!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι φάπες στους χρυσαυγίτες συνεχίζονται

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Οι φάπες στους χρυσαυγίτες συνεχίζονται

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Χρυσαυγουλια επειδη βαλατε ενα εβραιο αναμεσα σας, δεν σημαινει οτι δεν ειστε αντισιμήτες.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Apergos8 έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:22
Γάταρος έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:17 Δεν έχω ιδέα. Ούτε καν μέλος της Χρυσής Αυγής δεν είμαι. Εγώ ψηφίζω Χρυσή Αυγή επειδή θεωρώ ότι το νούμερο ένα πρόβλημα του ελληνικού λαού είναι η λαθροεισβολή. Από εκεί και πέρα όλα τ' άλλα τα βλέπω ως λεπτομέρειες.
Υπάρχουν κι άλλα κόμματα που λένε να μπει φρένο στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση πέρα από τημ Χρυσή Αυγή. Γιατί ψηφίζεις Χρυσή Αυγή και όχι κάποιο άλλο λοιπόν;
Η Χρυσή Αυγή είναι το μεγαλύτερο κόμμα που έχει αυτή τη θέση και θεωρώ ότι το καλύτερο είναι να συνασπιστούμε εκεί. Όταν ο ΛΑ.Ο.Σ. ήταν το μεγαλύτερο κόμμα κατά της λαθροεισβολής ψήφιζα ΛΑ.Ο.Σ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 15 Ιουν 2019, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

μίστερ μαξ έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:25 Χρυσαυγουλια επειδη βαλατε ενα εβραιο αναμεσα σας, δεν σημαινει οτι δεν ειστε αντισιμήτες.
Ανθέλληνες να μην είμαστε και για όλα τ' άλλα στ' @@ μας.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Γάταρος έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:27
μίστερ μαξ έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:25 Χρυσαυγουλια επειδη βαλατε ενα εβραιο αναμεσα σας, δεν σημαινει οτι δεν ειστε αντισιμήτες.
:smt023
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Γάταρος έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:24Από το διαδίκτυο. Ξέρω σίγουρα έναν Εβραίο που ήταν Χρυσαυγίτης κι αυτός και η αδερφή του. Νομίζω ότι ήταν μέλη. Και δεν μιλάμε για τώρα, αλλά για τις σκληροπυρηνικές εποχές της Χρυσής Αυγής.
Eγώ στο Διαδίκτυο μπορώ να λέω πως είμαι και Ινδουιστής. Προσωπικά, ξέρω πως όλοι οι Χρυσαυγίτες βρίζουν τους Εβραίους.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

μίστερ μαξ έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:28
Γάταρος έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:27
:smt023
Είπε μην
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Cavaliere έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:40
Γάταρος έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:24Από το διαδίκτυο. Ξέρω σίγουρα έναν Εβραίο που ήταν Χρυσαυγίτης κι αυτός και η αδερφή του. Νομίζω ότι ήταν μέλη. Και δεν μιλάμε για τώρα, αλλά για τις σκληροπυρηνικές εποχές της Χρυσής Αυγής.
Eγώ στο Διαδίκτυο μπορώ να λέω πως είμαι και Ινδουιστής. Προσωπικά, ξέρω πως όλοι οι Χρυσαυγίτες βρίζουν τους Εβραίους.
Ενδεικτικά δες εδώ: http://antizitro.blogspot.com/2016/04/blog-post_85.html
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

Beria έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:02

Δέχεστε Εβραίους στην ΧΑ;;
Δεν ειμαι στην ΧΑ αλλα απο οτι βλεπω δεχονται.Επικροτω,οι σωστοι εβραιοι που ασπαζονται Τραμπισμο πρεπει να ειναι ευπροσδεκτοι.

Εικόνα
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Γάταρος έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:54Ενδεικτικά δες εδώ: http://antizitro.blogspot.com/2016/04/blog-post_85.html
Aν κατάλαβα καλά, ένας δημοσιογράφος που παλιά τον στείλαν ρεπόρτερ στο Ισραήλ, μπήκε στην ΧΑ. So, what?
Ordem e Progresso.
Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

Κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα για πατρίδα και φυλή.

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Drexler έγραψε: 15 Ιουν 2019, 18:14

Δεν ειμαι στην ΧΑ αλλα απο οτι βλεπω δεχονται.Επικροτω,οι σωστοι εβραιοι που ασπαζονται Τραμπισμο πρεπει να ειναι ευπροσδεκτοι.

Εικόνα
σοβαρα τωρα?
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Ο drexler ως συνήθως κάνει και λίγη πλάκα.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Cavaliere έγραψε: 15 Ιουν 2019, 21:04
Γάταρος έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:54Ενδεικτικά δες εδώ: http://antizitro.blogspot.com/2016/04/blog-post_85.html
Aν κατάλαβα καλά, ένας δημοσιογράφος που παλιά τον στείλαν ρεπόρτερ στο Ισραήλ, μπήκε στην ΧΑ. So, what?
Ανάποδα είναι τα πράγματα, σαχλαμάρες του Γάταρου.
Ο Πεκλάρης στα νιάτα του ήταν Χρυσαυγίτης, ναζι, δηλαδή.
Μεγαλώνοντας άνοιξε τα μάτια του και κατάλαβε. Τα εξηγεί ο ίδιος:

"... Ναι, άλλαξα. Η σχέση με τη ΧΑ ήταν όταν ήμουν 18χρ. (τώρα είμαι 43) και οφειλόταν στο γεγονός ότι προέρχομαι από μια ακροδεξιά / φιλοβασιλική / αντικομμουνιστική οικογένεια, οπότε στη μετεφηβεία μου θέλοντας να ριζοσπαστικοποιηθώ στράφηκα ενστικτωδώς προς την ακροδεξιά, λόγω έντονων βιωμάτων. Μετά από 2-3 χρόνια κατάλαβα το μεγάλο λάθος και αποχώρησα διακόπτωντας κάθε επαφή. Η αδελφή μου δεν ήταν στέλεχος, είχε σχέση με ένα στέλεχος. Αποχώρησε κι αυτή μαζί μου, το ίδιο αηδιασμένη και τρομαγμένη. Σήμερα αν διαβάσεις αυτά που γράφει στο προφίλ της στο FB θα διαπιστώσεις πως πιο αντίφα πεθαίνεις...

Πολιτικά, από τότε, έχω διανύσει όλο το φάσμα με κατεύθυνση προς τα αριστερά, και με πολύ διάβασμα, ταξίδι και ψυχανάλυση έχω ξεριζώσει από πάνω μου κάθε βίωμα, κάτι που είναι μια επίπονη και δύσκολη διαδικασία, εφ’ όσον μιλάμε για πράγματα που είχαν φυτευτεί σε πρώιμες ηλικίες. Από το 2010 συμμετέχω στο Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα και το Στέκι Μεταναστών, ενεργά σε όλες τις κινηματικές δράσεις. Με τον Σύριζα δεν έχω καμμία σχέση, ούτε ποτέ είχα, εκτός από κάποιες προσωπικές φιλίες. Όταν προωθούσε την ανατροπή τον υποστήριξα κριτικά και προωθητικά, αλλά μετα τη μετάλλαξή του, πέρασα απέναντι..."
Το δημοσίευμα του Ιου* [αναφερεται στον γνωστο δημοσιογραφο με το προσωνυμιο Ιος] είχε γίνει ως εξής: Εγώ τότε (1997) ως δημοσιογράφος κάλυπτα το ρεπορτάζ της ΝΔ και πολιτικά - έχοντας αφήσει πίσω την ακροδεξιά - σκεφτόμουν πιο φιλελεύθερα / κεντροδεξιά. Τότε, ο Γ. Καρατζαφέρης είχε αρχίσει ένα φλερτ με την ΧΑ καλώντας τους “να έρθουν στη ΝΔ”. Διάφοροι δημοσιογράφοι και πολιτικοί είχαν αναρωτηθεί τότε “τι απαντάει η ΧΑ;”. Προσφέρθηκα εκείνη τη στιγμή να ρωτήσω εγώ τον Μιχαλολιάκο, με στόχο να του πάρω μια αρνητική απάντηση για να σταματήσει το φλερτ του Καρατζαφέρη. Πράγματι, είπε “να έρθει η ΝΔ σε μας”. Το κείμενο γράφτηκε έτσι όπως γράφτηκε γιατί δεν με έπαιρνε να κάνω διαφορετικά, λόγω του γνωστού σταμπαρίσματος).

Αυτό που θα ήθελα να πω, γενικά, είναι ότι το γεγονός πως κάποιος πιτσιρικάς βρίσκεται στη ΧΑ σε κάποια φάση, δεν σημαίνει ότι είναι χαμένος για πάντα. Δεν κρίνω μόνο από τον εαυτό μου, αλλά και από πολύ κόσμο που είχα γνωρίσει τότε στη ΧΑ και σήμερα είναι όλοι φουλ αντιρατσιστές και αντίφες. Ίσως (όπως κι εγώ) γιατί γνωρίζουν από τα μέσα το φόβο, το μίσος και την τοξικότητα του ρατσισμού και του φασισμού. Και όταν κάτι απαίσιο το έχεις δοκιμάσει, μπορείς να το σιχαθείς πολύ περισσότερο σε σχέση με κάποιον που δεν το έχει δοκιμάσει ποτέ.

αυτά. εγώ νιώθω πάντα λίγο καλύτερα μετά από τέτοιες εξομολογήσεις.

ευχαριστώ για την κατανόηση..."
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 15 Ιουν 2019, 23:30
Drexler έγραψε: 15 Ιουν 2019, 18:14

Εικόνα
σοβαρα τωρα?
Eνα ειναι το ερωτημα.

Εικόνα

Τα υπολοιπα δεν εχουν σημασια.

Εικόνα
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Εισαι καλο τρολ ρε μπαγασα :)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”