ελπίζω να πάρει σειρά και το άλλο λαμόγιο ο Μπλατερ. Είτε η Γαλλία έχει αποφασίσει να πάρει δραστικά μέτρα κατά της επιρροής του κόλπου, είτε η κατάσταση είναι πλέον τόσο δραματική και συλλαμβάνονται επειδή πατάνε πόδι οι εκάστοτε αντίπαλες αραβικές μπανανίεςΗ Αστυνομία της Γαλλίας συνέλαβε τον πρώην πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί, για την υπόθεση της ανάθεσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ!
Ο Γάλλος πρώην ισχυρός άνδρας της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι και έχει μπλέξει το όνομά του με υποθέσεις διαφθοράς, συνελήφθη από τη γαλλική Αστυνομία για το θέμα της ανάθεσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ.
Σύμφωνα με το γαλλικό Μέσο MediaPart, οι Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον Πλατινί το πρωί της Τρίτης, στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιείται για παρατυπίες στον τρόπο με τον οποίο το Κατάρ ανέλαβε τη διεξαγωγή του επόμενου Μουντιάλ...
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:
http://www.gazzetta.gr/football/world/a ... l-toy-2022
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνελήφθη ο Πλατινί
-
Nero
Συνελήφθη ο Πλατινί
Re: Συνελήφθη ο Πλατινί
Μόνο και μόνο για το έκτρωμα του 'κυπέλλου γυναικών' πρέπει να μπεί ισόβια
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Άντε και στου Ινφαντίνο.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
Nero
μην παίρνεις θάρρος πολακι. Κάνανε raid στο 8chan έμαθα. ΞανακρύψουΧουργιατς έγραψε: 18 Ιουν 2019, 11:55 Μόνο και μόνο για το έκτρωμα του 'κυπέλλου γυναικών' πρέπει να μπεί ισόβια
Ακολουθούν το παράδειγμα της Ελλάδας στο ποδοσφαιρο και κάνουνε εξυγίανση. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τελικά θα γίνει στο Κατάρ ή όχι, το επομενο μουντιαλ? Αν όχι, κρίμα, χάνουμε την υπέρτατη εμπειρία να δούμε μουντιάλ χειμωνιάτικα.
-
Nero
Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να γίνει. Αν αλλάξει χώρα, όλοι αυτοί οι δούλοι που σκοτώθηκαν για να φτιάξουν τα γήπεδα θα πάνε τζάμπαvantono έγραψε: 18 Ιουν 2019, 12:11 Τελικά θα γίνει στο Κατάρ ή όχι, το επομενο μουντιαλ? Αν όχι, κρίμα, χάνουμε την υπέρτατη εμπειρία να δούμε μουντιάλ χειμωνιάτικα.
ραιδ σε δικό τους χανιποτ.
οοοκκκ
να σου πω ρε νερο, που είχες γράψει εκείνο το αμίμητο "ο κολοκοτρώνης και ο μιαούλης ήταν οι αριστεροί της εποχής τους". το ψάχνω και δεν το βρίσκω. πως λεγόταν το θρεντ
Μόνο ο Αβου ...
... ο Σημίτης θα την γλιτώνει μιά ζωή ...
... ο Σημίτης θα την γλιτώνει μιά ζωή ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Rocco Siffredi
δεν νομιζω οτι προλαβαινει να αλλαξειvantono έγραψε: 18 Ιουν 2019, 12:11 Τελικά θα γίνει στο Κατάρ ή όχι, το επομενο μουντιαλ? Αν όχι, κρίμα, χάνουμε την υπέρτατη εμπειρία να δούμε μουντιάλ χειμωνιάτικα.
εχει πεσει και πολυ χρημα
Το κολληταρι του Βαγγελα, του Καρεμπε και του Μοντεστο συνεληφθη?? Θα κλαινε με μαυρο δακρυ εκει στο λιμανι.
#JeSuisPlatiniReMonia
#JeSuisPlatiniReMonia
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Εκεί στη FIFA , pε αδερφέ μου, είναι ο Αλής Μπαμπάς κι οι 40 κλέφται. Δεν μαζεύεται η κατάσταση. Κανονικά πρέπει να ακολουθήσει και ο άλλος, ο Beckenbauer. Τι έχει κάνει κι αυτός...
Ordem e Progresso.
- Eθνικοκοινωνιστης
κολυμπαει στην παραβατικοτητα και την φοροδιαφυγη το ποδοσφαιρο των πολυεθνικων
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πλατινί προς Μαρινάκη: Παράδειγμα προς μίμηση ο Ολυμπιακός

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 4125 Προβολές