Σας γλενταει ο ομογενης απο το Χαρλεμ!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι φάπες στους χρυσαυγίτες συνεχίζονται
Re: Οι φάπες στους χρυσαυγίτες συνεχίζονται
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Ετοιμαζει αντεπιθεση ο Λεβε με Ρωμανια,αδερφη Κατσιφα και θρυλικο Κατσικη!Kauldron έγραψε: 12 Ιουν 2019, 19:49
Πάει, χάσαμε το κελεπούρι.Αυτα που γραφουν
Ειναι ολα
Ψεματα και μηνυσιμα
Αν κατεβω μονο με την
Ενωση κεντρωων
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μπαλαδόροι είναι για κόμματα σαν τη νουδού, που πήγε κι έβαλε τον Ζαγοράκη, που δε ξέρει να μιλήσει ελληνικά, στην ευρωβουλή, και τα νούμερα οι ψηφοφόροι τους τον ψήφισαν.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Golden Age
Αυτό για όσους πιστεύουν ότι ο Λεοντιάδης "δεν είχε καμμία σχέση":
Ο Μιχάλης Λεοντιάδης με τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019
Επιστολή του Συναγωνιστή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση στον Μιχάλη Λεοντιάδη
Αγαπητέ Μιχάλη Λεοντιάδη,
Καταρχάς να σου θυμίσω ότι όταν βγάλαμε την φωτογραφία, στην οποία είναι και ο κοινός μας φίλος, και εγώ ήξερα ποιος ήσουν αλλά και εσύ ήξερες ποιος ήμουν εγώ!
Σκέφτηκα να σου κάνω την πρόταση να αγωνιστούμε μαζί, γιατί σε θαύμαζα από μικρό παιδί ως ποδοσφαιριστή τότε στα πέτρινα χρόνια του ΠΑΟΚ, γιατί εγώ ΠΑΟΚ έγινα σε δύσκολους καιρούς. Σε θαύμαζα για τον δυναμισμό σου, αλλά και τον ακέραιο χαρακτήρα σου.
Δεν ξέρω τι σου άλλαξε την γνώμη και έκανες πίσω. Όμως θα ήταν πιο σωστό να βγεις και να πεις ότι κύριοι πράγματι είχα μια πρόταση από την Χρυσή Αυγή, την οποία και αποδέχθηκα, αλλά μετά το σκέφτηκα καλύτερα και το μετάνιωσα. Όχι να λες δεν γνωρίζω τίποτα και διαμαρτύρομαι!
Δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί ξαφνικά και βάλαμε το όνομά σου στις λίστες της Χρυσής Αυγής. Δεν πειράζει... καλή καρδιά!
Εγώ θα κρατήσω να θυμάμαι τον Μιχάλη Λεοντιάδη που θαύμαζα από παλιά. Η αλήθεια είναι πως να κατέβεις υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή δεν είναι εύκολο πράγμα, είναι δύσκολο το... ταμπούρι μας.
Μπορεί να μην μας ένωσε η αγάπη για κοινό πολιτικό Αγώνα, μας ενώνει ακόμα η αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι καλή συνέχεια σε ό,τι και αν κάνεις.
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας
Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης
http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view ... z5qob72ScU
Δέχεστε Εβραίους στην ΧΑ;;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σαν αυτές τις φάπες δεν έχει.
Ωραία τρέχετε.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Ο πρώτος Εβραίος χρυσαυγίτης. Shalom.
Ordem e Progresso.
Δεν είναι ο πρώτος.
Για να καταλάβω: Η Χ.Α. δέχεται ως Έλληνες τους εβραϊκής καταγωγής Έλληνες; Good.
Ordem e Progresso.
Δεν έχω ιδέα. Ούτε καν μέλος της Χρυσής Αυγής δεν είμαι. Εγώ ψηφίζω Χρυσή Αυγή επειδή θεωρώ ότι το νούμερο ένα πρόβλημα του ελληνικού λαού είναι η λαθροεισβολή. Από εκεί και πέρα όλα τ' άλλα τα βλέπω ως λεπτομέρειες.
Ναι, αλλά απαντάς δεν είναι ο πρώτοςΓάταρος έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:17Δεν έχω ιδέα. Ούτε καν μέλος της Χρυσής Αυγής δεν είμαι. Εγώ ψηφίζω Χρυσή Αυγή επειδή θεωρώ ότι το νούμερο ένα πρόβλημα του ελληνικού λαού είναι η λαθροεισβολή. Από εκεί και πέρα όλα τ' άλλα τα βλέπω ως λεπτομέρειες.
τι εννοείς αν δεν έχεις ιδέα;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Κι από πού γνωρίζεις πως δεν είναι ο πρώτος;Γάταρος έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:17Δεν έχω ιδέα. Ούτε καν μέλος της Χρυσής Αυγής δεν είμαι. Εγώ ψηφίζω Χρυσή Αυγή επειδή θεωρώ ότι το νούμερο ένα πρόβλημα του ελληνικού λαού είναι η λαθροεισβολή. Από εκεί και πέρα όλα τ' άλλα τα βλέπω ως λεπτομέρειες.
Ordem e Progresso.
Ξέρω ότι δεν είναι ο πρώτος Εβραίος που έχει υπάρξει στη Χρυσή Αυγή αλλά δεν έχω ιδέα αν η Χρυσή Αυγή τους βλέπει ως Έλληνες.Beria έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:18Ναι, αλλά απαντάς δεν είναι ο πρώτοςΓάταρος έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:17Δεν έχω ιδέα. Ούτε καν μέλος της Χρυσής Αυγής δεν είμαι. Εγώ ψηφίζω Χρυσή Αυγή επειδή θεωρώ ότι το νούμερο ένα πρόβλημα του ελληνικού λαού είναι η λαθροεισβολή. Από εκεί και πέρα όλα τ' άλλα τα βλέπω ως λεπτομέρειες.Cavaliere έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:15 Για να καταλάβω: Η Χ.Α. δέχεται ως Έλληνες τους εβραϊκής καταγωγής Έλληνες; Good.
τι εννοείς αν δεν έχεις ιδέα;
Υπάρχουν κι άλλα κόμματα που λένε να μπει φρένο στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση πέρα από τημ Χρυσή Αυγή. Γιατί ψηφίζεις Χρυσή Αυγή και όχι κάποιο άλλο λοιπόν;Γάταρος έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:17Δεν έχω ιδέα. Ούτε καν μέλος της Χρυσής Αυγής δεν είμαι. Εγώ ψηφίζω Χρυσή Αυγή επειδή θεωρώ ότι το νούμερο ένα πρόβλημα του ελληνικού λαού είναι η λαθροεισβολή. Από εκεί και πέρα όλα τ' άλλα τα βλέπω ως λεπτομέρειες.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Από το διαδίκτυο. Ξέρω σίγουρα έναν Εβραίο που ήταν Χρυσαυγίτης κι αυτός και η αδερφή του. Νομίζω ότι ήταν μέλη. Και δεν μιλάμε για τώρα, αλλά για τις σκληροπυρηνικές εποχές της Χρυσής Αυγής.Cavaliere έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:19Κι από πού γνωρίζεις πως δεν είναι ο πρώτος;Γάταρος έγραψε: 15 Ιουν 2019, 16:17Δεν έχω ιδέα. Ούτε καν μέλος της Χρυσής Αυγής δεν είμαι. Εγώ ψηφίζω Χρυσή Αυγή επειδή θεωρώ ότι το νούμερο ένα πρόβλημα του ελληνικού λαού είναι η λαθροεισβολή. Από εκεί και πέρα όλα τ' άλλα τα βλέπω ως λεπτομέρειες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
-
- 0 Απαντήσεις