Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Dante Alighieri έγραψε: 10 Ιουν 2019, 12:32
Αν της αρεσει ειναι συνεναιση.
Καλά, με αυτά τα μυαλά να πηγαίνεις και θα μας γράφεις απο την φυλακή σε λίγο. Αν και κανονικά σε μάντρα με αλλα γίδια πρέπει να σε χώσουν.
Εισαι κακοηθης αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο. Το σοβαρο ειναι οτι εισαι δυστυχης και ανικανος να απαντησεις. Εγω θα επαναλαβω οτι η συνεναιση δεν ειναι μια τυπικη διαδικασια. Ειναι κατασταση και την αντιλαμβανομαστε απλα. Εχω μεθυσει κι εγω πολλες φορες αλλα μια χαρα θυμαμαι αν ηθελα να κανω σεξ με καποια η οχι. Η μεθη καταλυει αναστολες και επιφυλακτικοττητες. Αυτες δεν ειναι κριτηρια για τη συναινεση.
Dante Alighieri έγραψε: 10 Ιουν 2019, 12:58
Εισαι κακοηθης αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο. Το σοβαρο ειναι οτι εισαι δυστυχης και ανικανος να απαντησεις. Εγω θα επαναλαβω οτι η συνεναιση δεν ειναι μια τυπικη διαδικασια. Ειναι κατασταση και την αντιλαμβανομαστε απλα. Εχω μεθυσει κι εγω πολλες φορες αλλα μια χαρα θυμαμαι αν ηθελα να κανω σεξ με καποια η οχι. Η μεθη καταλυει αναστολες και επιφυλακτικοττητες. Αυτες δεν ειναι κριτηρια για τη συναινεση.
Καλυτερα να προσεχεις να μη μπεις φυλακη.
Τι να απαντήσω; αν συναίνεση = της άρεσε; Τετοιες μλκιες μενουν αναπάντητες, οπως το οτι ο ήλιος ειναι επίπεδος.
Το αν η συναίνεση δεν ειναι τυπική διαδικασία, είναι διαφορετικό επιχείρημα.Που και πάλι ειναι λάθος ετσι όπως το πας. Αλλά δεν γνωρίζεις τα βασικά, θες και τσαλιμάκια...
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να σκαρφιστούν αυτά τα αραβόμορφα μέλη αποικίας
οκ, εισαι ο πρώτος που μπαίνει στο ignore list μου για συνεχόμενα ρατσιστικα σχόλια. Δεν ειναι η πρώτη φορα που τα ξεκινησες και δεν θελω να σε πείσω να το σταματήσεις. Απλά βαριέμαι να σε διαβάζω!
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη