εχω για ολους ρε δε χρειαζεται
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αίτηση για συντονιστής.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Αίτηση για συντονιστής.
Είδα ότι ακόμα δεν έγινα συντονιστής. Τελευταια προθεσμία τρεις μέρες ακόμα και μετά ανοίγω νήμα αποχώρησης αφού δεν αναγνωρίζονται τα προσόντα μου.
Απαγορεύονται τα νήματα αποχώρησης.
Το δηλώνω ως πρώτος επιλαχών συντονιστής (κατόπιν αριθμού πρωτοκόλου κι αίτησης) και δεσμεύομαι σε αυτό.
Το δηλώνω ως πρώτος επιλαχών συντονιστής (κατόπιν αριθμού πρωτοκόλου κι αίτησης) και δεσμεύομαι σε αυτό.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ο Κουφο είσαι;Ρούλης έγραψε: 07 Ιουν 2019, 18:49 Είδα ότι ακόμα δεν έγινα συντονιστής. Τελευταια προθεσμία τρεις μέρες ακόμα και μετά ανοίγω νήμα αποχώρησης αφού δεν αναγνωρίζονται τα προσόντα μου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ποτε και που ησουνα συντονιστης;?Ρούλης έγραψε: 07 Ιουν 2019, 18:49 Είδα ότι ακόμα δεν έγινα συντονιστής. Τελευταια προθεσμία τρεις μέρες ακόμα και μετά ανοίγω νήμα αποχώρησης αφού δεν αναγνωρίζονται τα προσόντα μου.
Ο Μαθουσάλα είσαι
χαρά στην υπομονή σου
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Οχι τώρα είμαι γιατρός και παλιά ήμουν συντονιστής στο γνήσιο πχόρουμτζιαρ και έριξα τρεις βδομαδες μπαν στον geroxekoutis το 2007 γιατί μας έτρωγε τις γκόμενες.Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Ιουν 2019, 22:16Ο Κουφο είσαι;Ρούλης έγραψε: 07 Ιουν 2019, 18:49 Είδα ότι ακόμα δεν έγινα συντονιστής. Τελευταια προθεσμία τρεις μέρες ακόμα και μετά ανοίγω νήμα αποχώρησης αφού δεν αναγνωρίζονται τα προσόντα μου.
Δίνω ακόμα τρεις μέρες προθεσμία να ικανοποιειθεί το δικαιο αίτημα μου και μετά ανοίγω νήμα προσωρινής ή οριστικης αποχωρησης.
Αν σου έτρωγε τις γκόμενες ο Γεροξεκούτης, δεν πληροίς τα προσόντα.Ρούλης έγραψε: 12 Ιουν 2019, 12:18 τώρα είμαι γιατρός και παλιά ήμουν συντονιστής στο γνήσιο πχόρουμτζιαρ και έριξα τρεις βδομαδες μπαν στον geroxekoutis το 2007 γιατί μας έτρωγε τις γκόμενες.
Πάνος Σκουρλέτης
Εσύ τοτε δεν ήσουνα υπερσυντονιστής και δεν ξέρεις τι παιζόταν στα μεγάλα σαλόνια.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Σόδομα και Γόμορρα.Ρούλης έγραψε: 12 Ιουν 2019, 12:29
Εσύ τοτε δεν ήσουνα υπερσυντονιστής και δεν ξέρεις τι παιζόταν στα μεγάλα σαλόνια.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Κι εσύ αν ήσουν τότε στο team, θα ήξερες ότι οι συντονιστές δεν έριχναν μπαν (ό,τι κι αν πίστευαν οι "απ' έξω").Ρούλης έγραψε: 12 Ιουν 2019, 12:29
shrike έγραψε: 12 Ιουν 2019, 14:22Κι εσύ αν ήσουν τότε στο team, θα ήξερες ότι οι συντονιστές δεν έριχναν μπαν (ό,τι κι αν πίστευαν οι "απ' έξω").
Αυτό έγινε μετά την τελευταία παρτούζα του 2007.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Χου ρε, που ήσουν και συντονιστής το 2007 και καλά...
Δε βλέπω να γίνομαι συντονιστής αλλά δε γαμιέται. Έχω χορτάσει από φορουμικά μεγαλεία. Θα μείνω και θα ξαναφέρω το αίτημα μου στο μέλλον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 1876 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
-
- 43 Απαντήσεις