!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Pubblic Issue
- Οργισμένος
Re: Pubblic Issue
Συριζαιε, μεζουλιτ δοκιμασες;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δικάστηκε από δημοκρατικό δικαστήριο, ομολόγησε και καταδικάστηκε. Πάρτο απόφαση. Η χούντα πέ-θα-νε και χέζουμε στον τάφο της.perseus έγραψε: 17 Μάιος 2018, 23:33ο Λαος δεν τον δικασε τα κουμασια οι φιλοι σου το εκανανΔεν έχω καταδικαστεί για εσχάτη προδοσία. Αυτός και υπόλοιποι σκατοχουνταίοι έχουν.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
η Επανασταση σε πηδησε και σου αρεσε .
- wooded glade
Ούτε εσύ μας τα λες καλά.perseus έγραψε: 17 Μάιος 2018, 23:33ο Λαος δεν τον δικασε τα κουμασια οι φιλοι σου το εκανανΔεν έχω καταδικαστεί για εσχάτη προδοσία. Αυτός και υπόλοιποι σκατοχουνταίοι έχουν.
Ο ... λαός δεν δικάζει (μόνο στην Κούβα).
Την εποχή εκείνη Ελεύθερος Κόσμος - Ελεύθερη Ώρα πούλαγαν 100 φύλλα ενώ τα Νέα και η Βραδυνή πούλαγαν 150,000 με τα πρακτικά της δίκης,
Νέα Πολιτεία - Ηχώ των ενόπλων δυνάμεων είχαν κλείσει.
Ο λαός είναι η αλήθεια ήταν τρελαμένος με τους Άντριου - μάμμυ, αν και προς στιγμήν δεν τους εμπιστευόταν. Με τα δύο μας χεράκια φτιάξαμε κουλουράκια είναι η αλήθεια, γιατί ενώ ο μεν Γ. Παπ. είχε τα τανκς, ο Α. Παπ. από εμάς τους κόπανους αναδείχτηκε. Το άτομο ήταν όμως ο ολετήρας της σύγχρονης Ελλάδας και θα τα μαθαίναμε όλα από τον συνεργάτη χωρίς όνομα, αλλά οι Έβερτ-Καρατζαφέρης επενέβησαν το 1995 και η έκδοση του βιβλίου ματαιώθηκε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Nandros
Η σκατοχούντα μου τα αέρισε, όπως μου τα αερίζουν οι νοσταλγοί της!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- wooded glade
Σίγουρα κι εγώ δεν βλέπω τον Τακημήτσο να σπάει τα ταμεία (αν και σημειώνει πρόοδο).Οργισμένος έγραψε: 17 Μάιος 2018, 23:34 ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 5 Ή 7 ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ.
Αλλά δεν βλέπω και συριζαίους στον ορίζοντα να το ρίχνουν δαγκωτό. Μπορεί, αλλά δύσκολη φάση.
- wooded glade
Εγώ τότε είχα γειτόνισσα την εκφωνήτρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΕΙΡ που ήταν και η "speaking clock woman" της Ελλάδος.
Αυτή ήταν Καραμανλού βαμμένη πάππου προς πάππου.
Στις 22 Απριλίου το απόγευμα -Σάββατο- βγήκε στο μπαλκόνι και έβριζε τόσο τους χουνταίους όσο και τον Αντρέα. Έχω την εντύπωση ότι μπήκανε οι χουνταίοι στους ραδιοθαλάμους του Ζαππείου και τους έκαναν "εγέρθουτου" και τα είχε πάρει. Φοβηθήκαμε μήπως ανέβει κανένα περίπολο απάνω και μας πιάσει όλους και κλείσαμε όλα τα παράθυρα,
Αυτή ήταν Καραμανλού βαμμένη πάππου προς πάππου.
Στις 22 Απριλίου το απόγευμα -Σάββατο- βγήκε στο μπαλκόνι και έβριζε τόσο τους χουνταίους όσο και τον Αντρέα. Έχω την εντύπωση ότι μπήκανε οι χουνταίοι στους ραδιοθαλάμους του Ζαππείου και τους έκαναν "εγέρθουτου" και τα είχε πάρει. Φοβηθήκαμε μήπως ανέβει κανένα περίπολο απάνω και μας πιάσει όλους και κλείσαμε όλα τα παράθυρα,
- wooded glade
- perseus
το ορθο και τον πρωκτο σου?Η σκατοχούντα μου τα αέρισε, όπως μου τα αερίζουν οι νοσταλγοί της!
δεδομενο.
- Nandros
Επειδή τα σηκώνει ο οργανισμός σου χουντοφασιστόμουτρο: Τα @@ μου αέρισε και η χούντα και οι νοσταλγοί της. Το κατάλαβες ή να στο ζωγραφίσω;perseus έγραψε: 18 Μάιος 2018, 06:29το ορθο και τον πρωκτο σου?Η σκατοχούντα μου τα αέρισε, όπως μου τα αερίζουν οι νοσταλγοί της!
δεδομενο.
- perseus
καλα κανε μπανιο και ελα ,δεν γουσταρω τους βρωμιαρηδες κνιτες.
- wooded glade
Το μεγάλο πρόβλημα της χούντας ήταν η αξιοπιστία.
Είναι αλήθεια ότι στις 22/4/1967 δεν τόλμαγε να κάνει κανείς κιχ και σε λίγες μέρες ήρθε και ο Γιεχούντι Μενουχίν και είπε ότι "η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος γαλήνης". Τα ραδιόφωνα μετέδιδαν στο διαπασών τα διαγγέλματα των Κόλλια - Τζωρτζ Παπ - Στ. Πατ. αλλά ταυτόχρονα όποιον και να ρώταγες θα σου έλεγε αν δεν φοβόταν ότι "αυτοί είναι κάποιοι που άρπαξαν τα μικρόφωνα και λένε ότι θένε".
Πιστεύω ότι μέσα από μιά διαδικασία δημοκρατικού διαλόγου ο Τζωρτζ Παπ θα έβγαινε με άλλα χρώματα. Θα λέγανε οι του Αντρέγιεβιτς τα δικά τους θα έλεγε και ο Τζωρτζ τα δικά του και θα έβγαινε το συμπέρασμα. Ο Τζωρτζ δεν μπορούσε όμως να το κάνει αυτό και να ήθελε. Προτίμησε να πει "κύριοι θα σας σπάσω τα κεφάλια". Αν έκανε δε αλλοιώς θα είχε οπωσδήποτε να αντιμετωπίσει δυναμικές κινητοποιήσεις.
Κάτι όμως έπρεπε να μεθοδεύσει και δεν το έκανε. Έτσι η junta πήγε -τελικά- άκλαυτη.
Εγώ αν ήμουνα ένας από τους προσκληθέντες εκείνες τις μέρες υπό του Στυλιανού Πατακού, θα άκουγα τα διάφορα επαναστατικά που θα μου έλεγε αλλά θα του απαντούσα ως εξής:
Άκου να δεις Στελλάκη, μου έχεις γίνει ιδιαίτερα συμπαθής (σ.σ. και είχε γίνει όντως αρκετά συμπαθής για την περίπτωση - ειδικά μετά την έφοδο στο οφθαλμιατρείο). Αλλά μέχρι στιγμής η επανάσταση σου επεκράτησε των καρεκλών της πλατείας Συντάγματος και μόνον. Θα προσέθετα δε "ξέρεις πότε θα έχει επιτύχει η επανάστασις ; θα επιτύχει όταν γίνει μία διαδήλωσις αντιφρονούντων και οι συγκεντρωθέντες θα γυρίσουν στο σπίτι τους με το λεωφορείο".
Δεν ξέρω αν ο Στελλάκης θα με καταλάβαινε
Είναι αλήθεια ότι στις 22/4/1967 δεν τόλμαγε να κάνει κανείς κιχ και σε λίγες μέρες ήρθε και ο Γιεχούντι Μενουχίν και είπε ότι "η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος γαλήνης". Τα ραδιόφωνα μετέδιδαν στο διαπασών τα διαγγέλματα των Κόλλια - Τζωρτζ Παπ - Στ. Πατ. αλλά ταυτόχρονα όποιον και να ρώταγες θα σου έλεγε αν δεν φοβόταν ότι "αυτοί είναι κάποιοι που άρπαξαν τα μικρόφωνα και λένε ότι θένε".
Πιστεύω ότι μέσα από μιά διαδικασία δημοκρατικού διαλόγου ο Τζωρτζ Παπ θα έβγαινε με άλλα χρώματα. Θα λέγανε οι του Αντρέγιεβιτς τα δικά τους θα έλεγε και ο Τζωρτζ τα δικά του και θα έβγαινε το συμπέρασμα. Ο Τζωρτζ δεν μπορούσε όμως να το κάνει αυτό και να ήθελε. Προτίμησε να πει "κύριοι θα σας σπάσω τα κεφάλια". Αν έκανε δε αλλοιώς θα είχε οπωσδήποτε να αντιμετωπίσει δυναμικές κινητοποιήσεις.
Κάτι όμως έπρεπε να μεθοδεύσει και δεν το έκανε. Έτσι η junta πήγε -τελικά- άκλαυτη.
Εγώ αν ήμουνα ένας από τους προσκληθέντες εκείνες τις μέρες υπό του Στυλιανού Πατακού, θα άκουγα τα διάφορα επαναστατικά που θα μου έλεγε αλλά θα του απαντούσα ως εξής:
Άκου να δεις Στελλάκη, μου έχεις γίνει ιδιαίτερα συμπαθής (σ.σ. και είχε γίνει όντως αρκετά συμπαθής για την περίπτωση - ειδικά μετά την έφοδο στο οφθαλμιατρείο). Αλλά μέχρι στιγμής η επανάσταση σου επεκράτησε των καρεκλών της πλατείας Συντάγματος και μόνον. Θα προσέθετα δε "ξέρεις πότε θα έχει επιτύχει η επανάστασις ; θα επιτύχει όταν γίνει μία διαδήλωσις αντιφρονούντων και οι συγκεντρωθέντες θα γυρίσουν στο σπίτι τους με το λεωφορείο".
Δεν ξέρω αν ο Στελλάκης θα με καταλάβαινε
- Nandros
Στους κόκκινους φασίστες νεοκομμουνιστές αναφέρεσαι; Δεν έχω σχέση μαζί τους, μαύρε φασίστα, χουντολάγνε!
- ΜπλεΜπουμπυς
Mε τους μπλε νεοφιλελερες φασιστες της ΝΔ ;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Nandros
Οι εχθροί της Δημοκρατίας είναι βασικά τα δύο άκρα: οι μαύρες νεοΦασιστοΝαζιάρες και οι κόκκινοι φασίστες, νεοκομμουνιστές και αριστερώτερα.
Από κει και πέρα ο κάθε ηλίθιος ονομάζει φασίστες τους ιδεολογικούς του αντιπάλους, αλλά στην ουσία δεν απέχει ο ίδιος με τα αντιδημοκρατικά άκρα.
.