Και φυσικά μιλάμε για τεράστιες διαφορές, την Ιταλία δεν μπορούν να την σώσουν με "δάνεια", πρέπει να βρεθεί λύση.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιουν 2019, 01:25Αυτό είναι μια ΒΑΣΙΚΗ διαφορά της Ιταλίας από την Ελλάδα.Πάνας έγραψε: 09 Ιουν 2019, 01:09Τώρα του Σαλβίνι ποιος του το σφύριξε να το εξετάσει;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιουν 2019, 01:04 Σας διαφεύγει μια ΒΑΣΙΚΗ διαφορά μεταξύ Βαρουφάκη και Σαλβίνι ή είναι ιδέα μου;
![]()
Τον επηρέασε ο Βαρουφάκης με τις μλκίες του ή παίρνει γραμμή από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού; Μιλάμε για την τρίτη οικονομία σε μέγεθος στην Ευρώπη.
Οπότε, μέχρι στιγμής έχουμε δύο βασικές διαφορές μεταξύ Βαρουφάκη και Σαλβίνι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
IOU εκδίδει ο Σαλβίνι
Re: IOU εκδίδει ο Σαλβίνι
the end
Ε, εντάξει, το fascisti italiani το καταλαβαίνει, ξέρει δεν ξέρει.hellegennes έγραψε: 09 Ιουν 2019, 01:26Ότι ο Βαρουφάκης δεν ξέρει ιταλικά;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιουν 2019, 01:04 Σας διαφεύγει μια ΒΑΣΙΚΗ διαφορά μεταξύ Βαρουφάκη και Σαλβίνι ή είναι ιδέα μου;
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Να τον ψήσουμε να χρησιμοποιήσει την monero blockchain, είναι γρήγορη, ασφαλή και εγγυάται εχεμύθεια. Επίσης έχω μαζέψει μπόλικο μονερο
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Χελωνοκοινς?
Φοβάμαι 51% attack από την ΕΚΤ..
Φοβάμαι 51% attack από την ΕΚΤ..
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
enterprise-psi έγραψε: 09 Ιουν 2019, 08:40Να τον ψήσουμε να χρησιμοποιήσει την monero blockchain, είναι γρήγορη, ασφαλή και εγγυάται εχεμύθεια. Επίσης έχω μαζέψει μπόλικο μονερο![]()
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-