Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Dante Alighieri έγραψε: 14 Ιουν 2019, 11:34
Αυτος που ισχυριζεται οτι ειναι straight ενω νιωθει την αναγκη να πληττει διαρκως τους gay, δεν ειναι straight.
...Αυτός που είναι σύριζα και νιώθει την ανάγκη να πλήττει διαρκώς τη δεξιά τι είναι;
Ζηλευει ο ενας την κακοηθεια του αλλου και ισχυει και το αντιστροφο μεταξυ τους. Αυτη ειναι η γνωμη μου.
Εχω πει για μενα οτι ψηφισα μια φορα ΣΥΡΙΖΑ και πως τωρα ειμαι υποστηρικτης του ΜΕΡΑ 25. Βεβαιως δεν εισαι υποχρεωμενος να το γνωριζεις. Το αναφερω για την περιπτωση που με ταυτιζεις με οπαδους του ΣΥΡΙΖΑ.
Θελεις απαντηση σε καποια ερωτηση; κανε την ερωτηση με ωραιο τροπο και οχι με κακοηθεια. Εισαι τοσο πεισμενος με το υφος σου θα ευοδωσει κατι; Στο αλλο νημα σου ξαναειπα κατι για το υφος και δεν απαντησες. Ερχεσαι εδω και συνεχιζεις το ιδιο. Μην το κανεις σε παρακαλω.
ναι είμαι κρυφοπουστράκης με κατάλαβες. Κάποια στιγμή πρέπι να μάθετε ότι δεν θα λέτε ότι μπαρούφα σας κατέβει κια θα την δέχεται ο κόσμος ως κάποια θεική εντολή΄Επίσης δεν θα με πες εσύ πως θα είναι το ύφος μου. Μάντεψε δεν σε πέφτει λόγος
Ναι αλλα απευθυνεσαι σε μενα. Δεν σε κρινω για το τι σταση κρατας οπουδηποτε. Εγω δεν σου ειπα οτι λες μπαρουφες και δεν σε βριζω.
Το αν δεν εισαι κρυφο-ομοφυλοφιλος δεν το αποδεικνυεις με την χυδαιοτητα και την αισχροτητα. Ποιος σου ειπε οτι οι gay δεν καταπεφτουν σε αυτο το επιπεδο; Μια χαρα αισχροι και επιθετικοι μπορουν να ειναι.
Αυτο ειλικρινα ουτε που θυμαμαι σε τι αναφερεται. Δεν απαντουσα κατι. Το βρηκα διασκεδαστικο ως παιχνιδι να υπάρχει αυτη η ακολουθια. Θα παω να διαβασω ομως τωρα, να δω περι τινος προκειται
Το κατάλαβα, είχε περισσότερο σχεδιαστικό (οπτικό) ενδιαφέρον, η προσθήκη σου, έτσι δεν είναι;
Σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως που παρκάρεις την υπογραφή σου δεν έχει σημασία.
Όχι, δεν ζητώ κάποια έγκριση. Αναφερόμουν σε αυτήν την απάντηση.
Αυτο ειλικρινα ουτε που θυμαμαι σε τι αναφερεται. Δεν απαντουσα κατι. Το βρηκα διασκεδαστικο ως παιχνιδι να υπάρχει αυτη η ακολουθια. Θα παω να διαβασω ομως τωρα, να δω περι τινος προκειται
Το κατάλαβα, είχε περισσότερο σχεδιαστικό (οπτικό) ενδιαφέρον, η προσθήκη σου, έτσι δεν είναι;
Η ισοπέδωση είναι κάτι δεδομένο.
Ηταν απλά ενα παιχνιδιαρικο high five εντος της πχορουμικής αρένας, ακομη και με αυτο δυσανασχετουν οι υποκριτες εχθροι της Πολιτικης Ορθότητας"
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Όχι, δεν ζητώ κάποια έγκριση. Αναφερόμουν σε αυτήν την απάντηση.
Το τελευταιο ειναι εισαγωγη για μεγαλη φιλοσοφικη συζητηση. Καταλαβαινεις μπορεο να επεκταθει και στην ιδια τη ζωη και το θανατο, ποιο το νοημα τους και πολλα αλλα. Η φυσικη επισης μπορει να μας διαφωτισει αλλα και ότι αλλο θες. Μανι μανι εκανα συνειρμο με αυτο που εχουμε ακουσει στην οικονομια "Η αγορα θα ρυθμιστει μονη της σε καποιο χρονικο διαστημα".
Άλλο παλι σχετικα με τις θερμοκρασιες και τα συστηματα που στο τελος ισορροπουν αλλα και εξαφανιζονται. Το οτι το συμπαν θα πεθανει (θερμικος θανατος. Η τελευταια αποψη που κυριαρχει).
Τελικα ναι. και στην κοινωνια και στις κοινωνικες μας εκδηλωσεις υπαρχει η ταση για ισοπεδωση. να δες εδω που συζηταμε. καποιοι ηδη εχουν ασπαστει το ρολο του πεθαμενου και μονο σηψη αναδυουν που θα λερωσει και τους υπολοιπυς. θα καταληξουμε στον ιδιο ευτελισμο.
Σε αιφνιδιασα γιατι το ξερω... ηθελες να πεις κατι αλλο κι εγω κινουμαι σε παντελως ασχετο δρομο
Το τελευταιο ειναι εισαγωγη για μεγαλη φιλοσοφικη συζητηση. Καταλαβαινεις μπορεο να επεκταθει και στην ιδια τη ζωη και το θανατο, ποιο το νοημα τους και πολλα αλλα. Η φυσικη επισης μπορει να μας διαφωτισει αλλα και ότι αλλο θες. Μανι μανι εκανα συνειρμο με αυτο που εχουμε ακουσει στην οικονομια "Η αγορα θα ρυθμιστει μονη της σε καποιο χρονικο διαστημα".
Άλλο παλι σχετικα με τις θερμοκρασιες και τα συστηματα που στο τελος ισορροπουν αλλα και εξαφανιζονται. Το οτι το συμπαν θα πεθανει (θερμικος θανατος. Η τελευταια αποψη που κυριαρχει).
Τελικα ναι. και στην κοινωνια και στις κοινωνικες μας εκδηλωσεις υπαρχει η ταση για ισοπεδωση. να δες εδω που συζηταμε. καποιοι ηδη εχουν ασπαστει το ρολο του πεθαμενου και μονο σηψη αναδυουν που θα λερωσει και τους υπολοιπυς. θα καταληξουμε στον ιδιο ευτελισμο.
Σε αιφνιδιασα γιατι το ξερω... ηθελες να πεις κατι αλλο κι εγω κινουμαι σε παντελως ασχετο δρομο
Όχι, δεν με αιφνιδίασες. Έχεις την τάση να αναλύεις τα πράγματα -και καλά κάνεις- απλώς όσο πιο νωρίς αντιληφθείς ότι ειδικώς σε αυτόν τον χώρο, οι πραγματικοί διάλογοι είναι θέμα τάιμινγκ και τίποτα περισσότερο, θα χαλαρώσεις.