
Είχαμε χωρίσει άλλες δυο φορές, από δικές μου μαλακίες, αλλά τα βρίσκαμε με το ζόρι. Είχαμε δέσιμο, απλά αδιαφόρησα πολύ για ένα διάστημα και επήλθε το μοιραίο. Βασικά όσες είχα, όλες με κεράτωσαν στο τέλος χαχα. Από τις περισσότερες δεν πιάνεται ήταν παντρεμένες.

αγάπη μάλλονMiGiSukhoI έγραψε: 19 Μάιος 2018, 00:01 Είχαμε δέσιμο, απλά αδιαφόρησα πολύ για ένα διάστημα και επήλθε το μοιραίο. Βασικά όσες είχα, όλες με κεράτωσαν στο τέλος χαχα. Από τις περισσότερες δεν πιάνεται ήταν παντρεμένες.
enaon έγραψε: 18 Μάιος 2018, 23:59 παει ο μιγκι, θα έκλεισε τον γενικό, τον βοηθήσαμε και αυτόν, μιά χαρά![]()
Δεν πιστεύω να παέν΄ς με τίποτα <<προεδρικές>>;MiGiSukhoI έγραψε: 19 Μάιος 2018, 00:01 Όχι και έχω και πλούσιο μαλλί και δεν με κάνεις για την ηλικία μου. Μοιάζω τουλάχιστον 7, 8 χρόνια νεώτερος.
Είχαμε χωρίσει άλλες δυο φορές, από δικές μου μαλακίες, αλλά τα βρίσκαμε με το ζόρι. Είχαμε δέσιμο, απλά αδιαφόρησα πολύ για ένα διάστημα και επήλθε το μοιραίο. Βασικά όσες είχα, όλες με κεράτωσαν στο τέλος χαχα. Από τις περισσότερες δεν πιάνεται ήταν παντρεμένες.
Ωραία τότε την επόμενη δοκίμασε να την κλείσεις σε ένα μπουκάλι, για το καλό της επιστήμης το λέω, να δούμε αν ισχύει αυτό που λένε οι παλιοί.MiGiSukhoI έγραψε: 19 Μάιος 2018, 00:01 Όχι και έχω και πλούσιο μαλλί και δεν με κάνεις για την ηλικία μου. Μοιάζω τουλάχιστον 7, 8 χρόνια νεώτερος.
Σιγουρα δεν πιανεται;MiGiSukhoI έγραψε: 19 Μάιος 2018, 00:01 Όχι και έχω και πλούσιο μαλλί και δεν με κάνεις για την ηλικία μου. Μοιάζω τουλάχιστον 7, 8 χρόνια νεώτερος.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.