!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κουνούπι στο δωμάτιο, τι κάνετε;
-
Nero
Re: Κουνούπι στο δωμάτιο, τι κάνετε;
Πιάσε γκόμενα. Δεν κάνω πλάκα, απλά πρέπει να τη διαλέξεις με βάση τι άρωμα φοράει. Έχει αποδειχθεί ότι το άρωμα της victoria secret είναι απο τα πιο αποτελεσματικά αντικουνουπικά παγκοσμίως
Ίφιδα έγραψε: 10 Ιουν 2019, 11:35Το να σκεπάζεις τον άντρα σου κατακαλόκαιρο το λες και βασανισμόLEONAS έγραψε: 10 Ιουν 2019, 10:45Ίφιδα έγραψε: 10 Ιουν 2019, 10:23 Έχω σουπερπάουερ κουνουποκίλερ. Ανοίγω το φως, κάθομαι στο κρεβάτι και βάζω σ εφαρμογή την παγίδα, δηλαδή εκπέμπω θελκτική θερμότητα. Μέσα σ ένα λεπτό το πολύ με περιτριγυρίζουν όλα τα κουνούπια του σπιτιού. Εκεί μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο "πεινασμένο βατράχι" Μόνο που αντί για γλώσσα απλώνω χέρια σε χρόνο ντετέ και τα πιάνω στον αέρα, τα συνθλίβω και μετά χαζεύω για μερικά δευτερόλεπτα την ματωμένη παλάμη. Πλένω χεράκια και πέφτω για ύπνο ικανοποιημένη. Αν δεν προσθέτει αυτό στο προφίλ της ιδανικής συζύγου τότε τι;
Αν πεις ότι τον σκεπαζεις μην κρυώσει το βράδυ τότε όντως είσαι η ιδανική σύζυγος
Για τον χειμώνα λεω
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Δεν είμαι πολύ φαν της βανίλιας. Σπάνια να μου αρέσει σε αρωμα. Μερικές φορές το απεχθάνομαι κιόλας. Όπως μυρίζουν μερικά αυτοκίνητα. Μου έρχεται ναυτία.perseus έγραψε: 10 Ιουν 2019, 12:23 Πλακα κανω η βανιλια δουλεύει στα τσιμπουρια !αλλα ο αντρας σου θα σε λατρεψει
Μόνο σε γλυκά μ' αρέσει να την μυρίζω.Ή μέσα σε παγωμένο νερό
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ρε θα νομιζει οτι εισαι κεικ
αγαπη μου εσυ.Ίφιδα έγραψε: 10 Ιουν 2019, 10:23 Έχω σουπερπάουερ κουνουποκίλερ. Ανοίγω το φως, κάθομαι στο κρεβάτι και βάζω σ εφαρμογή την παγίδα, δηλαδή εκπέμπω θελκτική θερμότητα. Μέσα σ ένα λεπτό το πολύ με περιτριγυρίζουν όλα τα κουνούπια του σπιτιού. Εκεί μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο "πεινασμένο βατράχι" Μόνο που αντί για γλώσσα απλώνω χέρια σε χρόνο ντετέ και τα πιάνω στον αέρα, τα συνθλίβω και μετά χαζεύω για μερικά δευτερόλεπτα την ματωμένη παλάμη. Πλένω χεράκια και πέφτω για ύπνο ικανοποιημένη. Αν δεν προσθέτει αυτό στο προφίλ της ιδανικής συζύγου τότε τι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ασέβαστος έγραψε: 10 Ιουν 2019, 14:25αγαπη μου εσυ.Ίφιδα έγραψε: 10 Ιουν 2019, 10:23 Έχω σουπερπάουερ κουνουποκίλερ. Ανοίγω το φως, κάθομαι στο κρεβάτι και βάζω σ εφαρμογή την παγίδα, δηλαδή εκπέμπω θελκτική θερμότητα. Μέσα σ ένα λεπτό το πολύ με περιτριγυρίζουν όλα τα κουνούπια του σπιτιού. Εκεί μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο "πεινασμένο βατράχι" Μόνο που αντί για γλώσσα απλώνω χέρια σε χρόνο ντετέ και τα πιάνω στον αέρα, τα συνθλίβω και μετά χαζεύω για μερικά δευτερόλεπτα την ματωμένη παλάμη. Πλένω χεράκια και πέφτω για ύπνο ικανοποιημένη. Αν δεν προσθέτει αυτό στο προφίλ της ιδανικής συζύγου τότε τι;![]()
![]()
Εσυ είσαι ο σύζυγος;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
ναι, γιατι;LEONAS έγραψε: 10 Ιουν 2019, 14:26Ασέβαστος έγραψε: 10 Ιουν 2019, 14:25αγαπη μου εσυ.Ίφιδα έγραψε: 10 Ιουν 2019, 10:23 Έχω σουπερπάουερ κουνουποκίλερ. Ανοίγω το φως, κάθομαι στο κρεβάτι και βάζω σ εφαρμογή την παγίδα, δηλαδή εκπέμπω θελκτική θερμότητα. Μέσα σ ένα λεπτό το πολύ με περιτριγυρίζουν όλα τα κουνούπια του σπιτιού. Εκεί μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο "πεινασμένο βατράχι" Μόνο που αντί για γλώσσα απλώνω χέρια σε χρόνο ντετέ και τα πιάνω στον αέρα, τα συνθλίβω και μετά χαζεύω για μερικά δευτερόλεπτα την ματωμένη παλάμη. Πλένω χεράκια και πέφτω για ύπνο ικανοποιημένη. Αν δεν προσθέτει αυτό στο προφίλ της ιδανικής συζύγου τότε τι;![]()
![]()
Εσυ είσαι ο σύζυγος;
απο οτι λεει, συμπεραινω πως ναι. δεν εχει λογο να πει ψεμματα.
Δε μυρίζεις κέικ άμα βρωμάει η βανίλια ,σαν το ελαφάκι αυτοκίνητου μυρίζεις
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το αυτό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιουν 2019, 03:16 Βάζω το δωμάτιο σε τοταλ λοκνταουν. Έπειτα ανακοινώνω στο κουνούπι ότι μόνο ένας από εμάς θα ζήσει να δει το φως της μέρας. Μέχρι στιγμής αυτός είμαι εγώ.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ισως. Αλλα ρε συ δεν θα χρειαστει αρκετη ωρα,τοπολυ πολυ 5 λεπτα.Μηχανικός έγραψε: 10 Ιουν 2019, 10:38Δεν πιάνει πάντα.Pedro έγραψε: 10 Ιουν 2019, 03:21 Βημα 1: Σβησε ολα τα φωτα.
Βημα 2: Αναψε το φως του χωλ. (Εαν δεν εχεις βλ.σελ 32 κεφ.2 παρ3 αρθρ.1)
Βημα 3: Αφου εχει φυγει κλεισε την πορτα και κοιμησου (προτεινουμε να μετρατε προβατακια)
Πρέπει να πας και εσύ στο άλλο δωμάτιο με το φως και να περιμένεις να σε εντοπίσει.
Naida έγραψε: 10 Ιουν 2019, 13:21Δεν είμαι πολύ φαν της βανίλιας. Σπάνια να μου αρέσει σε αρωμα. Μερικές φορές το απεχθάνομαι κιόλας. Όπως μυρίζουν μερικά αυτοκίνητα. Μου έρχεται ναυτία.perseus έγραψε: 10 Ιουν 2019, 12:23 Πλακα κανω η βανιλια δουλεύει στα τσιμπουρια !αλλα ο αντρας σου θα σε λατρεψει
Μόνο σε γλυκά μ' αρέσει να την μυρίζω.Ή μέσα σε παγωμένο νερό![]()

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Πλέον υπάρχουν πολλές λύσεις για τα κουνούπια. Πήραμε μία λάμπα της Xiaomi φέτος.
Είναι μεγάλη, βγάζει ένα μωβ φως προς όλες τις κατευθύνσεις που καλύπτει μεγάλο μέρος του δωματίου και ένα χαμηλό θόρυβο αλλά αυτά δεν εμποδίζει κάποιον να κοιμηθεί.
Το μόνο που κάνουμε είναι να αδειάζουμε κάθε λίγες ημέρες το δοχείο με τα πτώματα. Την έχουμε ένα μήνα σε λειτουργία δε μας έχει τσιμπήσει κάτι από τότε αλλά και τα πτώματα κουνουπιών είναι πολύ λίγα. Θα δούμε αργότερα αν θα της ξεφύγει κάποιο.
Είναι μεγάλη, βγάζει ένα μωβ φως προς όλες τις κατευθύνσεις που καλύπτει μεγάλο μέρος του δωματίου και ένα χαμηλό θόρυβο αλλά αυτά δεν εμποδίζει κάποιον να κοιμηθεί.
Το μόνο που κάνουμε είναι να αδειάζουμε κάθε λίγες ημέρες το δοχείο με τα πτώματα. Την έχουμε ένα μήνα σε λειτουργία δε μας έχει τσιμπήσει κάτι από τότε αλλά και τα πτώματα κουνουπιών είναι πολύ λίγα. Θα δούμε αργότερα αν θα της ξεφύγει κάποιο.
Μπαίνω στο καταφύγιο για πυρηνικό πόλεμο από το άλλο νήμα.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση