Όχι. Δεν μου αρέσει καμία από τις τρείς, αισθητικά δεν μπορώ να τις δω σαν κάτι που μπορεί να μου είναι ποθητό. Καμία σχέση η ιδεολογία, από αισθητικής πλευράς και μόνο.Stamatios έγραψε: 10 Ιουν 2019, 12:32Δε θα τις πήδαγες;Awesomatic έγραψε: 10 Ιουν 2019, 12:29 Νοτοπούλου, Αχτσιόγλου και Ζβιγγου είναι άσχημες, ειδικά οι δύο τελευταίες... Το μόνο που τις κάνει να φαίνονται όμορφες είναι ότι, με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν έχουμε ωραίες γυναίκες στην πολιτική και στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος...
Ναι δεν είναι πολιτική τοποθέτηση αυτή αλλά προσβάλλεται η αισθητική μου όταν ακούω να ωραιοποιούνται αυτά τα γκρεμλιν...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΟΥΡΣΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΤΣΙΠΡΑ
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: ΚΟΥΡΣΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΤΣΙΠΡΑ
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Μαυροβασίλης
επιτέλους τα αυτονόητα με τις σαλούφεςAwesomatic έγραψε: 10 Ιουν 2019, 12:29 Νοτοπούλου, Αχτσιόγλου και Ζβιγγου είναι άσχημες, ειδικά οι δύο τελευταίες...
(δίνω όμως ότι η Κ. είναι για παλαιοπασοκικά γούστα)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σύμφωνοι για τις δύο. Αντικειμενικά, όμως, η αχτσιόγλου είναι όμορφη γυναίκα, αν και αυτό που πράγματι απωθεί, είναι η αριστερίλα που αποπνέει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Η γνωμη σου δεν μετραει σε εχουμε σε βιντεο να λες στον κουλη "τι γκομενος που εισαι!!!"
Σωστος, οταν λεμε ομορφη εννοουμε Ραπτη, Καιλή.Awesomatic έγραψε: 10 Ιουν 2019, 12:29 Νοτοπούλου, Αχτσιόγλου και Ζβιγγου είναι άσχημες, ειδικά οι δύο τελευταίες... Το μόνο που τις κάνει να φαίνονται όμορφες είναι ότι, με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν έχουμε ωραίες γυναίκες στην πολιτική και στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος...
Ναι δεν είναι πολιτική τοποθέτηση αυτή αλλά προσβάλλεται η αισθητική μου όταν ακούω να ωραιοποιούνται αυτά τα γκρεμλιν...![]()
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Ιουν 2019, 12:46 Αντικειμενικά, όμως, η αχτσιόγλου είναι όμορφη γυναίκα, αν και αυτό που πράγματι απωθεί, είναι η αριστερίλα που αποπνέει
My Life had stood, a Loaded Gun
Όπως εδώ ας πούμε φουλ ντεκαβκέΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Ιουν 2019, 12:46 Σύμφωνοι για τις δύο. Αντικειμενικά, όμως, η αχτσιόγλου είναι όμορφη γυναίκα, αν και αυτό που πράγματι απωθεί, είναι η αριστερίλα που αποπνέει
- Μαυροβασίλης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
-
Δημοκράτης
διώξανε τον Βενιζέλο και έφεραν την Μπάρμπα
λογική κίνηση

λογική κίνηση
ετοιμάζονται για την μεγάλη συνένωση ΚΙΝΑΛ-ΣΥΡΙΖΑ
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
talaipwros
τουλαχιστον χαιρομαι που συμφωνεις και εσυ οτι ο Συριζα και ο Τσιπρας ειναι αριστερα.Υδράργυρος έγραψε: 10 Ιουν 2019, 12:29Τα αριστερα κόμματα δεν είναι προσωποπαγή. Κουρασε ο Τσίπρας; Θα αναλάβει κάποιος άλλος. Εσύ μέχρι τότε θα κραδαίνεις το τοτέμ της φυλής Μητσοτάκη.elchav έγραψε: 10 Ιουν 2019, 12:09 Yδράργυρε, πως θα είναι η ζωή σου χωρίς Άλεξ;
Το έχεις σκεφτεί καθόλου; Αν ναι, νιώθεις σφίξιμο στο στομάχι, τσίμπημα στην καρδιά, ρίγος στη ραχοκοκκαλιά;
Η Ελληνική πολιτική σκηνή λειτουργεί με πρωτόγονο τρόπο. Είναι χωρισμένη σε φάρες σαν τις φυλές των Αλβανών του μεσαίωνα.
- Eθνικοκοινωνιστης
η ζβιγκου ειναι μια χαρα αρκει να μην τσιβδιζε/ψευδιζε,ροκ γκομενα εναλλακτικη
η νοτοπουλου ειναι η γκομενα που ειχες στο σχολειο/πανεπιστημιο
η αχτσιογλου ειναι σαν την τρεμη,την ραχηλ και την κωνσταντοπουλου δλδ φαινοται απο μικρες οτι θα γινουν σκυλες με ταγερ
και ωριμαζουν σαν το κρασι ανατρεποντας και την αρχικη εκτιμηση (οτι θα γινουν σκυλες με ταγερ)
η νοτοπουλου ειναι η γκομενα που ειχες στο σχολειο/πανεπιστημιο
η αχτσιογλου ειναι σαν την τρεμη,την ραχηλ και την κωνσταντοπουλου δλδ φαινοται απο μικρες οτι θα γινουν σκυλες με ταγερ
και ωριμαζουν σαν το κρασι ανατρεποντας και την αρχικη εκτιμηση (οτι θα γινουν σκυλες με ταγερ)
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
η ρένα πάντως κάηκε στο Μάτι και δικαίως
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν

H πρώτη Ελληνίδα Πρωθυπουργός.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές