να πεις στον ηγέτη να τρώει πολλά φασόλια για του χρειαστούν μπροστά στην νεοφιλελεύθερη δεξιάArisvilla έγραψε: 12 Ιουν 2019, 00:23Δεν φεύγει ο Τσίπρας, δεν πρόκειται να καταντήσει σαν τον κουρασμένο της Ραφήνας. 45 είναι, θα μείνει και θα ηγηθεί της προσπάθειας να ηττηθεί η νεοφιλελεύθερη δεξιά που δυστυχώς είναι προ των πυλώνΥδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2019, 00:10Ειναι παραιτημενος. Το ζητουμενο ειναι ποιος θα μπει μπροστα να διωξει τα βαριδια, και να ηγηθει ενος κεντροαριστερου κομματος. Θα ειναι η αχτσιογλου; εχει ηγετικες ικανοτητες;kameron έγραψε: 12 Ιουν 2019, 00:06
Το είχα γράψει και πριν από τις ευρωεκλογές, εμένα μου είχε κάνει εντύπωση και ακόμα μου κάνει ότι δεν βγαίνει καλός στο γυαλί που ήταν και το δυνατό του σημείο. Φταίνε και τα παραπανίσια κιλά, αλλά η εικόνα του δεν είναι καθόλου καλή, ακόμα και η ομιλία του έχει γίνει βαριά χωρίς σπιρτάδα.
Θα εχει ευκολο εργο παντως, γιατι αν ισχυει ο κανονας οτι τα μνημονια τρωνε τους πρωθυπουργους, και αν ο κουλης φερει νεο μνημονιο, θα τσιπροποιηθει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιά είναι η πιθανότητα να κερδίσει τις εκλογές ο Σύριζα ;
-
Δημοκράτης
Re: Ποιά είναι η πιθανότητα να κερδίσει τις εκλογές ο Σύριζα ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 91 Απαντήσεις