ετσι για να ικανοποιησω λιγο και το φετιχ σου.
Δεν διαφώνησα μαζί σου. Καταλαβαίνω ότι μια τέτοια πράξη μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό σε κάποιον που έχει ήδη πολλά προβλήματα στο κεφάλι του.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Ιουν 2019, 03:56 Σταθη (νομιζω?) ειπα απ'την αρχη οτι δεν επευφημω τη πραξη αλλα νομιζω οτι θα πρεπει να κατανοησουμε το γεγονος οτι καποιος που ξυπναει και κοιματε νιωθοντας "παρανομος", δεν εχει παντα την ψυχικη ηρεμια να αντιμετωπισει καταστασεις. Εδω, εμεις που ειμαστε "νομιμοι" παιζουμε φαπες αν μπλεξουμε σε κινηση ή αν παμε στο ΙΚΑ. Φαντασου αν δεν ειχες τη δυνατοτητα ουτε να κυκλοφορησεις στον δρομο γιατι εισαι "παρανομος". Δε θελει και πολυ να σου γυρισει.
Και στην τελικη για τι παρανομοια μιλαμε? Ζω σχεδον δυο δεκαετιες στο εξωτερικο και απ'οτι εχω καταλαβει μονο εγω πληρωνω φορους μεχρι και την τελευταια δραχμη που βγαζω και πολλες φορες νιωθω και μαλακας γιατι ολοι οι γυρω μου το παιζουν μαγκες (btw, δεν ειναι Ελληνικο φαινομενο οπως πολλοι πιστευουν).
Και στη τελικη πιστευω οτι δεν ειχε κανεναν λογο να παει να τραβιξει βινετεο. Να αποδειξει τι? Οτι υπαρχει παραεμποριο? Χαιρω πολυ. Ας πηγαινε να κανει καταγγελια. Δικηγορος ειναι. Ξερει πολυ καλυτερα απο εμας τη διαδικασια. Η' ας πηγαινε και σε γιατρους, ταρβενιαριδες, κτλ να τραβηξει βιντεο. Και αν μπει και ο συνωμοσιολογος μεσα μου, ναι πιστευω οτι προετοιμαζει το εδαφος. Η ερωτηση μου "τον ΣΚΑΙ ποιος τον καλεσε" δεν ηταν τυχαια.
Δεν ειμαι ο blackpaint αλλα νομιζω οτι πανω-κατω και οι τρεις συμφωνουμε αλλα με διαφορετικη διατυπωσηST48410 έγραψε: 16 Ιουν 2019, 04:18Δεν διαφώνησα μαζί σου. Καταλαβαίνω ότι μια τέτοια πράξη μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό σε κάποιον που έχει ήδη πολλά προβλήματα στο κεφάλι του.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 16 Ιουν 2019, 03:56 Σταθη (νομιζω?) ειπα απ'την αρχη οτι δεν επευφημω τη πραξη αλλα νομιζω οτι θα πρεπει να κατανοησουμε το γεγονος οτι καποιος που ξυπναει και κοιματε νιωθοντας "παρανομος", δεν εχει παντα την ψυχικη ηρεμια να αντιμετωπισει καταστασεις. Εδω, εμεις που ειμαστε "νομιμοι" παιζουμε φαπες αν μπλεξουμε σε κινηση ή αν παμε στο ΙΚΑ. Φαντασου αν δεν ειχες τη δυνατοτητα ουτε να κυκλοφορησεις στον δρομο γιατι εισαι "παρανομος". Δε θελει και πολυ να σου γυρισει.
Και στην τελικη για τι παρανομοια μιλαμε? Ζω σχεδον δυο δεκαετιες στο εξωτερικο και απ'οτι εχω καταλαβει μονο εγω πληρωνω φορους μεχρι και την τελευταια δραχμη που βγαζω και πολλες φορες νιωθω και μαλακας γιατι ολοι οι γυρω μου το παιζουν μαγκες (btw, δεν ειναι Ελληνικο φαινομενο οπως πολλοι πιστευουν).
Και στη τελικη πιστευω οτι δεν ειχε κανεναν λογο να παει να τραβιξει βινετεο. Να αποδειξει τι? Οτι υπαρχει παραεμποριο? Χαιρω πολυ. Ας πηγαινε να κανει καταγγελια. Δικηγορος ειναι. Ξερει πολυ καλυτερα απο εμας τη διαδικασια. Η' ας πηγαινε και σε γιατρους, ταρβενιαριδες, κτλ να τραβηξει βιντεο. Και αν μπει και ο συνωμοσιολογος μεσα μου, ναι πιστευω οτι προετοιμαζει το εδαφος. Η ερωτηση μου "τον ΣΚΑΙ ποιος τον καλεσε" δεν ηταν τυχαια.
Άλλοι επικρότησαν τον ξυλοδαρμό και μου έκανε εντύπωση. Ναι, η πράξη μοιάζει περίεργη και θα μάθουμε κάποια στιγμή αν υπήρχαν άλλα κίνητρα αλλά και έτσι να είναι δεν μπορεί να δίνεται το μήνυμα ότι οι προπηλακισμοί είναι ανεκτοί. Επίσης τα πανεπιστήμια δεν μπορεί να γίνονται άσυλο για τέτοιου είδους επεισόδια. Σαν κοινωνία έχουμε κάνει τεράστια λάθη με ένα από αυτά ότι επιτρέψαμε το πολιτικό παιχνίδι να χρησιμοποιεί τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Να ενας καλος χριστιανοςLord Brum έγραψε: 15 Ιουν 2019, 23:47με το καλό να φάνε τα συντρόφια σου το πρώτο είδος ξυλοκοπήματοςμίστερ μαξ έγραψε: 15 Ιουν 2019, 19:01Δεν καταλαβες, υπαρχουν τα ξυλοκοπήματα που πανε νοσοκομείο και τα ξυλοκοπήματα που πάνε στο ΣΚΑΙ.Γραφικός έγραψε: 15 Ιουν 2019, 18:59 Καταδικάζουμε την βία μεν, αλλά αυτό δεν είναι ξυλοκόπημα δε. Πιο μεγάλο θα είναι το ψυχικό τραύμα του αθρώπου που φοβήθηκε, παρά τα σωματικά του. Κι η ψυχολογική βία είναι σοβαρή, δεν θέλω να την υποτιμήσω, αλλά ξυλοκόπημα χωρίς νοσοκομείο δεν υφίσταται.
Σε καυγάδες που κάνουμε για πλάκα με τον αδερφό μου καταλήγουμε με βαρύτερα τραύματα.![]()
Όχι,δεν είναι.Αυτή είναι η νέα εξέλιξη που συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ.Πριν τον ΣΥΡΙΖΑ οι αναρχικοί απέφευγαν να ρυπαίνουν ιδιωτικά διαμερίσματα.Ρύπαιναν μόνο δημόσια κτίρια ή έστω εγκαταλελειμμένα παλιά.Τώρα ρυπαίνουν και ιδιωτικά και στρέφονται εναντίον των ιδιοκτητών που θέλουν να τα προστατεύσουν επειδή αισθάνονται ότι έχουν κυβερνητική αβάντα και οι κάτοικοι φοβούνται.Εάν πας στα Πατήσια (οδός Ιωνίας,Αχαρνών κλπ) θα δείς συνθήματα στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο των πολυκατοικιών.Έχεις την εντύπωση ότι οι ένοικοι των διαμερισμάτων θέλουν να είναι λερωμένοι οι τοίχοι των σπιτιών τους από τις αφίσες και τα γκράφιτυ των αναρχικών;όχι φυσικά.Ο λόγος είναι ότι φοβούνται.Έχει αρχίσει μια αδιόρατη τρομοκρατία των αναρχικών κατά του λαού.Αυτή είναι ανοιχτή στα Εξάρχεια που τους τα έχει παραχωρήσει ο Τσίπρας και καλυμμένη σε κάποιες άλλες συνοικίες.Κάτω όμως από την απάθεια και τη σιωπή το μίσος των "μικροαστών" κατά των αναρχικών αυξάνεται.Ορέστης 35 έγραψε: 16 Ιουν 2019, 00:19 Ενταξει παιζει να ειναι και οννεδιτες που τρολαρουν με ψευδοαναρχικες αφισες.
Ψευτης. Καμια τρομοκρατια δεν υπαρχει εκτος απο αυτη του κρατους και των παρακρατικων εξαρτηματων- ΝΔ μαρινακης. Παντα υπηρχαν γκραφιτι σε ιδιωτικες πολυκατοικειες και μαλιστα αυτα ειναι ατραξιον για τουρισμο. Αναβαθμιζουν την ποιοτητα ζωης απο τα το μουντο αστικο τοπιο που επεβαλε το ΝΔΣΟΚ.πατησιωτης έγραψε: 16 Ιουν 2019, 11:04...
Έχει αρχίσει μια αδιόρατη τρομοκρατία των αναρχικών κατά του λαού.Αυτή είναι ανοιχτή στα Εξάρχεια που τους τα έχει παραχωρήσει ο Τσίπρας και καλυμμένη σε κάποιες άλλες συνοικίες.Κάτω όμως από την απάθεια και τη σιωπή το μίσος των "μικροαστών" κατά των αναρχικών αυξάνεται.
Όποιος από εσάς ζει σε μουντό αστικό τοπίο να δημοσιεύσει την διεύθυνσή του και να προσκαλέσει τους "καλλιτέχνες" να του κάνουν το σπίτι τουριστική ατραξιόν. Το να ειρωνεύεστε συνέχεια τον κόσμο που αντιμετωπίζει πραγματικά προβλήματα έχει μάλλον αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα. Ιδίως όσοι δεν ζείτε σε τέτοιες περιοχές και γράφετε εκ του ασφαλούς.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιουν 2019, 11:28 Παντα υπηρχαν γκραφιτι σε ιδιωτικες πολυκατοικειες και μαλιστα αυτα ειναι ατραξιον για τουρισμο. Αναβαθμιζουν την ποιοτητα ζωης απο τα το μουντο αστικο τοπιο που επεβαλε το ΝΔΣΟΚ.
Το προβλημα δεν ειναι το γκραφιτι που ειναι μορφη τεχνης και αναπτερωνει το ηθικο και την ψυχη αλλα ο υποκατωτατος μισθος, η ανεργεια και τα 600 ευρω νοικι για να στεγασεις την οικογενια σου. Αλλα οι ΝΔουλοι σηκωνουν μη-θεματα για να καλυψουν την βαρβαρη πολιτικη τους.ST48410 έγραψε: 16 Ιουν 2019, 11:34Όποιος από εσάς ζει σε μουντό αστικό τοπίο να δημοσιεύσει την διεύθυνσή του και να προσκαλέσει τους "καλλιτέχνες" να του κάνουν το σπίτι τουριστική ατραξιόν. Το να ειρωνεύεστε συνέχεια τον κόσμο που αντιμετωπίζει πραγματικά προβλήματα έχει μάλλον αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα. Ιδίως όσοι δεν ζείτε σε τέτοιες περιοχές και γράφετε εκ του ασφαλούς.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιουν 2019, 11:28 Παντα υπηρχαν γκραφιτι σε ιδιωτικες πολυκατοικειες και μαλιστα αυτα ειναι ατραξιον για τουρισμο. Αναβαθμιζουν την ποιοτητα ζωης απο τα το μουντο αστικο τοπιο που επεβαλε το ΝΔΣΟΚ.
Και μενα μου ηρθε αυθορμητα η λεξη- και τρομαξα.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2019, 11:39
Έλεος.![]()
Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τις παρωχημένες εκφράσεις των έντεχνων μπουρζούαδων.
Ε, άμα σου λέω.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιουν 2019, 11:41Και μενα μου ηρθε αυθορμητα η λεξη- και τρομαξα.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2019, 11:39
Έλεος.![]()
Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τις παρωχημένες εκφράσεις των έντεχνων μπουρζούαδων.
Αυτο θα με τρομαζε περισσοτεροΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2019, 11:49Ε, άμα σου λέω.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιουν 2019, 11:41Και μενα μου ηρθε αυθορμητα η λεξη- και τρομαξα.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2019, 11:39
Έλεος.![]()
Να μου στέλνεις τα μηνύματα για επιμέλεια κειμένου.
Ευγενική χορηγία στην εκπαίδευση/ενσωμάτωση προβληματικών μειονοτήτων στο αστικό περιβάλλον.
Για ποιο λόγο;μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιουν 2019, 11:52Αυτο θα με τρομαζε περισσοτεροΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2019, 11:49Ε, άμα σου λέω.
Ευγενική χορηγία στην εκπαίδευση/ενσωμάτωση προβληματικών μειονοτήτων στο αστικό περιβάλλον.
Δεν νομιζω Γαλη. Απλα δεν μου ταιριαζουντα νιαουρισματα. Τα θεωρω βαρβαρη γλωσσα.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2019, 11:54Για ποιο λόγο;μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιουν 2019, 11:52Αυτο θα με τρομαζε περισσοτεροΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2019, 11:49
Ε, άμα σου λέω.
Πρέπει να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τους φόβους μας πριν κάνουμε κήρυγμα για τους φόβους των άλλων, δεν νομίζεις;