Πού ξέρεις, μπορεί και να τα έχω και να διαβάζω τις διθυραμβικές κριτικές και σχόλια που συνοδεύουν τη βαρυσήμαντη επιστημονική σου συνεισφοράseismic έγραψε: 15 Ιουν 2019, 21:36Πλήρωσε και εσύ συνδρομή στο περιοδικό << Μεταλλικές Κατασκευές >> << Σκυρόδεμα και Χάλυβας >> << Σύγχρονη Τεχνική Επιθεώρηση >> στα οποία γράφω άρθρα για πολιτικούς μηχανικούς για να μάθεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?
Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?
Πόσα λεφτά σου έχει κοστίσει μέχρι στιγμής αυτή η πατέντα;
Δεδομένου της μηδενικής ανταπόκρισης της επιστημονικής κοινότητας και του γεγονότος πως τα τελευταία 10 χρόνια άντε να έχουν πεθάνει 2 άτομα στην Ελλάδα από σεισμό, θεωρείς πως άξιζε; Δεν θα ήταν καλύτερο να ασχοληθείς από εδώ και στο εξης με κάτι άλλο;
Δεδομένου της μηδενικής ανταπόκρισης της επιστημονικής κοινότητας και του γεγονότος πως τα τελευταία 10 χρόνια άντε να έχουν πεθάνει 2 άτομα στην Ελλάδα από σεισμό, θεωρείς πως άξιζε; Δεν θα ήταν καλύτερο να ασχοληθείς από εδώ και στο εξης με κάτι άλλο;
Είχε δώσει 50 χιλιάρικα μέχρι πριν 2 χρόνια.ΓΕΣΑΡ έγραψε: 15 Ιουν 2019, 21:44Πόσα λεφτά σου έχει κοστίσει μέχρι στιγμής αυτή η πατέντα; Δεδομένου της μηδενικής ανταπόκρισης της επιστημονικής κοινότητας και του γεγονότος πως τα τελευταία 10 χρόνια άντε να έχουν πεθάνει 2 άτομα στην Ελλάδα από σεισμό, θεωρείς πως άξιζε; Δεν θα ήταν καλύτερο να ασχοληθείς από εδώ και στο εξης με κάτι άλλο;
Αλλά δε φταίει ότι γράφει βλακείες, φταίνε οι νεφελίμ και η λέσχη μπίλτεμπερκ που δεν περπατάει το πράγμα.
Δεν υπάρχουν σχόλιαArchmage έγραψε: 15 Ιουν 2019, 21:41Πού ξέρεις, μπορεί και να τα έχω και να διαβάζω τις διθυραμβικές κριτικές και σχόλια που συνοδεύουν τη βαρυσήμαντη επιστημονική σου συνεισφοράseismic έγραψε: 15 Ιουν 2019, 21:36Πλήρωσε και εσύ συνδρομή στο περιοδικό << Μεταλλικές Κατασκευές >> << Σκυρόδεμα και Χάλυβας >> << Σύγχρονη Τεχνική Επιθεώρηση >> στα οποία γράφω άρθρα για πολιτικούς μηχανικούς για να μάθεις.![]()
Είμαι και επιπέδου
level: max
Πεντάστερος https://www.3dr.eu/forum/viewtopic.php? ... &start=330
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Λες στον καλύτερο πολιτικό μηχανικό που πέρασε από τον πλανήτη να αλλάξει επάγγελμαΓΕΣΑΡ έγραψε: 15 Ιουν 2019, 21:44 Πόσα λεφτά σου έχει κοστίσει μέχρι στιγμής αυτή η πατέντα;
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Μπράβο ρε, τους έχεις αποστομώσει όλους! Διαβάζουν τις σαχλαμάρες σου και δεν μπορούν να απαντήσουν από τα γέλιαseismic έγραψε: 15 Ιουν 2019, 21:50Δεν υπάρχουν σχόλια![]()
Είμαι και επιπέδου
level: max
Πεντάστερος https://www.3dr.eu/forum/viewtopic.php? ... &start=330
Και μάλιστα αφού πήρες και πέντε αστέρια στο τάδε φόρουμ προφανώς αποδεικνύεται η βαρυσήμαντη επιστημονική σου συνεισφορά, δε χρειάζεται τίποτα άλλο.
Ναι η φορουματζίδες ξέρουν αν προχωράει η έρευνα της πατέντας είναι επιστήμονες στις ύβρεις!Archmage έγραψε: 15 Ιουν 2019, 21:46Είχε δώσει 50 χιλιάρικα μέχρι πριν 2 χρόνια.ΓΕΣΑΡ έγραψε: 15 Ιουν 2019, 21:44Πόσα λεφτά σου έχει κοστίσει μέχρι στιγμής αυτή η πατέντα; Δεδομένου της μηδενικής ανταπόκρισης της επιστημονικής κοινότητας και του γεγονότος πως τα τελευταία 10 χρόνια άντε να έχουν πεθάνει 2 άτομα στην Ελλάδα από σεισμό, θεωρείς πως άξιζε; Δεν θα ήταν καλύτερο να ασχοληθείς από εδώ και στο εξης με κάτι άλλο;
Αλλά δε φταίει ότι γράφει βλακείες, φταίνε οι νεφελίμ και η λέσχη μπίλτεμπερκ που δεν περπατάει το πράγμα.
Με βάση αυτά που γράφεις φυσικά και προχωράει η έρευνα της «πατέντας στο άφθονο γέλιο», αλλά μέχρι εκεί. Για τα άλλα, τα αντισεισμικά, πιο πιθανό είναι να κλαψουρίζεις άλλα 10 χρόνια στο φόρουμ παρά να φτιάξεις σπίτι που αντέχει στα απειρομύρια τζι που φαντασιώνεσαι.seismic έγραψε: 15 Ιουν 2019, 21:56Ναι η φορουματζίδες ξέρουν αν προχωράει η έρευνα της πατέντας είναι επιστήμονες στις ύβρεις!
Archmage έγραψε: 15 Ιουν 2019, 21:46Είχε δώσει 50 χιλιάρικα μέχρι πριν 2 χρόνια.ΓΕΣΑΡ έγραψε: 15 Ιουν 2019, 21:44Πόσα λεφτά σου έχει κοστίσει μέχρι στιγμής αυτή η πατέντα; Δεδομένου της μηδενικής ανταπόκρισης της επιστημονικής κοινότητας και του γεγονότος πως τα τελευταία 10 χρόνια άντε να έχουν πεθάνει 2 άτομα στην Ελλάδα από σεισμό, θεωρείς πως άξιζε; Δεν θα ήταν καλύτερο να ασχοληθείς από εδώ και στο εξης με κάτι άλλο;
Σας έδειξα ότι μπορώ να κάνω μελέτες, δημοσιεύσεις, πειράματα. Εσείς εκτός από τις τάπες που τρώτε από εμένα τι άλλο έχετε να δείξετε?
200000 έχω δώσει.ΓΕΣΑΡ έγραψε: 15 Ιουν 2019, 22:01Archmage έγραψε: 15 Ιουν 2019, 21:46Είχε δώσει 50 χιλιάρικα μέχρι πριν 2 χρόνια.ΓΕΣΑΡ έγραψε: 15 Ιουν 2019, 21:44Πόσα λεφτά σου έχει κοστίσει μέχρι στιγμής αυτή η πατέντα; Δεδομένου της μηδενικής ανταπόκρισης της επιστημονικής κοινότητας και του γεγονότος πως τα τελευταία 10 χρόνια άντε να έχουν πεθάνει 2 άτομα στην Ελλάδα από σεισμό, θεωρείς πως άξιζε; Δεν θα ήταν καλύτερο να ασχοληθείς από εδώ και στο εξης με κάτι άλλο;
Αλλά δε φταίει ότι γράφει βλακείες, φταίνε οι νεφελίμ και η λέσχη μπίλτεμπερκ που δεν περπατάει το πράγμα.![]()
![]()
200,000;
Τι, στραγάλια;
Τα σκουπίδια σε πληρωμένες κινεζιές δεν είναι μελέτες και δημοσίευση και το μπετό στην αυλή σου που μέτρησες κυριολεκτικά με το μάτι δεν είναι πείραμα.
Δώσε κι άλλο γέλιο. Σου θυμίζω αυτή ήταν η απάντησή σου σε σχολικές πράξεις:seismic έγραψε: 15 Ιουν 2019, 22:04Εσείς εκτός από τις τάπες που τρώτε από εμένα τι άλλο έχετε να δείξετε?
υγ: 200 χιλιάρικα ε; Μπράβο, τουλάχιστον... κινείς χρήμα στην αγορά
Τις μαλακίες δεν τις καταλαβαίνω.Archmage έγραψε: 15 Ιουν 2019, 22:09Τα σκουπίδια σε πληρωμένες κινεζιές δεν είναι μελέτες και δημοσίευση και το μπετό στην αυλή σου που μέτρησες κυριολεκτικά με το μάτι δεν είναι πείραμα.
Δώσε κι άλλο γέλιο. Σου θυμίζω αυτή ήταν η απάντησή σου σε σχολικές πράξεις:seismic έγραψε: 15 Ιουν 2019, 22:04Εσείς εκτός από τις τάπες που τρώτε από εμένα τι άλλο έχετε να δείξετε?
υγ: 200 χιλιάρικα ε; Μπράβο, τουλάχιστον... κινείς χρήμα στην αγορά![]()
Ε βέβαια, πολλαπλασιασμός και διαίρεση στα δικά σου δεδομένα είναι, πώς να καταλάβεις
Πεντάστερος με πατέντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση