!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρατσισμος σε βαρος των χοντρων στο μετρο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Ρατσισμος σε βαρος των χοντρων στο μετρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Naranjita έγραψε: 13 Ιουν 2019, 13:03 αμα συνεχίσουν οι βροχές, θα βλέπουμε και κανό μεσα στο βαγόνι
Πού είστε εσεις και βρέχει τόσο, σε παράλληλο σύμπαν? Αθηνα κεντρο παρακαλάμε να βρεξει να σπασει λιγο η κωλοζεστη που σε γαμαει ανάποδα αν δουλευεις μεσα στα αθηναικά τσιμέντα και ήδη αρχιζει να μην υποφέρεται. Προχθες εριξε λιγο νεράκι για 8 ολόκληρα δευτερόλεπτα, και μετα σταμάτησε εντελως.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Κανονικά οι χονδροί θα πρέπει να το κόβουν ποδαράτο, μπας και κάψουν κάνα γραμμάριο, αλλά όταν έχει ζέστη, καλό θα είναι για λόγους υγείας να χρησιμοποιούν τα μετρά, μη μας μείνουν στον τόπο. Σε κάθε περίπτωση, απαραίτητο το ντουζάκι κάθεπρώι, καθώς και φρεσκοπλυμένα υποκάμμισα και διακριτικό αποσμητικό ή ο ντε παρφάμ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

foscilis έγραψε: 13 Ιουν 2019, 12:35 4.5 είναι στις ώρες αιχμής. Τώρα αν καθυστέρησε κάποιο επειδή ζπρωχνόταν ο περιούσιος λαός να μπουκάρει πριν βγουν οι άλλοι τι να κάνουμε.
κι εγώ ωρες αιχμής μέχρι 4 μαξ, έχω πετύχει. Αντιθέτως, κατι 7λεπτα και 10λεπτα εχω φάει παλιότερα αργά το βράδυ, στα τελευταια δρομολόγια, πολύ μετά τις 12 και κυρίως Σάββατα.
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Ιουν 2019, 13:10 Κανονικά οι χονδροί θα πρέπει να το κόβουν ποδαράτο, μπας και κάψουν κάνα γραμμάριο, αλλά όταν έχει ζέστη, καλό θα είναι για λόγους υγείας να χρησιμοποιούν τα μετρά, μη μας μείνουν στον τόπο. Σε κάθε περίπτωση, απαραίτητο το ντουζάκι κάθεπρώι, καθώς και φρεσκοπλυμένα υποκάμμισα και διακριτικό αποσμητικό ή ο ντε παρφάμ
Ειδικες ομαδες της αστυνομιας να συλλαμβανουν παραυτα τους χοντρους και να τους οδηγουν σε ινστιτουτα αδυνατισματος.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

vantono έγραψε: 13 Ιουν 2019, 13:05
Naranjita έγραψε: 13 Ιουν 2019, 13:03 αμα συνεχίσουν οι βροχές, θα βλέπουμε και κανό μεσα στο βαγόνι
Πού είστε εσεις και βρέχει τόσο, σε παράλληλο σύμπαν? Αθηνα κεντρο παρακαλάμε να βρεξει να σπασει λιγο η κωλοζεστη που σε γαμαει ανάποδα αν δουλευεις μεσα στα αθηναικά τσιμέντα και ήδη αρχιζει να μην υποφέρεται. Προχθες εριξε λιγο νεράκι για 8 ολόκληρα δευτερόλεπτα, και μετα σταμάτησε εντελως.
ελευσινα και τριτη τεταρτη εριξε του κοσμου το νερο για ωρα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

vantono έγραψε: 13 Ιουν 2019, 13:18
foscilis έγραψε: 13 Ιουν 2019, 12:35 4.5 είναι στις ώρες αιχμής. Τώρα αν καθυστέρησε κάποιο επειδή ζπρωχνόταν ο περιούσιος λαός να μπουκάρει πριν βγουν οι άλλοι τι να κάνουμε.
κι εγώ ωρες αιχμής μέχρι 4 μαξ, έχω πετύχει. Αντιθέτως, κατι 7λεπτα και 10λεπτα εχω φάει παλιότερα αργά το βράδυ, στα τελευταια δρομολόγια, πολύ μετά τις 12 και κυρίως Σάββατα.
Το πουλί έρχεται από εβδομάδα που θα σταματήσουν τις υπερωρίες. Οι περισσότεροι στον ΟΑΣΑ έχουν πιάσει θέση γραφείου και οι οδηγοί που έχουν μείνει δεν φτάνουν για να βγουν οι βάρδυες. Η διοίκηση σταματά να πληρώνει υπερωρίες άρα δεκάλεπτο και βάλε θα είναι τα δρομολόγια. Για πλάκα νομίζετε ότι θα γίνει η συνέλευση;
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Ιουν 2019, 13:10 Κανονικά οι χονδροί θα πρέπει να το κόβουν ποδαράτο, μπας και κάψουν κάνα γραμμάριο, αλλά όταν έχει ζέστη, καλό θα είναι για λόγους υγείας να χρησιμοποιούν τα μετρά, μη μας μείνουν στον τόπο. Σε κάθε περίπτωση, απαραίτητο το ντουζάκι κάθεπρώι, καθώς και φρεσκοπλυμένα υποκάμμισα και διακριτικό αποσμητικό ή ο ντε παρφάμ
Δεν φτάνει ένα ντους τη μέρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ενωσηΚ »

Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Ιουν 2019, 01:53
Το πουλί έρχεται από εβδομάδα που θα σταματήσουν τις υπερωρίες. Οι περισσότεροι στον ΟΑΣΑ έχουν πιάσει θέση γραφείου και οι οδηγοί που έχουν μείνει δεν φτάνουν για να βγουν οι βάρδυες. Η διοίκηση σταματά να πληρώνει υπερωρίες άρα δεκάλεπτο και βάλε θα είναι τα δρομολόγια. Για πλάκα νομίζετε ότι θα γίνει η συνέλευση;
μλκ εχω καιρο να δω ειδησεις
τωρα καταλαβαινω
ισχυουν και για τρενο αυτα;
της πουτανας γινοταν απο κοσμο :cry
LEONAS έγραψε: 25 Ιουν 2019, 15:51 Εγώ ξυπόλητος και ξεβρακωτος
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Antares έγραψε: 13 Ιουν 2019, 11:50 Το πρόβλημα δεν είναι ένας ή δύο χοντροί αλλά ότι το μετρό είναι γεμάτο ακόμη και σε ώρες μη αιχμής. Πήγαινα για πέντε εβδομάδες στο νοσοκομείο κάθε μέρα για θεραπεία σε ώρα μη αιχμής (11.30) και δεν έβρισκα θέση να καθίσω, ούτε σε τραμ, ούτε σε μετρό, αλλά πολλές φορές ούτε σε λεωφορείο.
Σχεδιαστηκε χωρις να ληφθουν υποψιν οι μελλοντικες αναγκες.
Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ενωσηΚ »

Ορέστης 35 έγραψε: 14 Ιουν 2019, 02:11
Antares έγραψε: 13 Ιουν 2019, 11:50 Το πρόβλημα δεν είναι ένας ή δύο χοντροί αλλά ότι το μετρό είναι γεμάτο ακόμη και σε ώρες μη αιχμής. Πήγαινα για πέντε εβδομάδες στο νοσοκομείο κάθε μέρα για θεραπεία σε ώρα μη αιχμής (11.30) και δεν έβρισκα θέση να καθίσω, ούτε σε τραμ, ούτε σε μετρό, αλλά πολλές φορές ούτε σε λεωφορείο.
Σχεδιαστηκε χωρις να ληφθουν υποψιν οι μελλοντικες αναγκες.
ορεστη βγαλε τον νυχτερινο ταριφα απο μεσα σου :xena:
LEONAS έγραψε: 25 Ιουν 2019, 15:51 Εγώ ξυπόλητος και ξεβρακωτος
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Το χειροτερο ειναι το τραμ γιατι δεν εχει παραθυρα που ανοιγουν και ο εξαερισμος τρωει ηττα οταν μπουν μεσα πολλοι. Πολλες φορες εχω κατεβει και το πηρα ποδαρατο. Πλεον μου φαινεται και θορυβωδες,
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

ενωσηΚ έγραψε: 14 Ιουν 2019, 02:08
Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Ιουν 2019, 01:53
μλκ εχω καιρο να δω ειδησεις
τωρα καταλαβαινω
ισχυουν και για τρενο αυτα;
της πουτανας γινοταν απο κοσμο :cry
Οι ειδήσεις ασχολούνται με τη Μύκονο, το Μητσοτάκη και το Ρουβίκωνα. Με σοβαρά θέματα δεν ασχολούνται. Τα άκουσα τυχαία από οδηγούς, πολύ πριν ανακοινωθεί η συνέλευση, και είναι το γενικό κλίμα που επικρατεί.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Ορέστης 35 έγραψε: 14 Ιουν 2019, 02:11 Σχεδιαστηκε χωρις να ληφθουν υποψιν οι μελλοντικες αναγκες.
Από μερικά κινέζικα βιντεάκια που έχω δει όπου τους παστώνουν με κλωτσιές καλύτερα είναι βέβαια. :lol:
Απλά θυμάμαι από Στουτγκάρδη (πολύ μικρότερη πόλη φυσικά) όπου τέτοιες ώρες το πρωί δεν κυκλοφορεί κανείς και τα ΜΜΜ είναι καθαρότατα, σχεδόν άδεια και μπορείς να διαλέξεις από πολλά.

Θέση γραφείου γράψατε; Ωραία για να μην θέλει ο καθένας θέση γραφείου οι διαφορές μισθών να είναι μεγάλες αν και υποθέτω στα χαρτιά είναι αρκετά μεγάλες αλλά το δέλεαρ είναι η διαφθορά.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Αυτόν τον χαρακτηρισμό "περιούσιος λαός" τον διαβάζω και από άλλους χρήστες σε άλλα fora. Βέβαια οι Έλληνες ποτέ δεν ισχυρίσθηκαν ότι είναι περιούσιος λαός αλλά ο χαρακτηρισμός περιγράφει ακριβώς πολλά απ΄όσα μας ενοχλούν ή και μας έχουν καταστρέψει.
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

Ορέστης 35 έγραψε: 14 Ιουν 2019, 02:45 Το χειροτερο ειναι το τραμ γιατι δεν εχει παραθυρα που ανοιγουν και ο εξαερισμος τρωει ηττα οταν μπουν μεσα πολλοι. Πολλες φορες εχω κατεβει και το πηρα ποδαρατο. Πλεον μου φαινεται και θορυβωδες,
Πιο γρηγορα πας με τα ποδια παρα με το τραμ.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”