!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συγκαλεί η κυβέρνηση
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Re: Εκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συγκαλεί η κυβέρνηση
Παίδες μην το ψάχνετε. Ο Σύριζας ετοιμάζει χούντα με το πρόσχημα της τουρκικήε επιθετικότητας. Θα αναβάλει τις εκλογές για τρία χρόνια.
Αχ Κούλη μου!!
Αχ Κούλη μου!!
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
αν συνεχιστεί η αφασια της πολιτικης ταξης και την κυπρο θα παρουν οι τουρκοιNewModelArmy έγραψε: 16 Ιουν 2019, 16:22 Καντε εθελοντικες ομαδες και τραβατε να πολεμησετε για το αεριο της Παφου.Αντε,η μεγαλη σας ευκαιρια ολων των στρατοκαυλων.
και οσα ελληνικα διεκδικουν
αφου αφησαν τον στρατο απο τοτε που μπήκαμε στο ευρω χωρις τα αναγκαια,αφου και την θητεια την εφτασαν στο 6μηνο
δυκολα πραμματα
και βεβαια οι τουρκοι τα θελουν όλα γνωρίζοντας τι πολιτικους εχουμε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Mετά τα Ίμια, εδώ και 25 χρόνια σχεδόν, περιμένουμε κάθε χρόνο θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.
εξαλλου αριστερα κκε και νεοφιλ του σιμιτισταν τουρκολατριζουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος run την 16 Ιουν 2019, 16:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Υπάρχει μια συνθήκη του 1959 που τοποθετεί την Ελλάδα, την Τουρκία και το ΗΒ σαν εγγυήτριες δυνάμεις της ανεξαρτησίας της Κύπρου. Παρότι έχουν συμβεί πολλά από τότε (και η Τουρκία εκμεταλλεύτηκε την συμφωνία αυτή για να εισβάλει στην Κύπρο) η συνθήκη δεν έχει πάψει τυπικά ή ουσιαστικά να ισχύει.NewModelArmy έγραψε: 16 Ιουν 2019, 16:19 Εγω δεν καταλαβα γιατι η Ελλαδα ασχολειται με τα πετρελαια της Κυπρου.
Σκατοκατάσταση χωρίς εύκολες λύσεις και ο Ερντογάν σαν λυσσασμένος σκύλος είναι πολύ επικίνδυνος για ολόκληρη την περιοχή. Δεν είναι μόνο τα πετρέλαια, τα πετρέλαια είναι η αρχή και η αφορμή.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ρε ζαίοι μη μαρτυράτε χωρίς ξύλο. Περιμέντε να πέσει καμιά μπούφλα πρώταΜετανάστρια έγραψε: 16 Ιουν 2019, 16:28 Παίδες μην το ψάχνετε. Ο Σύριζας ετοιμάζει χούντα με το πρόσχημα της τουρκικήε επιθετικότητας. Θα αναβάλει τις εκλογές για τρία χρόνια.
Αχ Κούλη μου!!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το ηθικο ειναι ακμαιοτατο

Θα τους γαμησουμε

Θα τους γαμησουμε
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
φροντισαν για το ηθικο η πολιτικη ταξη
Μπα κάτι υπερπατριωτες είναι αυτοί που σε ντου των Τουρκων θα πουλάνε λάδι έναντι πολυκατοικιας και θα δίνουν στον εχθρό τους αντιστασιακούς για αντίποινα.
η τουρκια παντα εκδηλωνονταν εκμεταλευομενη τη χαλαρωση στην ελλαδα
- Λίνο Βεντούρα
elchav έγραψε: 16 Ιουν 2019, 16:17 Γιατί η Ελλάδα ασχολείται με τα θέματα των καρπαζοεισπρακτόρων της Μέσης Ανατολής;
NewModelArmy έγραψε: 16 Ιουν 2019, 16:19 Εγω δεν καταλαβα γιατι η Ελλαδα ασχολειται με τα πετρελαια της Κυπρου.

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
τα πουλια κρωζουν
- Dante Alighieri
Μια εφημεριδα σας παρουσιαζει ενα εθνικο ζητημα με δοση κινδυνολογιας. Εσεις βγαινεται και λετε ενα σωρο ασυναρτησιες για την κυβερνηση το Τσιπρα. Τι σας νοιαζει περισσοτερο; η τελος παντων ποια ειναι ενσταση σας; Καταντατε αξιολυπητοι. σα να μην εχετε κανενα περιεχομενο μεσα σας και τιποτα σοβαρο να ασχοληθειτε. Ο νηματοθετης συμφωνει με τον Σατανικο εγκεφαλο; Αυτος που ειπε για τη "χαζομαρα" των κυπριων εχει να προτεινει κατι; Γιατι θα επρεπε οι Κυπριοι να κανουν κινηση που θα αρεσε σε εναν χρηστη του φορουμ; η ουσια που ειναι. Μιλατε για φυλακη των ανθρωπων της κυβερνησης. Ξεκαθαριστε. Θελετε να κανουν λαθος που θα βλαψει τη χωρα προκειμενου να τους δειτε στη φυλακη;
Κι αφου δεν αγαπατε την πατριδα που επικαλειστε γιατι δεν πατε ολοι στους παραδεισους που εξυμνειτε και να αφησετε τη χωρα στο ελεος της; Τι σας κοφτει εσας; Καλα οι μισοι το εχετε κανει ηδη και γραφετε απ το εξωτερικο. Αλλα και παλι, αφου η καθημερινοτητα σας ειναι εκει τι θελετε και ξημεροβραδυαζεστε εδω; Δεν σας κανουν παρεα οι ξενοι; Σας θεωρουν προβληματικους;
Κι αφου δεν αγαπατε την πατριδα που επικαλειστε γιατι δεν πατε ολοι στους παραδεισους που εξυμνειτε και να αφησετε τη χωρα στο ελεος της; Τι σας κοφτει εσας; Καλα οι μισοι το εχετε κανει ηδη και γραφετε απ το εξωτερικο. Αλλα και παλι, αφου η καθημερινοτητα σας ειναι εκει τι θελετε και ξημεροβραδυαζεστε εδω; Δεν σας κανουν παρεα οι ξενοι; Σας θεωρουν προβληματικους;
Hec est vipera versa in viscera genitricis
- NewModelArmy
Αλλος ενας για τη λιστα εκστρατειας για να σωσουμε τα αερια της Παφου.Μεγαλωνει το εκστρατευτικο σωμα.Οι μοντερνοι Λορδοι Βυρωνες.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Ιουν 2019, 16:36elchav έγραψε: 16 Ιουν 2019, 16:17 Γιατί η Ελλάδα ασχολείται με τα θέματα των καρπαζοεισπρακτόρων της Μέσης Ανατολής;NewModelArmy έγραψε: 16 Ιουν 2019, 16:19 Εγω δεν καταλαβα γιατι η Ελλαδα ασχολειται με τα πετρελαια της Κυπρου.![]()
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πολύ φοβούμαι πως ο επόμενος πολιτικός που θα βγει να μιλήσει με φόντο το Καστελόριζο, θα είναι ο Ταγίπ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre