!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κωδικός Κροατία.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

Re: Και υστερα μου λετε οτι δεν γινονται θαυματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dante Alighieri »

Bandit59 έγραψε: 17 Ιουν 2019, 13:13 Κάτσε, τώρα έχω μπερδευτεί... ΟΙ ΝΔ ήταν υπέρ του ΟΧΙ ή του ΝΑΙ; Και αν ήταν υπέρ του ΝΑΙ, πως έφτασε το ποσοστό του ΟΧΙ τόσο μεγάλο; Και γιατί μετά φώναζαν που ο Τσίπρας έκανε το ΟΧΙ, ΝΑΙ; :smt017
Ξερεις το ανεκδοτο που λεει ο λυκος στο λαγο "Γιατι δεν φορας κρανος;" :D
Hec est vipera versa in viscera genitricis
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Dante Alighieri έγραψε: 17 Ιουν 2019, 13:34
Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιουν 2019, 13:29
Dante Alighieri έγραψε: 17 Ιουν 2019, 13:28

Γι αυτο απομονωθηκε απο τη Μερκελ και απο τον Ντραγκι
α μιλάμε για σοβαρή κατάσταση :lol: :lol: :lol:
Σοβαρη ξεσοβαρη και πως καθεται στην αντιληψη σου μικρη σημασια εχει. Το θεμα ειναι οτι η μερκελ και ο Ντραγκι διαφωνησαν.
ναι ρε πάτησαν πόδι λέμε
2 μνημόνια έξτρα έφαγες βρε κακομοίρη και ο Σόιμπλε θα αντικαταστούσε την Μέρκελ αν το κόμμα της δεν πήγαινε για φούντο
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

nik_killthemall έγραψε: 17 Ιουν 2019, 13:23 Ψιλοδιαφωνώ με την τοποθέτηση του νηματοθέτη !
Το '15 έπρεπε όπωσδήποτε να βγούμε από το ευρώ άτακτα, γιατί θα ήταν απερίγραπτη η στύση να ζεις σε γρήγορη ταχύτητα την δαρβινική θεωρία, να βλέπεις όλους αυτούς τους (κατά πλειοψηφεία εκ του ασφαλούς) πατριδοκάπηλους, ψευτοπατριώτες, αστράτευτους, βησματικούς κλπα αποβράσματα με δικαίωμα ψήφου που είχαν ταυτίσει την "πολιτική" τους "άποψη" με τον πατριωτισμό, τον κολοκοτρώνη, τον καραϊσκάκη και τον νικηταρά και κάθε διαφορετική άποψη με εθνοπροδότη και την απατρία, να εξαθλιώνονται στο πεζοδρόμιο σε αριστερό πρότυπο Βενεζουέλας, ενώ απτην άλλη οι ικανοί θα επιβίωναν έτσι κι αλλιώς μεταναστεύοντας (και μάλιστα οι πιο αριστεροί από αυτους τους ικανούς θα μετανάστευαν σε όσο το δυνατόν πιο καπιταλιστική οικονομία καθαρά για λόγους υποκρισίας και ψευτιάς του είναι τους).

Τώρα αναγκαστικά, όλο αυτό το πλειοψηφικό τσούρμο σαλτιμπαγκων δεν έπαθε τίποτα και εξακολουθεί και βαραίνει τη χώρα γιατί για άλλη μια φορά ο σύγχρονος άνθρωπος έρχεται να επέμβει και να αναστείλλει την δαρβινική θεωρία ...
O πειρασμός ήταν πράγματι μεγάλος. Αλλά έχομε πρόπερτι και οικογένειες ακόμη εκεί δυστυχώς
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιουν 2019, 13:37
Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιουν 2019, 13:29
α μιλάμε για σοβαρή κατάσταση :lol: :lol: :lol:
Σοβαρη ξεσοβαρη και πως καθεται στην αντιληψη σου μικρη σημασια εχει. Το θεμα ειναι οτι η μερκελ και ο Ντραγκι διαφωνησαν.
ναι ρε πάτησαν πόδι λέμε
2 μνημόνια έξτρα έφαγες βρε κακομοίρη και ο Σόιμπλε θα αντικαταστούσε την Μέρκελ αν το κόμμα της δεν πήγαινε για φούντο
Γιατι μονο δυο παραπανω; και γιατι μονο 200 δις ζημια; Βαλε ακομα 100. Ο νιος ειναι λεβεντης :D
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Κωδικός Κροατία.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Ιουν 2019, 13:00 Αυτό το πράγμα είναι η αριστερά. Αυτό το πράγμα είναι ο εθνολαϊκισμός. Τώρα πια κανείς δεν δικαιούται να πει δεν ήξερα.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΑ
Δεν χρειάζονται οι κραυγές βρε! Μόνο σκέψου το μέγεθος της καταστροφής που μας πήγαιναν οι τσαρλατάνοι και κάνε τάμα σε όποιον θεό πιστεύεις, αν πιστεύεις.

Θυμάμαι την λύσσα των δραχμολάγνων στο παλιό, τα παραδείγματα υπερπληθωρισμού που τους έδινα και προσωπικά είχα αντιμετωπίσει στην Βραζιλία και τις μαλακίες τους σαν αντεπιχειρήματα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Beria έγραψε: 17 Ιουν 2019, 13:29
under έγραψε: 17 Ιουν 2019, 13:20
Antares έγραψε: 17 Ιουν 2019, 13:13 Αντί να περιμένουμε από τον Θεό δεν βάζουμε κανέναν σωστό άνθρωπο στη βουλή και να προσέχουμε λίγο παραπάνω; Γιατί αν καθόμαστε και περιμένουμε, όχι ανάξιοι, αλλά λωποδύτες θα μας κυβερνούν πάντα.
Αν θέλουν θα μας "σώζουν" , αν θέλουν θα μας βάζουν σε πόλεμο κλπ. κλπ. Θα "γράφουν" και τα ανάλογα βιβλία.
Απλά μην αναφέρετε το όνομα του Θεού σε όλα αυτά. Προσωπικά με πιάνει εμετός.
Αν το 61% του πληθυσμου ειναι επιβεβαιωμενα ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ,πως ειναι δυνατον να βαλει σωστους ανθρωπους στη Βουλη ;
Κατι αλλο συμβαινει,μεταφυσικο.
Νομίζω ότι έχεις κάνει λάθος στις αθροίσεις σου:

Σύνοψη αποτελεσμάτων βουλευτικών εκλογών 7ης Μαρτίου 2004
Νέα Δημοκρατία 45,36%
Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα 40,55%

Εμένα 86% μου βγαίνουν :003:
:003:
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Δημοκράτης

Dante Alighieri έγραψε: 17 Ιουν 2019, 13:40

ναι ρε πάτησαν πόδι λέμε
Γιατι μονο δυο παραπανω; και γιατι μονο 200 δις ζημια; Βαλε ακομα 100. Ο νιος ειναι λεβεντης :D
γιατί 2 μνημονιάκια έφαγες, πόσα ήθελες;
όχι για τα 200 δις μόνος σου ομολογείς ζαίε, εγώ δεν είπα τίποτα για την οικονομική ζημιά που οι ζαίοι μας λέτε ότι ήταν μόνο 87 δις
τζάμπα πράγμαξ
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ποσοστό σρζ στους συντονιστές αυτού του νήματος: 100%
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

nik_killthemall έγραψε: 17 Ιουν 2019, 13:23 Ψιλοδιαφωνώ με την τοποθέτηση του νηματοθέτη !
Το '15 έπρεπε όπωσδήποτε να βγούμε από το ευρώ άτακτα, γιατί θα ήταν απερίγραπτη η στύση να ζεις σε γρήγορη ταχύτητα την δαρβινική θεωρία, να βλέπεις όλους αυτούς τους (κατά πλειοψηφεία εκ του ασφαλούς) πατριδοκάπηλους, ψευτοπατριώτες, αστράτευτους, βησματικούς κλπα αποβράσματα με δικαίωμα ψήφου που είχαν ταυτίσει την "πολιτική" τους "άποψη" με τον πατριωτισμό, τον κολοκοτρώνη, τον καραϊσκάκη και τον νικηταρά και κάθε διαφορετική άποψη με εθνοπροδότη και την απατρία, να εξαθλιώνονται στο πεζοδρόμιο σε αριστερό πρότυπο Βενεζουέλας, ενώ απτην άλλη οι ικανοί θα επιβίωναν έτσι κι αλλιώς μεταναστεύοντας (και μάλιστα οι πιο αριστεροί από αυτους τους ικανούς θα μετανάστευαν σε όσο το δυνατόν πιο καπιταλιστική οικονομία καθαρά για λόγους υποκρισίας και ψευτιάς του είναι τους).

Τώρα αναγκαστικά, όλο αυτό το πλειοψηφικό τσούρμο σαλτιμπαγκων δεν έπαθε τίποτα και εξακολουθεί και βαραίνει τη χώρα γιατί για άλλη μια φορά ο σύγχρονος άνθρωπος έρχεται να επέμβει και να αναστείλλει την δαρβινική θεωρία ...
Η δαρβινικη θεωρια ειναι ασχετη με τα οικονομικα. Μονο οι φασιστες καταφευγουν σε αυτου του ειδους την παρανοια. Θα σου ελεγα κι αλλα αλλα πεταγες τηυν καραμελα περι ad homninem και τα τοιαυτα. Αλλωστε δεν ειναι στοχος μου να κρινω προσωπικοτητες. Αλλα εσυ εκθετεις τη δικη σου και ειναι κριμα.
Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιουν 2019, 13:42
ναι ρε πάτησαν πόδι λέμε
όχι για τα 200 δις μόνος σου ομολογείς ζαίε, εγώ δεν είπα τίποτα για την οικονομική ζημιά που οι ζαίοι μας λέτε ότι ήταν μόνο 87 δις
τζάμπα πράγμαξ
Εγω ψαχνω και ενημερονομαι. Δεν διαβαζω τιτλους παραειδησεων να πιπιλαω καραμελες. Ουτε 87 ουτε τιποτα δεν ισχυει. και βαλε οσα βιντεο με αστοχιες βουλευτων και ανοησιες θες. Μπορεις να βαλεις την Κονιορδου με μεταφυσικα της. Εγω δεν θα απαντησω με την γυναικα του Αδωνη και τις εκπομπες της. Με νοιαζει η πατριδα μου οχι καμια κομματικη οπαδικοτητα.
Μου αρεσει που "ομολογεις". Μαθετε λιγο την ελληνικη γλωσσα. Αναφορα στις παρανοιες και την προπαγανδα του χωρου σου κανω.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Πως γινεται αυτοι που πιστευουν οτι ενα Grexit θα κατεστρεφε την ΕΕ να πιστευουν ταυτοχρονα οτι θα ωφελουσε την Ελλαδα;
Ποσα μποφορ τρικυμια εχουν στο μυαλο τους;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Δημοκράτης

Dante Alighieri έγραψε: 17 Ιουν 2019, 13:48
Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιουν 2019, 13:42

τζάμπα πράγμαξ
Εγω ψαχνω και ενημερονομαι. Δεν διαβαζω τιτλους παραειδησεων να πιπιλαω καραμελες. Ουτε 87 ουτε τιποτα δεν ισχυει. και βαλε οσα βιντεο με αστοχιες βουλευτων και ανοησιες θες. Μπορεις να βαλεις την Κονιορδου με μεταφυσικα της. Εγω δεν θα απαντησω με την γυναικα του Αδωνη και τις εκπομπες της. Με νοιαζει η πατριδα μου οχι καμια κομματικη οπαδικοτητα.
Μου αρεσει που "ομολογεις". Μαθετε λιγο την ελληνικη γλωσσα. Αναφορα στις παρανοιες και την προπαγανδα του χωρου σου κανω.
ομολογείς και χωρίς ξύλο ζαίε
κοίτα σε 19 μερούλες οι εηνμερωμένοι θα πάρετε πόδι, αρκετή ζημιά κάνατε
Άβαταρ μέλους
Nandros

Εικόνα

Και υπάρχουν στο πχόρουμ υποστηρικτές αυτού του λωποδύτη και απατεώνα που θα τον ψηφίσουν! :e040:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
Nandros

Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιουν 2019, 13:52....
κοίτα σε 19 μερούλες οι εηνμερωμένοι θα πάρετε πόδι, αρκετή ζημιά κάνατε
Τώρα που βγήκε αυτό το βιβλίο, τί ποσοστό βουτιάς υπολογίζεις για τους απατεώνες που μας έκατσαν στο σβέρκο;
Θα έλεγα άλλο ένα 5%.
.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Βεβαια ακομα και η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ,η ανιατη ΒΛΑΚΕΙΑ εχει μια καποια λογικη.
Αν καποιος πιστευε οτι η ανθρωπιστικη βοηθεια για τον πληθυσμο ειναι κατι το οχι και τοσο τρομερο,φυσικο και επομενο να πιστευει οτι το επιδομα 200 ευρω του πικου ειναι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.

Φιλοι αθεοι,ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”