!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καταγγελία στρατηγού Φραγκούλη:"Τα Βελοπουλάκια έλεγαν οτι ήμουν εγώ στο ευρωψηφοδέλτιο"
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Καταγγελία στρατηγού Φραγκούλη:"Τα Βελοπουλάκια έλεγαν οτι ήμουν εγώ στο ευρωψηφοδέλτιο"
Στο ΥΠΕΣ γράφει ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ οπότε το ΦΡΑΓΚΟΣ είναι επώνυμο και το ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ είναι όνομα. Η παρένθεση στο επίσημο ψηφοδέλτιο υπήρχε;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Re: Καταγγελία στρατηγού Φραγκούλη:"Τα Βελοπουλάκια έλεγαν οτι ήμουν εγώ στο ευρωψηφοδέλτιο"
Σύμφωνα με το ΥΠΕΣ η παρένθεση (ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ) δεν υπήρχε καν. Οπότε δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι. Σημαίνει ότι ποτέ δεν κατατέθηκε επισήμως αυτό.
Edit: Άκυρο, έκανα λάθος.
Edit: Άκυρο, έκανα λάθος.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Kauldron έγραψε: 09 Ιουν 2019, 13:47Το "Φραγκος" ειναι ονομα ... Μπορει λοιπον ο ονομαζομενος Φραγκος , να εχει υποκοριστικο Φραγκουλης ...![]()
πάλι καλά δηλαδή που δεν τον λέγανε "Λίτσα", απ' το Φράγκος=>Φραγκουλίτσα=> Λίτσα.
Καλά ρε, πιστεύεις οτι πείθεις τον οποιονδήποτε οτι δεν πρόκειται για μια ακόμα Βελοπουλιά?
Ε, δεν το δέχεται.Σε ονόματα, όχι σε επώνυμα.
Δεν προσπαθω να σε πεισω , ουτε εσενα , ουτε καποιον αλλο ... Μακρυα απο μενα τετοια προθεση ...
Εκφραζω απλα την αποψη μου ... Την δεχεσαι ;; Καλως ... ΔΕΝ την δεχεσαι ;; Παλι καλως ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Spiros252 έγραψε: 09 Ιουν 2019, 13:57 Σύμφωνα με το ΥΠΕΣ η παρένθεση (ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ) δεν υπήρχε καν. Οπότε δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι. Σημαίνει ότι ποτέ δεν κατατέθηκε επισήμως αυτό.
Ευχαριστω Σπυρε ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Ορίστε φωτογραφία απ' το επίσημο ψηφοδέλτιο:Spiros252 έγραψε: 09 Ιουν 2019, 13:56 Στο ΥΠΕΣ γράφει ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ οπότε το ΦΡΑΓΚΟΣ είναι επώνυμο και το ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ είναι όνομα. Η παρένθεση στο επίσημο ψηφοδέλτιο υπήρχε;

Kαι ο ίδιος ο στρατηγός κάνει λόγο για απόπειρα εξαπάτησης από τα Βελοπουλάκια, που λέγανε οτι είναι ο στρατηγός στο ψηφοδέλτιο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Η γραφή του συγκριτικού καλλίτερος και με αυτή την (σπανιότερη) μορφή υπήρχε μέχρι το 1970Kauldron έγραψε: 09 Ιουν 2019, 12:35Ναι, ναι, τρέχουμε τώρα να ψηφίσουμε ΝΔ.southern έγραψε: 09 Ιουν 2019, 12:30 το ότι τους πατάει ο Βελόπουλος δείχνει πόσο μεγάλη ανάγκη έχουν οι πλέον δεξιοί να αντιπροσωπευτούν από κάτι καλλίτερο και πιο αποτελεσματικό από τους κραυγαζόντες της ΧΑ.
Και το σωστό είναι "καλύτερο", οχι "καλλίτερο".
Υποτίθεται ότι έρχεται από την αντίστοιχη μορφή του συγκριτικού καλός -> καλλίων(κάλλιον) στην Αρχαία Ελληνική
Η γραφή καλύτερος έχει επικρατήσει, αλλά δεν είναι λάθος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Από το 1970 μέχρι τώρα, έχουν περάσει κοντά 50 χρόνια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Ηράκλειτος
- †
Ρε τους απατεώνες! Στην επίσημη κατάσταση υποψηφίων στο ΥΠ.ΕΣ. σελίδα 10 του pdf είναι δηλωμένος ως ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ) του Ιωάννη , το Φραγκούλης δηλαδή το έβαλαν ως υποκοριστικό του ονόματος!Kauldron έγραψε: 09 Ιουν 2019, 14:11Ορίστε φωτογραφία απ' το επίσημο ψηφοδέλτιο:Spiros252 έγραψε: 09 Ιουν 2019, 13:56 Στο ΥΠΕΣ γράφει ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ οπότε το ΦΡΑΓΚΟΣ είναι επώνυμο και το ΕΜΜΑΝΟΥΉΛ είναι όνομα. Η παρένθεση στο επίσημο ψηφοδέλτιο υπήρχε;
Kαι ο ίδιος ο στρατηγός κάνει λόγο για απόπειρα εξαπάτησης από τα Βελοπουλάκια, που λέγανε οτι είναι ο στρατηγός στο ψηφοδέλτιο.
Νομικά παίζει αίτηση ακύρωσης της εκλογής του εν λόγω, μια και άλλα δήλωσε στο ΥΠ.ΕΣ. και άλλα γράφτηκαν στο ψηφοδέλτιο;
God.exe is missing. Universe will restart.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Είχα εντοπίσει υποψήφιες που δίπλα στο βαπτιστικό είχαν και το παρατσούκλι/ υποκοριστικό σε παρένθεση, επειδή ήταν πιο γνωστές με αυτό, συν το επώνυμό τους.Spiros252 έγραψε: 09 Ιουν 2019, 15:23 Έχεις δίκιο, έκανα λάθος πριν. Υπήρχε η παρένθεση και στο ψηφοδέλτιο.
Ο απατεώνας μπορεί να ισχυριστεί ότι το Φραγκούλης είναι υποκοριστικό/ παρατσούκλι του Εμμανουήλ, γιατί ... έτσι!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Συμβαίνει καμιά φορά να αποκαλούν με το παρατσούκλι του επωνύμου κάποιον άνθρωπο.
π.χ. κάποιον που λέγεται Φανάκης μπορεί να τον φωνάζουν Φάνη, αντί π.χ. για Θρασύβουλο που είναι το όνομα του.
Ωστόσο εδώ είναι προφανές, είτε είναι είτε δεν είναι έτσι, πως ο συγκεκριμένος υποψήφιος επιλέχθηκε σκοπίμως.
π.χ. κάποιον που λέγεται Φανάκης μπορεί να τον φωνάζουν Φάνη, αντί π.χ. για Θρασύβουλο που είναι το όνομα του.
Ωστόσο εδώ είναι προφανές, είτε είναι είτε δεν είναι έτσι, πως ο συγκεκριμένος υποψήφιος επιλέχθηκε σκοπίμως.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Τελικά όσο και αν μου φάνηκε ακραίο το σχόλιο του Βελόπουλου για κηραλοιφές στο γνωστό σημείο του Λεβέντη, μάλλον εδώ και δυο βδομάδες δεν χωνεύτηκε ακόμα η επιτυχία. Καλό θα είναι εν όψει των εκλογών 7/7, να ετοιμάσει μια τεράστια ποσότητα κηραλοιφών. Συνεχίστε, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει, φέτος είναι η χρονιά του. Ο γουρλομάτης δεν θα τον βγάλει εκτός κοινοβουλίου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 2063 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
-
- 23 Απαντήσεις