!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λιγη σατιρα
- Dante Alighieri
Λιγη σατιρα
Ετσι να ευθυμησουμε λιγο. Ας δουμε ενα αποσπασμα απο το 16:23 μεχρι το 19:40

Hec est vipera versa in viscera genitricis
- Υδράργυρος
Re: Λιγη σατιρα
Εσυ ποιος χρηστης εισαι;
- Dante Alighieri
Για να κανεις όμως σατιρα, δεν πρέπει να είσαι κολλημένος και μαλιστα με το Συριζα, ετσι;
"Άχρι καιρού..."
Ο λαζόπουλος είναι δυστυχώς άξιος εκπρόσωπος της νεο"ελληνικής" κοινωνίας και νοοτροπίας. βασικά και η μορφή και παρουσία του ακόμη πιάνουν την αύρα του χειρότερου κακόμοιρου, γλύφτη, άνανδρου νεολ
ΓΕΣΑΡ έγραψε: 16 Ιουν 2019, 01:44 Ο λαζόπουλος είναι δυστυχώς άξιος εκπρόσωπος της νεο"ελληνικής" κοινωνίας και νοοτροπίας. βασικά και η μορφή και παρουσία του ακόμη πιάνουν την αύρα του χειρότερου κακόμοιρου, γλύφτη, άνανδρου νεολ
"Άχρι καιρού..."
- wooded glade
Τω χειμάρρω φουντωτώ λέμε όλοι από απομνημονεύτων χρόνων αλλά ... μην πειράξει κανένας τους δημοσίους υπαλλήλους.
Μιά φορά κι ένα καιρό ήταν το τρομακτικό μου παράδειγμα με το μαγαζάκι ενός φίλου μου στην οδό Φιλελλήνων που έκλεισε το 1995 και είπα εγώ -για να με αποκηρύξουν οι ζαίοι μετά βδελιυγμίας- ότι αν ήταν δημόσιο αυτό τότε θα ζήταγαν ακόμα αναδρομικές συντάξεις οι υπάλληλοι.
Ενώ λοιπόν το πχόρουμ αναδιοργανούτο εκείνη την εποχή, διαβάσαμε στις ειδήσεις για τον ... φρουρό της Μελίνας Μερκούρη που έπαιρνε ακόμα μισθό για να τη φυλάει το 2017. Μ' έφαγε και για ένα χρόνο αυτός αφού η Μελίνα Μερκούρη πέθανε το 1994.
Μιά φορά κι ένα καιρό ήταν το τρομακτικό μου παράδειγμα με το μαγαζάκι ενός φίλου μου στην οδό Φιλελλήνων που έκλεισε το 1995 και είπα εγώ -για να με αποκηρύξουν οι ζαίοι μετά βδελιυγμίας- ότι αν ήταν δημόσιο αυτό τότε θα ζήταγαν ακόμα αναδρομικές συντάξεις οι υπάλληλοι.
Ενώ λοιπόν το πχόρουμ αναδιοργανούτο εκείνη την εποχή, διαβάσαμε στις ειδήσεις για τον ... φρουρό της Μελίνας Μερκούρη που έπαιρνε ακόμα μισθό για να τη φυλάει το 2017. Μ' έφαγε και για ένα χρόνο αυτός αφού η Μελίνα Μερκούρη πέθανε το 1994.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-