Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Custom_F έγραψε: 18 Μάιος 2018, 21:19
Και επειδη εχει ελληνικη καταγωγη; θα παρουμε στις πλατες μας ο,τι μλκια του ρθει του καθενος να κανει;
Εξαρτάται, μόνο αν αποτάσσετε και τις επιτυχίες μεμονομένων ατόμων με ελληνική καταγωγή ή που κάνουν περίφανη την πατρίδα στο εξωτερικό.
Εφόσον κοτσάρατε στο δεκαχίλιαρο τον παπανικολάου θα επωμιστείτε και το παλικάρι.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 23:17
Εξαρτάται, μόνο αν αποτάσσετε και τις επιτυχίες μεμονομένων ατόμων με ελληνική καταγωγή ή που κάνουν περίφανη την πατρίδα στο εξωτερικό.
Εφόσον κοτσάρατε στο δεκαχίλιαρο τον παπανικολάου θα επωμιστείτε και το παλικάρι.
Καθε φορα που μαθαινω για επιτυχια ανθρωπων με ελληνικη καταγωγη, χαιρομαι για τους ιδιους τους ανθρωπους!!!! Δεν εχω σκεφτει ποτε... Ααααα Ελληναρας παιδι μου!!!! Δικο μας παιδι! και τετοια. Ουτε καν που μου παει το μυαλο!!!! Εγω, ομως. Χαιρομαι για τους ιδιους και για το οποιο καλο ενδεχεται να κανουν για ολους εμας τους υπολοιπους. Μεχρι εκει. Ναταν παιδι μου να ψηλωνα λιγο ακομη!
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 23:17
Καθε φορα που μαθαινω για επιτυχια ανθρωπων με ελληνικη καταγωγη, χαιρομαι για τους ιδιους τους ανθρωπους!!!! Δεν εχω σκεφτει ποτε... Ααααα Ελληναρας παιδι μου!!!! Δικο μας παιδι! και τετοια. Ουτε καν που μου παει το μυαλο!!!! Εγω, ομως. Χαιρομαι για τους ιδιους και για το οποιο καλο ενδεχεται να κανουν για ολους εμας τους υπολοιπους. Μεχρι εκει. Ναταν παιδι μου να ψηλωνα λιγο ακομη!
Μα το ζήτημα δεν είναι αν παίρνεις εσύ αξία ή χάνεις. Το ζήτημα είναι να φορτώσουμε το καλόπαιδο στους έλληνες γενικά.
Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 23:17Εξαρτάται, μόνο αν αποτάσσετε και τις επιτυχίες μεμονομένων ατόμων με ελληνική καταγωγή ή που κάνουν περίφανη την πατρίδα στο εξωτερικό.
Βέβαια, ο Παπανικολάου είναι Έλληνας ο οποίος μεγάλωσε και σπούδασε αρχικά εδώ. Συμφωνώ πως σημαντικό ρόλο για την επιτυχία του έπαιξε το ερευνητικό περιβάλλον του στο εξωτερικό, αλλά είναι διαφορετικές καταστάσεις. Κάτι αντίστοιχο με τον μακελάρη στο ίδιο πλαίσιο θα ήταν η Μενούνος, η Άνιστον ή ο Γαλιφιανάκης.
Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 23:30
Μα το ζήτημα δεν είναι αν παίρνεις εσύ αξία ή χάνεις. Το ζήτημα είναι να φορτώσουμε το καλόπαιδο στους έλληνες γενικά.
Και μεις, οταν καποιος που ανηκει σε μειονοτητα διαπραττει ενα εγκλημα, τον αναφερουμε με την εθνικοτητα του. Δε με νοιαζει τι θα πουν οι ξενοι. Ειδικα οι δημοσιογραφοι. Οποιος εχει μυαλο και σκεφτεται, μπορει να καταλαβει. Ο,τι θα μου ελεγε αν ηταν Αμερικανος, Γερμανος, Πακιστανος, το ιδιο μου κανει που εχει ελληνικη καταγωγη.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Βινόσαυρος έγραψε: 18 Μάιος 2018, 23:17Εξαρτάται, μόνο αν αποτάσσετε και τις επιτυχίες μεμονομένων ατόμων με ελληνική καταγωγή ή που κάνουν περίφανη την πατρίδα στο εξωτερικό.
Βέβαια, ο Παπανικολάου είναι Έλληνας ο οποίος μεγάλωσε και σπούδασε αρχικά εδώ. Συμφωνώ πως σημαντικό ρόλο για την επιτυχία του έπαιξε το ερευνητικό περιβάλλον του στο εξωτερικό, αλλά είναι διαφορετικές καταστάσεις. Κάτι αντίστοιχο με τον μακελάρη στο ίδιο πλαίσιο θα ήταν η Μενούνος, η Άνιστον ή ο Γαλιφιανάκης.
Μα αυτό που διεκδικούσαν από τον παπανικολαου οι ψωραλέοι δεν ήταν που μεγάλωσε και που σπούδασε αρχικά αλλά η καταγωγή.
Το πρώτο το διεκδικούν από τον αντετοκουμπο