Ε και ? Πάλι προβολή θα πάρει. Ο Σύριζα πάει για φούντο. Κανείς δεν ψηφίζει έναν χαμένο.Arisvilla έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:41 Μονο που το hardcore αντιμνημονιακο κοινο σιχαινεται τον Σκαι.
Εγώ τον Βαρούφ τον έχω για ένα σίγουρο 5άρι.
Ε και ? Πάλι προβολή θα πάρει. Ο Σύριζα πάει για φούντο. Κανείς δεν ψηφίζει έναν χαμένο.Arisvilla έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:41 Μονο που το hardcore αντιμνημονιακο κοινο σιχαινεται τον Σκαι.
Προβλεπω 151 με 152 και επαναληψη του σκηνικου το 1993 που σας εριξε ο Σαμαρας που τον κανατε μετα προεδρο. Προφανως καποιοι καραμανλικοι θα σας ριξουν τωρα.Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:47κερδάτεArisvilla έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:29 Ακομα εχουμε 25 μερες μεχρι της εκλογες αλλα φαινεται οτι εχουμε δικομματισμο μπετον αρμε που ενισχυεται. Εγω δεν θα εκπλαγω αν εχουν και οι δυο πανω απο 70%. Δεν θα κατεβουν και πολλα μικρα κομματα οποτε παμε για πιο πανω απο αυτα που δειχνουν οι δημοσκοπησεις. Η νδ φαινεται να παιρνει αυτοδυναμια ακομα και με επτακομματικη βουλη. Γιανης και Βελοπουλος 50-50 να μπουν η οχι. Σε επτακομματικη βουλη η αυτοδυναμια της νδ θα ειναι οριακη.![]()
![]()
προφανώςArisvilla έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:52Προβλεπω 151 με 152 και επαναληψη του σκηνικου το 1993 που σας εριξε ο Σαμαρας που τον κανατε μετα προεδρο. Προφανως καποιοι καραμανλικοι θα σας ριξουν τωρα.Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:47κερδάτεArisvilla έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:29 Ακομα εχουμε 25 μερες μεχρι της εκλογες αλλα φαινεται οτι εχουμε δικομματισμο μπετον αρμε που ενισχυεται. Εγω δεν θα εκπλαγω αν εχουν και οι δυο πανω απο 70%. Δεν θα κατεβουν και πολλα μικρα κομματα οποτε παμε για πιο πανω απο αυτα που δειχνουν οι δημοσκοπησεις. Η νδ φαινεται να παιρνει αυτοδυναμια ακομα και με επτακομματικη βουλη. Γιανης και Βελοπουλος 50-50 να μπουν η οχι. Σε επτακομματικη βουλη η αυτοδυναμια της νδ θα ειναι οριακη.![]()
![]()
Συνεχεια τα ιδια παει για φουντο ο συριζα θα γυρισει στο 4% κτλ. Μην μπερδευτε τις επιθυμιες σας με την πραγματικοτητα.Ο ενας πολος του δικομματισμου ειναι ο Συριζα πια. Deal with it.SuperRogue έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:51Ε και ? Πάλι προβολή θα πάρει. Ο Σύριζα πάει για φούντο. Κανείς δεν ψηφίζει έναν χαμένο.Arisvilla έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:41 Μονο που το hardcore αντιμνημονιακο κοινο σιχαινεται τον Σκαι.
Το 1993 το θυμασαι η δεν ειχες γεννηθει? Δεξια χωρις Καραμανλη δεν βγαζει τετραετια. Με Κουλη πρωθυπουργο ειναι σιγουρακι.Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:54προφανώςArisvilla έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:52Προβλεπω 151 με 152 και επαναληψη του σκηνικου το 1993 που σας εριξε ο Σαμαρας που τον κανατε μετα προεδρο. Προφανως καποιοι καραμανλικοι θα σας ριξουν τωρα.
Επίσης μετά οι καραμανλικοί θα ενωθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ΑΛέξης ο μέγας ο 2ος θα κυβερνάει για 30 χρόνια
τι άλλο διάβασες στον καφέ;
Σωστά. Αφού υπέστη μεν μεγάλη ήττα, αλλά όχι στρατηγική. Ηταν μόνο τακτική ήττα.Arisvilla έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:55Συνεχεια τα ιδια παει για φουντο ο συριζα θα γυρισει στο 4% κτλ. Μην μπερδευτε τις επιθυμιες σας με την πραγματικοτητα.Ο ενας πολος του δικομματισμου ειναι ο Συριζα πια. Deal with it.SuperRogue έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:51Ε και ? Πάλι προβολή θα πάρει. Ο Σύριζα πάει για φούντο. Κανείς δεν ψηφίζει έναν χαμένο.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Καλύτερα να βγει με αυτοδυναμία η ΝΔ να τελειώνουμε μία και καλή.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:46Το βασικό είναι να μη βγεί αυτοδύναμη η ΝΔ για να αναγκαστεί να κυβερνήσει με Φώφη ώστε στις επόμενες να τα κάνει πουτάνα ο ΣΥΡΙΖΑ και να επιστρέψει δυναμικά στην εξουσία.wooded glade έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:39 Οτιδήποτε πάρει ο Σύριζα πάνω από 22.5% θα είναι εθνική ήττα.
Μπορει εσυ να το λες ειρωνικα αλλα ισχυει. Στρατηγικη Ηττα ηταν αυτη του Πασοκ το 2012 που επαψε να ειναι ο ενας πυλωνας του δικομματισμου. Κατι τετοιο δεν θα συμβει τωρα με τον Συριζα που πηρε τη θεση του Πασοκ στον δικομματισμο.Leporello έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:59Σωστά. Αφού υπέστη μεν μεγάλη ήττα, αλλά όχι στρατηγική. Ηταν μόνο τακτική ήττα.Arisvilla έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:55Συνεχεια τα ιδια παει για φουντο ο συριζα θα γυρισει στο 4% κτλ. Μην μπερδευτε τις επιθυμιες σας με την πραγματικοτητα.Ο ενας πολος του δικομματισμου ειναι ο Συριζα πια. Deal with it.SuperRogue έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:51 Ε και ? Πάλι προβολή θα πάρει. Ο Σύριζα πάει για φούντο. Κανείς δεν ψηφίζει έναν χαμένο.
Ευσεβείς πόθοι.Arisvilla έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:52
Προβλεπω 151 με 152 και επαναληψη του σκηνικου το 1993 που σας εριξε ο Σαμαρας που τον κανατε μετα προεδρο. Προφανως καποιοι καραμανλικοι θα σας ριξουν τωρα.
Aρα θα ψηφισεις ΝΔ;
Το σκέφτομαι σοβαρά...
Arisvilla έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:52
Προβλεπω 151 με 152 και επαναληψη του σκηνικου το 1993 που σας εριξε ο Σαμαρας
Σε όλα τα σενάρια που παρουσιάστηκαν από αυτές τις έρευνες η ΝΔ βγάζει αυτοδυναμία.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:46Το βασικό είναι να μη βγεί αυτοδύναμη η ΝΔ για να αναγκαστεί να κυβερνήσει με Φώφη ώστε στις επόμενες να τα κάνει πουτάνα ο ΣΥΡΙΖΑ και να επιστρέψει δυναμικά στην εξουσία.wooded glade έγραψε: 13 Ιουν 2019, 20:39 Οτιδήποτε πάρει ο Σύριζα πάνω από 22.5% θα είναι εθνική ήττα.